PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
22.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuinka te kaikki voitte?

Minulla oli taas uneton yö, kun vasen aivopuoliskoni kieltäytyi sammumasta. Luulen, että se halusi tarkistaa, mitä tein. Sen on vaikea hyväksyä, että sen roolia elämässäni on nyt rajoitettu ja korkeampi itse/sielu pyörittää asioita. Pian se rentoutuu ja nauttii vapaudestaan olla pelkkä tarkkailija ja tehdä valintoja sen mukaan, mitä annetaan taianomaisesti.

Tämä ISO muutos ei ole helppo – päästää irti vanhoista käyttäytymistavoista maan päällä. Mutta se on sen arvoista. Maagisuus palaa. Kamppailu on ohi. On aika kukoistaa, uneksia ja luoda.

Tämä ei ole helppo siirtymä. Ei lainkaan. Mutta tässä sitä ollaan. Siirtymässä korkeampaan tietoisuuteen. Astumassa uuteen Maahan heränneinä olentoina. Tervetuloa! Se merkitsee SINUA!

Siunattua viikonloppua!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.