PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
30.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Globaalit energiat jatkuvat intensiivisinä viikonlopun, kun heräämiskoodit kiitävät jatkuvasti Maan yli. Yksi syy tähän on kuninkaallinen Regulus-tähti Neitsyen 4 asteessa, kun se vaikuttaa edelleen aurinkoomme voimakkaalla tähtienvälisellä säteilyllään ja taajuuksillaan. Kuukauden puoliväliä kohti Reguluksen vaikutus vähenee, kun Antares ottaa hallinnan tulevan Skorpioni-portin ja 11-11-portaalin (11.11.2020) ohjaavana tähtenä ja suojelijana. Mutta ennen sitä meillä on täysikuu 2.9. Se on Kaloissa voimakkaan ja unelmoivan Neptunus-energian kera, joten meidän täytyy tehdä työtä pysyäksemme maadoittuneena ensi viikon alussa.

"Ladyn ja Leijonan" energia on hyvin voimakasta tässä. "Lady ja Leijona" on symboli Reguluksesta Neitsyessä, Jumalattaren huoneessa. Tuo symboli vihjaa myös, että tässä energiassa meidän täytyy käyttää jumalaista feminiinienergiaa ja syvää intuitiotamme voidaksemme "kesyttää" nämä kaoottiset ja voimakkaat energiat, joita virtaa ensi viikolla.

Se kaikki on hyvä asia, sillä suuri valovirta puhdistaa syvältä ja antaa liikevoimaa heräämiselle ja uudelle Maalle.

Timanttivalokoodiaallot joita virtaa Maahan, auttavat herättämään meidät täysin, yhdistyäksemme taas jumalaiseen täysivaltaiseen syntymäoikeuteemme voimaantuneina ja ruumiillistuneina sieluina. Useammat ja useammat ihmiset muistavat, keitä he ovat ja millaista elämän oli tarkoitus olla maan päällä.

Siis … tosiaankin odota ensi viikon olevan intensiivinen, kun heilahdamme täysikuun ohi ja matkaamme kohti päiväntasausta 22.9. Voimme odottaa, että syyskuun päiväntasausenergiat ovat hyvin merkittäviä tänä vuonna. Tasapainoenergia jonka täytyy pitää puoliaan tällä kertaa, antaa vahvan kontrastin valokoodien ja uusien energioiden voimakkaille virtauksille.

Upeaa sunnuntaita kaikille, ja olkaa valmiita ensi viikkoon!

Jos joku haluaa lukea enemmän Reguluksesta Neitsyessä ja kuningatar- ja kuningasenergiasta … tässä on mahtava artikkeli.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.