PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
2.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Täysikuu Kaloissa. Vetinen ja uneksiva ja Neptunuksen hallitsema. Se merkitsee, että voit olla inspiroitunut ja idealistinen … tai voit olla täysin maadoittumaton ja "pihalla". Tai vähän kumpaakin!

Itse olen tuntenut suurta kaipausta pehmeyteen, lempeyteen ja kauneuteen elämässäni, mikä on hyvin Neptunusmaista. Olen myös halunnut rakastaa ja hoivata itseäni ja kaikkia elämässäni. Kun on tällaisia tunteita, oivaltaa nopeasti, miten kovia ja aggressiivisia energiat ovat "tuolla ulkona" ja miten on todellista työtä pysyä pehmeänä ja lempeänä ja nähdä se vahvuutena, jota se on!

Tässä kamppailussa minulle on selkeää myös, että on kriittistä ylläpitää tuo energia. Näen hyvin monien ihmisten, jotka ennen olivat tällä polulla, tulevan aggressiivisiksi ja koviksi. Se on heidän valintansa ja heidän polkunsa, ja heillä on omat syynsä.

Itse olen jumalaisen feminiinisyyden sydänsoturi ja valitsen lempeän polun. Kuin vesi. Antaen periksi tarvittaessa, mutta kyeten kuluttamaan kiveä ajan kuluessa. Unelmani uudesta Maasta on vahva ja itsepintainen.

Muutaman seuraavan kuukauden aikana tapahtumat ja olosuhteet testaavat meitä kiinnipitämisessä siitä unelmasta, jonka olemme luoneet itsellemme ja versioksemme uudesta Maasta. Meidän täytyy pitää kiinni, jottei meitä vedetä mukaan jonkun toisen versioon. Ansaitset sen version, jonka SINÄ haluat luoda ja kokea.

Siis tämän Kalojen täysikuun aikana salli itsesi olla pehmeä ja uneksiva ja haaveilla sinun uudesta Maastasi. Rakkautta kaikille. Rakastan teitä kaikkia!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.