ÄLÄ ANNA NEGATIIVISTEN OLOSUHTEIDEN SANELLA REAKTIOTASI

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)

24.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluaisimme keskittää huomionne siihen valtavaan kontrolliin, mikä jokaisella teistä on siihen, miten reagoitte negatiivisiin olosuhteisiin elämässänne. Jos elätte polariteettimaailmassa, todellisuutenne joka puolessa on vastakkaisia kokemuksia. Tämä voidaan tietysti nähdä siunauksena tai kirouksena perspektiivistä riippuen. Sallikaa meidän selittää lisää.

Jokainen teistä epäilemättä tulee tekemisiin negatiivisten kokemusten kanssa ja on aikoja, jolloin asiat näyttävät hajoavan, turhaudutte ja tunnette myös, ettei teillä ole kontrollia. Sanomme kuitenkin usein, että olette todellisuutenne luoja tai sitten ette ole – ja voimme vakuuttaa teille, että olette tosiaan voimakkaita ikuisia luojia, jolla on tilapäinen fyysinen kokemus.

Kun ymmärrätte, että kaikki todellisuudessanne on tulosta hallitsevimmasta värähtelystänne ja näin voitte kokea vain sitä, minkä kanssa resonoitte, alatte ymmärtää, miten paljon kontrollia teillä itse asiassa on myös niistä olosuhteista, jotka vaikuttavat olevan kontrollinne ulkopuolella. Kun negatiivisia olosuhteita syntyy, teillä on kaksi vaihtoehtoa: voitte jäädä värähtelyyn, joka veti tuon ongelman, tai voitte vaihtaa huomionne ja perspektiivinne muualle, mieluiten johonkin, joka saa olonne tuntumaan paremmalta. "Miksi tämä on tärkeää?" kysytte.

Se mihin keskitytte, laajenee aina riippumatta siitä, miksi keskitytte siihen. Tämä voi tuntua ristiriitaiselta siihen verrattuna, mitä monille teistä on opetettu, mutta ette yksinkertaisesti voi ratkaista ongelmaa samasta perspektiivistä, jolla veditte sen puoleenne. Monet haasteet joita kohtaatte, eivät ole itse asiassa ilmentyneet vielä, vaan ne ovat mielikuvianne siitä, mitä voi tapahtua, ja usein se on pahin tilanne, jonka voitte loihtia.

Kuten olemme sanoneet aiemmin, mielikuvitus voi olla suurin työkalu, joka teillä on käytössänne, tai suurin vihollinen jonka voitte luoda. Voitte aina valita, mihin keskitytte. Emme nyt missään nimessä julista, että ajatustenne siirtäminen johonkin positiiviseen on helppoa, kun kaikki tuntuu hajoavan, mutta se on tarpeellista, jos haluatte luoda jotain erilaista mennessänne eteenpäin. Muuten se huomio jonka annatte ongelmille, saa lisää vauhtia ja luo suurempia ongelmia siitä voimasta, jonka annatte niille.

Saammeko ehdottaa, että silloin kun olette erityisen rauhallinen tai optimistinen, teette luettelon kaikista asioista, joita pidätte rauhallisina, nautittavina ja inspiroivina ajatuksina. Se voi olla jotain ääniä, suosikkilaulu, kävely luonnossa, pitkä juoksulenkki. Toiminnalla tai ajatuksella ei ole merkitystä, kunhan se on jotain, mikä saa olonne tuntumaan paremmalta. Ehdotamme tätä, koska silloin kun tunnette rauhaa, pääsette kiinni ajatuksiin, jotka resonoivat sen "värähtelykanavan" kanssa, johon keskitytte. Tämä kerää lisää ajatuksia, jotka myös vahvistavat nykyistä tunnettanne. Vaihdatte kirjaimellisesti elämänne kanavaa ja siksi teistä tulee uusi "värähtelymätsi" täysin eri olosuhteille. Monet teistä tietävät tämän olevan vetovoimanlaki, ja se toimii elämänne joka valvehetki.

Aikomuksenamme tässä viestissä on tarjota niille, jotka ovat erityisen lannistuneita, turhautuneita ja huolissaan, rentoutumista prosessiin, jossa sallitaan universumin tehdä se ainoa asia, jonka se osaa: heijastaa teille sitä, minkä kanssa resonoitte. Uuteen mielentilaan vaihtamisella on positiivinen vaikutus teille maailmassa. Kuten aina, autamme teitä innokkaasti kaikin tavoin, joilla voimme – teidän täytyy vain pyytää ja sallia.

Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.