PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
31.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun on enää kaksi päivää pitkäperjantaihin, tulevat energiat lisääntyvät! Täysikuun energiajäämä voimistaa nämä energiat intensiivisiksi.

Pääsiäinen muistuttaa meille, että kaikki asiat uudestisyntyvät. Alun perin Siruksen tähtiopettajat opettivat pääsiäistarinaa Osiriksen kuolemana ja uudestisyntymänä, ja nyt sitä juhlitaan Jeesus Kristuksen kuolemana ja uudestisyntymänä. "Kuninkaan kuolema ja uudestisyntymä" oli myös yleinen aihe "luontohenkisyydessä", jossa sitä käytettiin selittämään maskuliinienergioiden uusiutumista, kun nämä lisääntyivät kevätaikaan luomaan uuden upean syklin.

Siis tällä hetkellä koemme energioiden lisääntymistä, kun jumalainen maskuliinisuus synnyttää uuden pyhän luomissyklin Maahan. Tietysti ylösnousemuksen valokoodeja virtaa myös alas, ja uudet ametisti-, smaragdi-, safiiri- ja rubiinitimanttivalokoodit kiihdyttävät transformaatioprosessiamme, yhdessä lisääntyvien energioiden kanssa.

Taas kerran olemme lähestymässä voimallista "ikkunaa" tai portaalia tulevana pääsiäisviikonloppuna. Paras tapa käsitellä tämä energiatulva on hengittää syvään ja yrittää rentoutua. Huomaan, että näillä energioilla on taipumusta aiheuttaa minulle ahdistusta ja vaikuttaa hermostooni. Niinpä juon paljon kamomillateetä ja muistan hengittää syvään. Minulla on myös ontelovaivoja tällä hetkellä, kun nämä energiat tuntuvat vaikuttavan pään ja niskan alueelle hyvin voimakkaasti.

Luulen, että nämä energiat voimistuvat edelleen, ja ihmiset hämmentyvät ja stressaantuvat. Meidän täytyy kyetä pysymään rauhallisena ja auttaa tarvittaessa. Rakkaus on ainoa tie näiden voimakkaiden energioiden läpi. Rakkaus, myötätunto, ystävällisyys ja hoivaaminen.

Miten sinä koet nämä energiat? Rakkautta kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.