KORONAVIRUKSESTA


Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
26.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä postaus on erityisesti ystävilleni Italiaan, ja siellä on monia Milanon ja Venetsian alueella. Monet teistä ovat kirjoittaneet minulle siitä paniikista, jota yhteisöissänne on koronavirukseen liittyen, ja olette pyytäneet apua.

Olen ollut yhteydessä arkkienkeli Mikaeliin, ja tämä tulee läpi. Tuo virus on periaatteessa influenssa- tai flunssavirus ja sillä on samat vaikutukset. Useimmilla ihmisillä joihin se vaikuttaa, on lieviä oireita ja he parantuvat nopeasti. Ne jotka sairastuvat kovasti ja jopa kuolevat, ovat tavallisesti iältään 70–80 -vuotiaita, joilla on ennestään jo jokin sairaus.

Siis tämä ei ole kuolettava virus, joka tappaa kaikki, kuten mediassa kuvataan. Ette ehkä tiedä sitä, mutta joka vuosi talviflunssaepidemioissa haavoittuvassa tilassa olevia ihmisiä sairastuu vakavasti ja joskus kuolee.

Media lietsoo ahdistusta ja pelkoa ja luo hysteriaa. Älkää salliko itsenne jäädä kiinni tähän. Tietäkää, että jumalainen valo ja enkelijoukot suojelevat ja rakastavat teitä. Ryhtykää kohtuullisiin varotoimiin ja pysykää rauhallisena ja omassa keskuksessanne. Tietäkää, että jos alatte pelätä ja ahdistutte, se heikentää immuunijärjestelmäänne. Siis on tärkeää pysyä tyynenä ja rauhallisena.

Ottakaa aikaa hengitysharjoitusten tekemiseen hermostonne rauhoittamiseksi ja visualisoikaa, että valoa ja enkeleitä on ympärillänne. Tehkää päivittäin sellaisia affirmaatioita, kuin "Kehoni on vahva ja terve." Yhdistykää enkeleihinne, oppaisiinne ja korkeampiin aspekteihinne … ja tietäkää, että teitä rakastetaan ja olette turvassa ja että on tärkeää pitää sydämenne puhtaana ja taajuutenne korkealla.

Rakkautta teille kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.