PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
18.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun lähestymme päivänseisausta ja pimennystä 20.6. ja 21.6., energia voimistuu kaikilla tasoilla. Käpylisäkkeen aktivointi ja uudelleenkirjoitus jatkuu, mutta avataan myös yhteyksiä korkeaan sydämeen ja kurkkuchakraan. Tämä tunnetaan kollektiivissa vihan ja turhautumisen purkamisena ja haluna tulla kuulluksi. Henkilökohtaisella tasolla saattaa olla polttavaa tunnetta rinnassa ja kurkun alueella sekä päänsärkyä ja onteloiden tukkoisuutta tai kipua.

Parasta tapa käsitellä nämä energiat on työskennellä sydämen/korkean sydämen ja kurkkuchakran kanssa kauniilla kultaisilla ja vihreillä taajuuksilla, jotka tulevat läpi hyvin vahvasti tällä hetkellä. Vihreä avaa ja tyynnyttää sydäntä ja kulta nostaa tietoisuutta ja tuo harmoniaan korkeampien ulottuvuuksien Kristus-tietoisuuden ja ykseystietoisuuden kanssa. Voit visualisoida kehosi/valokehosi harmonisoituvan näiden taajuuksien kanssa ja nostettavan korkeampaan tietoisuuteen, kun olet täynnä jumalaista rakkautta ja voimaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.