PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
15.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun menemme tämän eeppisen vuoden 2020 viimeisen neljänneksen läpi, voimme tuntea energian kohoavan siirtyessämme kohti Halloweenin täysikuuta/sinistä kuuta ja 11 päivän siltaa 1.–11.11.

Heräsin tänä aamuna kipuun ja särkyyn selässä, mikä on tavallisesti merkki syvän tuskan aktivoimisesta tai liikuttamisesta kollektiivissa. Siis kyllä, tiedämme, että olemme siirtymässä vaikeisiin aikoihin.

Mutta paras neuvo jonka voin antaa, on: pysy omalla kaistallasi ja valitse poistumisramppisi. Tiedämme jo, että sillä on merkitystä, mitä tapahtuu sisällämme – ei ulkopuolisella. Ulkopuolella on illuusio. Sisällä on totuus.

Kaistallasi pysyminen merkitsee fokusoitumista sisäiseen totuuteesi sekä rauhaan ja rakkauteen sydämessäsi. Se on totta. Poistumisramppisi valitseminen merkitsee, ettemme ole kaikki menossa samaan määränpäähän tänä aikana. Olemme kaikki valtatiellä pois vanhasta Maasta, mutta valitsemme oman poistumisramppimme, taajuudestamme ja määränpäästämme riippuen.

Minä olen matkalla uuteen Maahan ylemmässä viidennessä ja korkeammissa ulottuvuuksissa. Sinun tapaasi teen työtä pitääkseni taajuuteni tuolla tasolla, jotten aja tuon poistumisrampin ohi.

Muilla on erilaisia määränpäitä ja valintoja. Jotkut kiertävät ympyrää kolmannen ulottuvuuden illuusiossa, kun se halkeilee ja romahtaa. Se ei ole mukava paikka – se on apokalyptinen umpikujien ja pelkojen paikka. Jotkut ovat matkalla "vaihtoehtoiseen" Maahan, kuten kutsun sitä – illuusion ja manipuloinnin alempaan viidennen ulottuvuuden varjomaailmaan, jota kontrolloivat tekoäly ja yritykset teknologioineen. Tämä on myös ahdistuksen ja pelon paikka.

Uusi Maa on ainoa määränpää, jossa on tolkkua minulle, ja valitsen jatkuvasti tuon todellisuuden. Elämä lähellä luontoa ja harmoniassa sen kanssa, ja turmeltumaton Maa. Rauhan, ilon ja luovuuden elämä. Kun valitsen sen sisällä … ilmennän sen ulkopuolelle.

Kaikki nämä Maa-versiot ovat tällä erää olemassa samaan aikaan, samassa paikassa. Kaaoksen tarkoitus on, että voimme nähdä ja valita, millä Maan tasolla/ulottuvuudessa haluamme elää.

Ja valitse tuo poistumisramppi! Olemme melkein perillä. Rakkautta kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.