PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)

12.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aaltoja tulee. Voimakkaita aaltoja. Kun heräsin tänä aamuna, kehoni "pöhisi" ja värähteli energiasta. Meitä aktivoidaan voimallisesti kaikilla tasoilla saattamaan loppuun se sielun ruumiillistumisprosessi, joka alkoi elokuussa Leijonaportin aikaan.

Lisäksi timanttikoodivirta auttaa meitä aktivoimaan täysin timanttivalokehon, joka on galaktinen valokehomme. Kun olemme aktivoineet täysin tämän aspektimme, pystymme yhdistymään Galaktiseen neuvostoon ja kommunikoimaan sen kanssa, mikä on hyödyllistä, kun menemme kohti galaktisen keskuksen "linjautumista" 19.12., juuri ennen päivänseisausta.

Epäilemättä tapahtuu erittäin syviä muutoksia, ja yhdistymme taas galaktiseen itseemme. Muistamme todella, kuka olemme, ja valitsemme sen, minne menemme. Kun muistamme, että olemme olleet täällä aiemmin ja olemme äärettömiä valo-olentoja, jotka päättivät olla maan päällä tehtävänään auttaa Maata yhdistymään jälleen pyhään tarkoitukseensa, niin voimme helpommin valita, miten ilmaisemme sielutarkoitustamme eteenpäin mentäessä.

Kaunista ja voimaantunutta päivää tässä 12-12-12-portaalissa, ja virratkaa näiden energioiden mukana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.