PÄIVÄN VIESTI


Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
1.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

No, on maaliskuun ensimmäinen päivä ja kesä on ohi, mitä minuun tulee! Täällä etelässä se on ollut kuuma. Myöhäiskesän ympäristöni on erittäin kaunis, proteoiden alkaessa kukkia kotoperäisessä puutarhassani ja hevosten vaeltaessa vihreällä naapurialueella. Tämä uuden Maan "viba" on harmoniassa maaliskuussa ja huhtikuussa tuleviin energioihin. Vesimies-portti on takanamme, ja olemme menossa kohti päiväntasausta ja tulevaa Härän tai Plejadien porttia.

Ajattelen kuitenkin, että maaliskuu on melko haastava monin tavoin. Kun energiat rakentuvat päiväntasausta kohti 19./20.3., ponnistellaan lisää pelon ja paniikin aikaansaamiseksi, ja meidän täytyy muistaa, että tarkoituksemme on ylläpitää tyyneyden ja rauhallisuuden energiaa. Vuoden 2020 herääminen tapahtuu, eikä mikään määrä pelon lietsontaa pysty pysäyttämään tuota prosessia.

Mutta mahtava uutinen on, että huhtikuun alussa Venus siirtyy Plejadeihin muutamaksi päiväksi ja voimistaa niitä rakkauden, harmonian ja luomisen energioita, joita kantautuu Alcyonesta ja Plejadeilta.

Plejadilaiset ovat tehneet läheisesti työtä Elohim-enkelien kanssa Maan luomisessa ja kylvämisessä, ja he jatkavat uuden Maan nousemisen tukemista. Tämä merkitsee, että alamme tuntea heidän vaikutuksensa vahvemmin, kun siirrymme toukokuun Härkä-porttia kohti. Tunnemme selvempää vetoa fokusoitua planeettaamme, ympäristöömme, luontoon ja luontosuhteeseemme. Yhdistämme ja synnytämme uudelleen säteilyn ja jumalaisen valon luonnossa ja suhteessamme siihen. Aidolla uuden Maan tavalla ymmärrämme, että ykseydenlaki pätee kaikkiin eläviin olentoihin eikä vain ihmisiin! On aika alkaa saada takaisin se pyhä puutarha, joka Maa suunniteltiin olemaan alkuperäisessä jumalaisessa mallissaan!

Mahtavaa sunnuntaita kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.