KUN TEILLÄ ON JOKIN TOIVE, TEIDÄN TÄYTYY PYSYÄ PAIKOLLANNE

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)

7.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne toiveidenne luomiseen ja fyysiseen ilmentymiseen. Näemme hyvin monien teistä muodostavan mielessään hyvin selkeän toiveen ja lankeavan sitten itse-epäilyn ja pelon ansaan oivalettuaan, ettei toive ole vielä toteutunut.

Sallikaa meidän selittää lisää käyttämällä yksinkertaista analogiaa. Kun menette hienoon ravintolaan ja katsotte ruokalistaa, tarjoilija tulee pöytäänne kysymään, mitä olette päättäneet tilata. Nostatte katseenne ruokalistasta ja tarkasteltuanne huolellisesti kaikkia vaihtoehtoja, valitsette aterian, josta pidätte eniten. Tarjoilija kirjoitta pyyntönne muistiin ja lähtee pöydästä.

Tuolla hetkellä ette koskaan lähde tarjoilijan perään, koska epäilette, ettei hän pysty tuomaan ateriaanne. Ette koskaan esitä ateriapyyntöänne satoja kertoja vain varmistaaksenne, että tarjoilija on vastaanottanut tilauksenne oikein, ettekä varmasti nouse pöydästä, lähde ravintolasta ja sitten ihmettele, miksei ateriaa koskaan tullut. Ja kuitenkin näemme hyvin monien teistä käyttäytyvän tällä tavalla silloin, kun annatte "tilauksenne" universumille.

Ette istu ravintolapöydässänne uskomatta siihen, että ateria todella ilmestyy, vaikka teillä ei henkilökohtaisesti ole aineita aterian tekemiseen tai ette ehkä osaa valmistaa sitä. Luotatte aterian tulevan, kun se on valmis. Niinpä nautitte odottaessanne rennosti ilmapiiristä ja siitä seurasta, jossa tulitte ravintolaan.

Käsitämme, että tämä analogia saattaa tuntua hassulta teistä, koska olisi absurdia käyttäytyä tuolla tavalla – kuitenkin näin suurin osa teistä tekee, kun olette tulleet tietoiseksi uudesta toiveestanne. Sillä hetkellä kuin teille selkenee mielessänne, mitä haluatte, se on tässä värähtelynä. Vaaditaan vain, että te pysytte siinä värähtelyssä, joka salli teidän oivaltaa, että teillä on tuo toive.

Kun sallitte mieleenne hiipiä pelon, ettei sitä ehkä tule, tai olette epävarma siitä, miten se voisi ilmentyä, tai epäilette kykyänne luoda sen, putoatte siitä värähtelystä, jotta tarvitaan pyytämänne toiveen saamisessa. Ei ole toiveita, jotka ovat liian suuria, eikä ole toiveita, jotka ovat saavuttamattomia.

Nimittäin jos teillä oli kyky loihtia tuo toive mieleenne, se on takuu, että teillä ei ole ainoastaan kyky saada täysin ilmentynyt versio tuosta toiveesta, vaan se on jo olemassa värähtelynä. Ja tästä syystä sanomme, että voidaksenne saada toiveenne, teidän "täytyy pysyä paikoillanne". Ette voi nousta ja lähteä "pöydästä", koska siihen pyyntönne toimitetaan. Tehtävänne on löytää tapa pysyä tuossa värähtelyssä, joka sallii teidän tuntea suurta odotusta pyytämänne hyvän saamisesta, käyttämällä mitä tahansa ulottuvillanne olevaa asiaa tuon värähtelyn sykkimiseksi. Löytäkää todellisuudestanne ne asiat, joista olette ylpeä, etsikää hyvää elämästänne ja nähkää se ääretön kauneus, jota on ympärillänne.

Toivomme, että tämä analogia on palvellut teitä jollain tavalla.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.