PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
1.–4.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

1.10.2020

Tulikuu/täysikuu 1.10.2020.

Ensimmäinen lokakuun kahdesta täysikuusta on tämänhetkinen Kuu Oinaassa, soturin ja lapsen merkissä.

Uskollisena perusolemukselleen tämä Kuu tuo aggressiivisia energioita ja lapsellisia kiukkupuuskaenergioita. Mutta se sisältää myös tulisen transformaation ja uudistumisen Feenix-energioita.

Haasteena on pitää energiamme henkisinä sotureina fokusoituneena korkeampaan tietoisuuteen, joka on Oinas-energian kevyt puoli.

Olemme kaikki tehneet työtä sisäisen lapsemme kanssa osana heräämisprosessiamme, ja nyt on aika "olla aikuinen", kun mietimme, miten tekemämme valinnat ja pitämämme energiat voivat vaikuttaa energiatasapainoon yhteisöissämme.

Oinas on myös johtajuuden merkki, ja meitä pyydetään miettimään, miten yksilölliset valintamme voivat edesauttaa uudenlaista johtajuutta yhteisöissämme. Ne jotka johtavat esimerkillä, ovat uuden Maan johtajia. He ovat sanojensa mittaisia. Heidän elämänsä on esimerkki heidän harjoittamastaan rauhasta ja harmoniasta.

Kenties se merkitsee sinulle rajojen asettamista ja itsetunnon työstämistä, jotta kukaan ei voi laukaista sinua vihan ja aggressiivisuuden varjoenergioihin. Ja jos niin tapahtuu, voit tunnistaa sen ja palata tasapainoon. Koska olet tehnyt työsi.

Siis juhlitaanpa ensimmäisessä Oinas-kuussa saavutuksiamme vuonna 2020. Olemme nostaneet tietoisuuttamme, ja tiedämme, keitä olemme ja miksi olemme täällä.

Seuraava täysikuu 31.10. on Härässä, kodin ja yltäkylläisyyden merkissä, ja silloin juhlimme uutta Maata!

Voimallista ja siunattua täysikuuta! Rakkautta kaikille.

4.10.2020

Samaan aikaan kun paljon huomiostamme keskittyy USA:han ja tapahtumiin siellä, energiamielessä varsinainen huomion polttopiste on Maan verkkojen aktivointi ja transformointi, jota tapahtuu Australian Ulurussa. Siellä avautuu voimakas pyörre, joka tuo paljon valoa ja voimaa uuden Maan verkkoihin.

Tätä pyörrettä ylläpitävät valotyöntekijät, alkuperäiskansat ja korkeamman ulottuvuuden galaktiset energiat. Sen tarkoitus on puhdistaa ja muuntaa raskasta energiaa Maan solar plexuksesta tai mentaalikehosta. Tietenkin juuri sitä tarvitaan kovasti.

Samaan aikaan alkuperäiskansat aloittavat uuden unen uniajassa auttamaan uuden Maan ilmentymistä.

Siis jos tunnet kutsun, käännä huomiosi etelään, missä Maan taikuus ja tasapaino liikkuvat tulevana kuukautena!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.