PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)

2.2.2020

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

02.02.2020. Vesimiesportti.

Kirkkaiden tähtien, Formalhautin ja Reguluksen, valaisemana ja voiman virratessa Leijona-Vesimies-akselilla, Vesimiesportti saavuttaa huippuenergiansa tänään. Tämä on sisäänastumiskohtamme siunausvirtaan, joka kantautuu aikajanaa pitkin tulevasta Vesimiehen kultaisesta ajasta.

Jos pysymme sydänkeskuksessamme ja sisäisessä rauhanpaikassamme, meistä tulee tietoinen jumalaisen rakkauden ja luovuuden virrasta, jota tarjotaan meille tänään. Fokusoidu vain rakkauteen, myötätuntoon, rauhaan, kauneuteen ja harmoniaan.

Olkoon jumalaisen feminiinisyyden lempeä seesteisyys kanssasi tänä erityispäivänä. Opastakoon jumalaisen maskuliinisuuden rakastava voima askeliasi. Vartioikoon enkelit ja arkkienkelit sinua ja matkaasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.