PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
30.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siriuksen tähtiviisauskoodit.

Energia on tänään raskasta, ja Oinaan täysikuun lähestyessä, kohtuullinen määrä aggressiivista energiaa (Mars) tulee tunnettavaksi.

Mutta tänä aikana ne jotka ovat heränneitä ja muistavat, keitä ovat, saattavat yhdistyä galaktiseen perheeseensä ja valokoodeihin, joita he lähettävät. Muinaiset egyptiläiset oppivat paljon Siriuksen tähtiopettajiltaan. He oppivat, että ollakseen moniulotteinen täytyy ylittää kaksinaisuus ja hyväksyä paradoksi, joka on oleellinen osa kvanttitodellisuutta.

Heidän suosikkiparadoksinsa koski "yhtä" ja "monia". Noviiseilta kysyttiin: "Kumpi ottaa etusijan, yhden vai monen tarpeet?" Yksinkertainen kysymys, mutta muotoiltuna tällä tavalla tuo vaihtoehto määrää ennalta, että toista ryhmää suositaan toisen kustannuksella. Sitten kun noviisi oli valmis, hän alkoi ymmärtää sen paradoksin, etteivät yhden intressit ole eri asia kuin monen.

Siis kun heräämme esi-isiemme tähtiviisaudelle, alamme oivaltaa, että mitä tahansa ongelmia meillä onkin, niitä ei ole tarvetta muotoilla sulkemaan mitään pois. Meidän täytyy löytää tapoja ajatella, että meneminen jakautumisen ja aggressiivisuuden yli ja avautuminen ykseydentunteelle monimuotoisuuden keskellä on avain viidennen ulottuvuuden olemiseen.

Olemme yksi ihmisperhe maan päällä. Saatamme olla erilaisia ja saatamme olla monenkirjavia, mutta kun olemme heränneitä, on tapoja nousta aggressiivisen kaksinaisuuden yläpuolelle, harmoniaan ja rakkauteen.

Galaktiset perheemme ovat täällä tukemassa meitä tässä etsinnässä ja muistuttamassa meitä viisaudestaan! Rauha. Rakkaus. Viisaus. Nyt.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.