PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
2.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme nyt heinäkuussa ja kuljemme kaunista Leijona-porttiportaalia kohti. Mutta ensin … meidän täytyy mennä läpi täysikuun ja kuunpimennyksen portaalista Kauriissa (Aurinko Ravussa), joka on sunnuntaina 5.7., ja integroida se. Tämä kuunpimennys ei ole helppo. Siinä on kyse jatkosta prosessille, jossa vapaudutaan odottamatta ja nopeasti vanhoista rakenteista ja tavoista. Lisäksi nyt perääntyy viisi planeettaa ja neljä näistä on ulkoplaneettoja, mikä merkitsee, että vanhat ongelmat ja kaavat tulevat taas kerran esiin, uuteen mahdollisuuteen päästää irti ja tehdä erilaisia valintoja eteenpäin mennessä.

Meidän täytyy tehdä valintoja, jotka ovat harmoniassa uuden aikajanan ja uuden Maan kanssa, sekä jumalaisen feminiinienergian, joka on uuden kultaisen harmonia- ja vapausajan johtava värähtely. Ennen kuin voimme kokea vapautta ja rauhaa, meidän täytyy päästää irti ja heittää pois kaikki, mikä pidättelee.

Nyt on oikea aika. Aika astua voimaantumiseen, luovuuteen ja henkilökohtaiseen täysivaltaisuuteen. Aika astua esiin ja olla uutta energiaa armollisesti ja kauniisti! Upeaa päivää kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.