PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
14.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun vuodenaika alkaa vaihtua, menemme intensiivisten sisäisten ja kollektiivisten "juttujen" läpi. Monet ihmiset ovat uupuneita ja valittavat unettomuutta. Vuosi covidia ja sulkutiloja on vaatinut veronsa globaalista kollektiivista. Käsiteltyämme vuoden virusta, käsittelemme nyt rokotuskysymystä. En ole tässä kertomassa teille, mitä pitäisi tehdä – olette itsenäisiä olentoja, jotka voivat tehdä valintansa oman totuutensa perusteella. Mutta minusta kuitenkin tuntuu, että kun miljooniin ihmisiin ruiskutetaan vierasta ainetta samaan aikaan, sen täytyy aiheuttaa jotain häiriöitä kollektiivisella tietoisuustasolla.

Tämä tulee kaikkien niiden muiden jännitteiden ja jakautumisten päälle, joita olemme kokeneet viimeisen vuoden. Olemme epäilemättä "todistavassa" tulessa, jossa meitä pyydetään kävelemään totuudessa ja tinkimättömyydessä ja valitsemaan uuden Maan korkeammat taajuudet.

Jos vallitset tietoisesti korkeammat taajuudet, kartat kaikkea alemman tiheyden "melua" ja pelon aiheuttamaa ahdistusta. Tiedän, että se on vaikeaa, koska tässä vaiheessa meidän täytyy elää jalka kummassakin maailmassa … kunnes tapahtuu selvä jakautuminen.

Oma tieni on valita pyhän jumalaisen feminiini-Kristuksen polku ja kunnioittaa galaktisen vuoden pyhiä syklejä. Tämä merkitsee, että valitsen totuudekseni ystävällisyyden, myötätunnon, totuuden ja kauneuden tien. Ja kunnioitan vuodenaikoihin liittyviä portaaleja, kuten tuleva päiväntasaus, jota seuraa täysikuu.

Kun yhdistymme Kristus-Sofia Magdaleenan jumalaisen valon korkeaan taajuuteen, meidät nostetaan sen kaaoksen yläpuolelle, joka on vääjäämätöntä tällä hetkellä. Meistä saattaa tulla myös "näkymättömiä" niille, joka ovat näissä alemmissa taajuuksissa. Ja vähitellen opimme pitämään oman tasapainomme, kun siirrymme niiden eri energiataajuuksien väillä, jotka ovat luontaisia kullekin aika-avaruusulottuvuudelle, joissa nyt asumme.

Rauhallista sunnuntaita, ja nauttikaa uuden vuodenajan tulemisesta! Rakkautta teille kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.