MITÄ TUO SOIMINEN KORVISSANI ON …

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)

15.4.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kirjoitan tätä, koska hyvin monet ihmiset ovat kysyneet ajankohtaisista oireistaan, erityisesti korviin liittyvistä.

Monet ihmiset ovat kertoneet sen lisääntymisestä, mitä lääketieteen ammattilaiset kutsuvat "tinnitukseksi" – soivat ja surisevat äänet toisessa tai kummassakin korvassa. Sitten toiset ovat kertoneet kivusta korvissa,ja usein tuo kipu siirtyy korvista hampaisiin ja leukaan tai päähän, missä siitä tulee huimausta ja päänsärkyä.

Tämä voi olla pelottavaa, kun nämä alueet vaikuttavat päivittäiseen toimintaamme ja kykyymme säilyttää tasapaino joka päivä.

Tämä prosessi on kuitenkin osa siirtymistä valokehon moniulotteiseen energiapuumerkkiin.

Korva ja sisäkorva sijaitsevat viidennen, kuudennen ja seitsemännen chakran välissä tai toisin sanoen henkisen anatomiamme alueella, joka yhdistää meidät korkeampiin ulottuvuuksiin. Siitä seuraa, että kun meitä uudelleenjohdotetaan ja harmonisoidaan yhdistymään täydemmin aurinko- ja galaktiseen perintöömme, tunnemme muutoksia ja liikettä tällä alueella.

Arkkienkeli Mikael opasti minua katsomaan korvan kuvaa voidakseni selittää, mitä kehossamme tapahtuu tässä transformaatiossa. Jos katsotaan sisäkorvaa, nähdään elin nimeltään "simpukka" (cochlea), joka on spiraalinmuotoinen. Tämä elin vastaa vastaanotettujen äänien tulkitsemisesta impulsseiksi, jotka voidaan lähettää hermoratoja pitkin aivoihin sekä kuulla ja ymmärtää. Mutta korkeammissa ulottuvuuksissa simpukka toimii myös galaktisena "antennina", joka voi vastaanottaa ääniä/signaaleja korkeammista ulottuvuuksista.

Kummassakin korvassa on simpukkaspiraali, ja ne toimivat yhdessä ja edesauttavat kuuloa. Mutta henkisin termein vasemman korvan simpukka toimii vasemman aivopuoliskon kanssa ja vastaanottaa ja maadoittaa informaatiota, joka liittyy elämään maan päällä, kun taas oikean korvan simpukka vastaanottaa ja tulkitsee informaatiota galaktiselta tasolta, mikä yhdistää henkisiin ja mystisiin ulottuvuuksiin.

 

Kumpikin on yhteydessä hermostoon ja aivoihin. Kuitenkin ne impulssit jotka aktivoivat simpukkaspiraalin korkeammalla tietoisuustasolla, lähetetään aivolisäkkeen kautta ja sitten simpukkaan eri hermoratojen ja valomeridiaanien kautta. Tämä merkitsee, että silloin kun galaktisia valokoodeja lähetetään hyvin voimakkaasti aurinko- ja galaktisilla säteilyaalloilla, käpylisäke aktivoituu voimakkaammin ja vastaavasti niissä jota ovat valmiita, simpukka alkaa värähdellä valokieliviesteistä!

 

Tasapainoisessa yksilössä oikean ja vasemman simpukkaspiraalin aktivointi varmistaa, että on tasapaino, sekä kirjaimellinen että tunne/mentaali ja henkinen. Olemme olleet planeettakulttuurissamme hyvin epätasapainossa, vasemman aivopuoliskon ollessa hyvin aktivoitunut ja oikean ei. Elämme vasemman aivopuoliskon yhteiskunnassa, jossa annetaan vähän merkitystä oikean aivopuoliskon toiminnalle, ja tämä alkaa koulusta ja jatkuu aikuisikään.

 

On niin, että kun oikean aivopuoliskon simpukka alkaa värähdellä harmoniassa galaktisen spiraalin valokoodilähetysten kanssa, alat kuulla lähetyksiä, joita et kuullut aiemmin. Se voi kuulostaa tällä hetkellä pelkästään kohinalta, kun aivoilla ei ole aavistustakaan, miten se tulkitaan merkitykselliseksi kieleksi. Mutta kun alat työskennellä oikean aivopuoliskosi kanssa ja laajentua taianomaisiin korkeampiin ulottuvuuksiin, nämä lähetykset alkavat saada muodon ja merkityksen.

 

Alat ehkä ilmaista valokieltä maalaamalla, musiikilla, runoudella tai millä tahansa oikean aivopuoliskon aktiviteetilla, jota suosit galaktisen valokoodivirran ilmaisemisessa.

 

Tämä on yksi syy, miksi hyvin monet ihmiset tuntevat olevansa epätasapainossa tällä hetkellä. Vasempaan aivopuoliskoon luottamisesta tulee niin tasapainotonta, että ihmiset ovat vaarassa siirtyä vasemman aivopuoliskon varjoenergiaan – vainoharhaisuuteen, psykoosiin ja masennukseen. Monilla ihmisillä ei ehkä ole aavistustakaan, miksi he tuntevat yhtäkkiä masennusta, ahdistusta, vainoharhaisuutta ja jopa psykoottisuutta. Ja koska tämä on yleistä, saatat tuntea sitä tulevan toisista ihmisistä ollessasi tekemisissä heidän kanssaan, vaikket itse tuntisikaan sitä.

 

Taatusti tämä on haastava hetki transformaatioprosessissamme. Meidän täytyy vain tunnistaa, mitä tapahtuu, ja saada tasapaino. Aktivoi tuota oikean aivopuoliskon simpukkaa luovalla toiminnalla, taialla, taiteella, tanssilla ja musiikilla. Uneksi ja tanssi, maalaa ja kirjoita, näe kuvioita ja taikaa kaikissa asioissa. Älä jää kiinni vasemman aivopuoliskon varjon alaspäin kulkevaan spiraaliin. Tarvitsemme jokainen tuota alaspäin kulkevaa spiraalia maadoittuaksemme terveessä suhteessa maan kanssa, mutta kun se on epätasapainossa, siitä tulee patologiaa.

 

Täytyy sanoa myös, että olen havainnut, että maitotaloustuotteiden poistaminen ruokavaliosta voi auttaa tänä aikana, jos korvissa on kipua. Ne muodostavat nestettä korviin, ja jos tuolla alueella on painetta, tämä voi aiheuttaa kipua. Ja kun käpylisäke on hyvin aktiivinen, tuo kipu voi lisääntyä.

 

Siis rakkaat ystävät, tämä taitaa olla aika kuunnella ja alkaa kuulla nämä uudet lähetykset, joita meille tulee. Työskentelen maalaamalla, ja valokielilähetykset ovat osa sitä, mitä teen nyt.

 

Pidä tasapainosi, yritä pysyä erossa draamasta ja vainoharhaisuudesta, ja vietä mahdollisimman paljon aikaa oikean aivopuoliskon luovassa maailmassa.

 

Pian planeettamme löytää taas, että taika ja luovuus ovat ajan avaimet ja kun ymmärrämme aikaa ja miten sen kanssa toimitaan, luomme hyvin erilaista maailmaa hyvin erilaiselle aikajanalle. Avain on sisällämme, niin ylhäällä kuin alhaalla. Meillä on oma galaktinen lähettimemme, joka on tulossa nyt käyttöön!

  

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.