PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
26.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aikajanojen pyörittäminen tasapainoon.

Kun poistumme päiväntasauksesta ja asetumme Vaakaan, avainenergia on tasapaino.

Tietysti tämä Vaa'an/lokakuun jakso siirtää USA:n vaaleja sekä Skorpionin/marraskuun ja 11-11-jaksoa kohti, jossa avainkäsitteitä ovat kuolema ja uudistuminen, muutos ja transformaatio sekä "syväsukellus" itseemme yhdistymään uusiutumis- ja uudestisyntymisvoimiin.

Feenix-lintu on hyvä symboli marraskuun energioille, joissa saatamme näyttää törmäävän maahan ja palavan, mutta olemme todellisuudessa esiintulemistilassa!

Juuri nyt … kun siirrymme vuoden 2020 huipentumaa kohti … kaaos ja kakofonia ovat osittain tulosta monien aikajanojen manipuloinnista, keinona viedä huomio pois nousevasta uudesta Maasta ja kultaisesta rauhan ajasta, joka on tulossa.

Kyllä, tällä hetkellä voi tarttua mihin tahansa pyörivään aikajanaan liittyäkseen mukaan kaaokseen. Huomattavimpia aikajanoja jotka on uudelleenaktivoitu häiriötekijäksi, ovat orjuusaikajana (ihmiskauppa), puritaaniaikajana (jossa kaikessa on kyse hyvästä ja pahasta, totuudesta ja valheista), kolonialismi- ja rasismiaikajana (jossa eri rodut taistelevat toisiaan vastaan), Lähi-idän aikajana (jossa kristinuskon ja islaminuskon voimat työntävät toisiaan vasten) jne. Monet näistä aikajanoista on satoja vuosia vanhoja, mutta ne onnistuvat aina aiheuttamaan kaaosta, jos niitä pyörittää.

Siis olkaa kilttejä, älkää pyörittäkö niitä enää.

Valotyöntekijöinä olemme täällä ensisijaisesti pitämässä energiaa uudelle Maalle ja rauhan ajalle.

Uuden Maan moniulotteinen aikajana on auki, ja olemme täällä pitämässä tätä energiaa Maan uusiutumiselle ja uudestisyntymälle.

Siis, pitäkää kaaoksen keskellä energiaa rauhalle ja kaikkien niiden vanhojen 3D-aikajanojen tasapainottamiselle, jotka perustuvat kaksinaisuuteen ja vihamielisyyteen. Annetaan kaksinaisuuden muuntua ihmisperheen yhden energian täydentäviksi ja tasapainoisiksi aspekteiksi.

Käytetäänpä Vaaka-energia tasapainottamiseen ja uudistamiseen!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.