PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
1.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvää uutta vuotta kaikille! Tänä vuoden 2021 ensimmäisenä päivänä, hiipuvan täysikuun lempeässä valossa, toivotan kaikille rauhallista päivää ja paljon rakkautta ja iloa vuonna 2021.

Tunnen, että 2021 on loppuunsaattamisvuosi, jolloin monet vanhat energiat, kaavat, ohjelmat ja syklit viimeistellään ja päätetään.

21 on voimakas loppuunsaattamisen alkemialuku.

Tarot-korttien pääarkanassa 21 on "maailmantanssija", mikä merkitsee tehokasta loppuunsaattamista. Siirtymä uuteen Maahan on valmis. Tanssija on myös jumalainen feminiinisyys, kun se saa loppuun yhden luomissyklin.

Sykli joka alkoi 2000, saadaan nyt loppuun. Luulen, että tämä sykli alkoi todellisuudessa 2001 911-tapahtumasta ja loppuu covid-pandemiaan. Pelon ja manipuloinnin aika päättyy.

Astumme täysivaltaisuuteemme ja otamme takaisin voimamme. Alamme nyt luoda (tietoisesti) siemeniä seuraavalle 21 vuoden syklille (itse asiassa 22, kun 0-vuosi on 2022).

Rauhallista päivää kaikille ja nähdään toisella puolella!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.