PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
10.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energia on erittäin intensiivistä tällä hetkellä, kun tarkennamme kohti tulevaa päiväntasausta 20.3. Ainoastaan 10 päivää, ennen kuin Aurinko menee Oinaaseen ja kuljemme päiväntasausportaalista.

Jakso ennen päiväntasausta on aina tehokasta aikaa raivata ulos vanhaa ja tehdä tilaa uudelle. Useimmat meistä ovat tiedostaneet äärimmäisen fyysisen paineen, joka kohdistuu kehoomme joko unettomuutena, kummallisina unina tai muina syvän ylösnousemustransformaation oireina.

Valmistaudumme uuteen alkuun, kun Aurinko siirtyy Oinaaseen ja aloitamme uuden astrologisen syklin. Pluton ollessa Kauriissa, voimme odottaa lisää vanhojen energioiden "romahtamista", kun asioita hajoaa. Saturnuksen ollessa Vesimiehessä, voimme odottaa lisää jännitettä elämän rakennetarpeen ja vapaustarpeen välillä. Ja tietysti Uranuksen ollessa Härässä, voimme odottaa yllätyksiä taloudessa ja kotirintamalla. Nämä voivat olla järkyttäviä aikanaan, mutta perimmiltään ne ovat omaksi hyödyksemme.

Kyllä, asiat muuttuvat – ja nopeasti! Paras asia jonka voimme tehdä hyväksemme kaikessa tässä, on pysyä tyynenä ja sydänkeskuksessamme. Meillä on sisällämme kaikki, mitä tarvitsemme, ja resurssit joita tarvitsemme, annetaan oikeaan aikaan. Enkelitiimisi turvaa selustasi, ja sinua suojellaan, kun navigoit näitä vaikeita aikoja.

Ole luottavainen … uusi Maa ilmentyy, ja kaikki kehittyy niin, kuin pitäisi, vaikkei se ole aina selvää meille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.