ERITYISENERGIOITA ERITYISAIKOIHIN

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com, facebook)

20.11.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun siirrymme Käärmeenkantajaa (Ophiucus) tai Jousimiestä kohti, olemme sukeltaneet syvälle Skorpionienergioihin. Tämä on ollut intensiivistä, hyvin syvän tason parantumisen ja puhdistumisen aikaa sekä yksilöinä että kollektiivisesti.

Yksilöinä olemme työskennelleet syvien varjoenergiatasojen kanssa, kun taas kollektiivisesti olemme parantaneet traumakenttää, joka on 12.000 vuotta vanha. Mayat opettivat meille, että Maa on miljoonia vuosia vanha ja Ihmisenkeliprojekti on jatkunut ainakin 200.000 vuotta. Mutta 12.000 vuotta sitten oli mullistava tapahtuma, joka tuhosi suurimman osan elämästä maan päällä – tapahtui sukupuuttoon kuolemista. Kollektiivina yritimme selviytyä ja eksyimme, tullen alttiiksi elämänmuodoille, jotka yrittivät taivutella meidät uskomaan, että me olimme vain geneettinen kokeilu ja he olivat jumaliamme ja luojiamme. Ei. Ei ikinä. Olemme jumalaisesti, Maan "pitkän suunnitelman" mukaisesti, luotuja olemaan galaksin pyhä tähtitemppeli.

Olemme palaamassa tuohon jumalaiseen suunnitelmaan, kun heräämme ja muistamme, että olemme tähtiolentoja, jolla on galaktinen perintö. Emme ole barbaarisia villi-ihmisiä, jotka ovat äskettäin "sivistyneet", vaan muinaisia olentoja jotka löytävät tiensä takaisin ja parantavat trauma-, petos- ja manipulointikerrokset. Olemme oman todellisuutemme tehokkaita kanssaluojia ja navigoimassa siihen, kuka olemme!

Siis, vaikka "tuolla ulkona" saattaa olla kaoottista kaikkien noiden heräämättömien sielujen esittäessä edelleen varjojaan ja traumojaan, me voimme herätä ja tietää, mitä tapahtuu. Trauma on ohi – parannumme ja integroimme, kun lähestymme jumalaisen suunnitelman tätä osaa … uutta Maata. Siellä luomme tulevaisuutemme yhdessä Hengen kanssa vapaudessa ja rakkaudessa.

Tämä 2020-aikajakso on "Luomisen uusien perusteiden" (Creation 201) alku … sisältä ulospäin! (Suom. huom. "201" merkinnee uusia perusteita, koska "101" merkitsee perusteita, alkeita) Ainostaan ne jotka ovat yhdistyneet jumalaiseen valoon pyhässä sydämessään, leikkivät noissa valoluomiskentissä ja rakkauskentissä.

On jännittävä matka edessä, kaikki! Valmistautukaa tulevaan 12-12-porttiin ja joulukuun päivänseisaukseen! Nähdään siellä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.