ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
16.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin haastavan vuoden 2020 jälkeen olemme tulleet sen viime viikkoihin. Olen varma, että useimpiin teistä covid-pandemia on vaikuttanut jollain tavalla, kun elämämme on muuttunut sulkujen ja ulkonaliikkumiskieltojen vuoksi, kuten itse olen kokenut täällä Kapkaupungissa. Mutta on hyvä, että ymmärrämme nämä haasteet osaksi merkittävää muutosta ja siirtymää, joka tapahtuu omassa elämässämme ja planeetallamme.

Joulukuu on "voimakuukausi"! Olemme juuri astuneet energiakäytävään, joka vie meidät voimalliseen hetkeen: päivänseisaus 21.12.

Aloitimme tämän siirtymän joulukuun 12. päivä 12-12-portaalista, joka avautuu jumalaisen feminiinisyden yltäkylläisyyteen ja myötätuntoon. Juhlistin tätä yhteisöni kanssa ja minulle on kunnia, että pystyin jakamaan seremoniamme teidän kanssanne. Maryanne Savio ja minä teimme yhdessä tämän session.

Seuraava iso hetki on 18.12., kun Aurinko asettuu linjaan Galaksin keskuksen ja Suuren keskusauringon kanssa. Auringon kultainen valo yhdistyy Keskusauringon valko-timanttisen valon kanssa, mikä saa aikaan voimakkaan valokoodilähetyksen Maahan.

Sitten meillä on päivänseisaus 21.12. Tämä on erityislaatuinen tänä vuonna kahdesta syystä. Ensinnäkin, Australian alkuperäiskansa pitää seremonian Ulurussa (entinen Ayers Rock) aloittamaan uuden suhteen Auringon ja Maan välillä ja uuden "unen" planeetan "uniajassa" (dreamtime). He pyytävät globaalia tukea ja yhteyttä, kun he asettavat Maan sateenkaarikäärmeen taas linjaan Auringon kanssa. Tähän liittyy voimakas puhdistuminen ja uudelleenharmonisointi, joka tuntuu maan päällä, kun siirrymme vuoteen 2021. Leanne Ta Iki Anawan tekemä kaunis kuva sivun ylälaidassa kuvaa Ulurua ja Maan käärme-energiaa.

Sitten päivänseisauspäivänä myös voimakkaat planeetat Saturnus ja Jupiter muodostavat yhtymän Vesimiehen 0 asteessa, jonka uskotaan olevan merkittävä symboli uuden Vesimiehen ajan alkamisesta. Tämä yhtymä näkyy taivaalla, kun nämä kaksi planeettaa näyttävät yhdeltä kirkkaalta tähdeltä – uusi "jouluntähti" joka on merkki Kristus-tietoisuuden paluusta maan päälle.

Arkkienkeli Mikael puhuu myös feminiini-Kristuksen ja Maria Magdaleena -taajuuden paluusta Maahan 2021. Tämä tapahtuu täsmälleen 800 (? 700) vuoden päästä 1321 annetusta profetiasta, jonka mukaan kataarit (Maria Magdaleenan seuraajat) palaisivat Maahan.

On paljon juhlittavaa ja kiitollisuuden aihetta, kun siirrymme vuotta 2021 kohti. Tarjoan innoissani uuden webinaari-sarjan tammikuun lopulla Vesimiehen porttiportaaliin liittyen, ja voit oppia siinä Vesimiehen ajasta, Magdaleenan paluusta ja uuden yhteisöllisyysajan nousemisesta. Lähetän sähköpostia tästä uuden vuoden alussa.

Toivotan teille lämmintä ja upeaa juhla-aikaa perheenne ja lähimpien ystävienne kanssa, ja odotan innolla yhteyttä kanssanne taas uutena vuotena.

Rakkaudella ja siunauksin,

Celia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.