PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)

17.1.2020

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lisää siitä irrallisuudesta, jota hyvin monet tuntevat. Se tuntuu olleen tulosta merkittävästä "kohottamisesta ja siirtämisestä" aika-avaruusenergiassa kaikkien pimennysten ja yhtymien jälkeen. Kuvittele, että seisoit aikajanallasi katsoen tulevaisuuteen, jonka kuvittelit, ja yhtäkkiä sinua työnnettiin ylöspäin ja kenties sivuun. Et katsoisi enää tuohon tulevaisuuteen! Suoraan edessä ei olisi nyt mitään … ja sinun täytyisi aloittaa alusta uudella tasolla.

Voimme rauhoittua, kun tulevalla viikolla aurinko siirtyy Vesimieheen 22.1. ja uusi kuu on Vesimiehessä 24.1. Helmikuun 2. päivä on 2-2-Vesimiesportti. Tämä orientoituminen Vedenkantajan Vesimiesenergioihin auttaa meitä yhdistymään taas kultaisen rauhanajan kohoaviin energioihin, mutta entistä korkeammalla tasolla.

Meidän täytyy pysyä hiljaisessa ja lepäävässä energiassamme, kunnes tunnemme tämän "elämänveden", joka tulee Vedenkantajan uurnasta ja jonka me vastaanotamme selkeänä ja läpinäkyvänä viisautena. Se on paljon kevyempää kuin tämä melko raskas Kaurisenergia Saturnus-painoineen. Tiedämme, milloin toimia ja tehdä uusia valintoja.

Vesimiesporttia valaisee "kuninkaallinen" Fomalhaut-tähti, jonka sinivalkoinen loisto nostaa myös taajuutta ja yllyttää meitä eteenpäin. Taivaan vastakkaisella puolella on Regulus, 8-8-Leijonaportin kuninkaallinen tähti. Ja yhdessä kuninkaallisten leijonien kanssa ne saavat aikaan voimakkaan valokoodiaallon, joka kuljettaa meidät matkamme seuraavaan vaiheeseen, kun olemme valmis.

Siis, lisää hiljaista aikaa, mutta ole valmis liikkumaan eteenpäin pian. Upeaa päivää kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.