PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
15.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Astumme voimakkaiden energioiden viikkoon, päivänseisauksen ollessa 20.6. ja auringonpimennyksen 21.6. Ravussa.

Päivänseisaus on normaalisti voimakkaiden muutosten ja valo/plasmaenergia-aaltojen tulemisen aikaa. Mutta tällä viikolla sitä hallitsee polttava pimennysenergia, egyptiläisen Sekmetin ja japanilaisen Amaterasun kaltaisten aurinkojumalattarien tuodessa tulisen muutoksen jumalaisia feminiinikoodeja Rapuun, joka normaalisti liitetään veteen ja virtaukseen. Tällä kertaa pimennys tuo tulta "reunoihin" kiihdyttämään muutoksia, joita planeetalla tapahtuu.

Päivänseisaus 20.6., tasapainon aika, on hurjasti muuttuvien energioiden aikaa, kun pyrimme löytämään tasapainon vaihtaessamme vuodenaikaa ja aloittaessamme kesän (pohjoinen) tai talven (etelä). Kuten aina, tasapainopiste on sisällämme, ja Amaterasu, kuten Ma'at, oli tasapainon jumalatar, joka jalosti karman ja saattoi kaiken tasapainoon.

Meidän täytyy löytää tasapaino sydämessämme ja sielussamme. Meidän täytyy kohdata kaikki ne osamme, jotka ovat tuhoavia, vihaisia ja aggressiivisia, ja tuoda ne tasapainoon niiden osiemme kanssa, jotka ovat luovia ja rakastavia.

Tällä viikolla meidän täytyy sukeltaa syvälle sieluumme ja löytää tuo merkityksen ja tarkoituksen paikka, joka pitää meidät uuden Maan aikajanalla rakkauden ja ilon kera. Kontrolloinnin ja tekoälyhallinnan vaihtoehtoinen aikajana tuntuu yrittävän ottaa hallinnan Maassa tällä hetkellä, mutta tiedämme, että olemme uuden Maan aikajanalla ja ylläpidämme jatkuvasti aikomuksen ja fokuksen korkeamman tietoisuuden todellisuudessa, joka perustuu Hengen, sielun ja aineellisen maailman suhteeseen.

Me olemme Henki ja aine, me olemme jumalainen valo ihmismuodossa, ruumiillistunut sielu joka toimii sydämen kautta. Yhdessä matkaamme tämän viikon läpi luottaen ja vahvana ja valoperheenä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.