VETOVOIMANLAIN PUUTTUVA AVAIN

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)

18.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluaisimme keskittää huomionne vetovoimanlakiin. Siinä on tapahtunut erittäin suurta laajentumista, mitä monet kutsuvat new age –ajatteluksi. Se on saanut vauhtia jo jonkin aikaa. Vetovoimanlaki on monille teistä tuttu. Lyhyesti sanottuna, sen saatte takaisin, mitä lähetätte ulos. Mutta erityisesti tästä universaalista laista on melko monia väärinkäsityksiä, joiden selvittämiseen haluamme käyttää aikaa, jos saamme.

Aloitetaanpa kertomalla oma perspektiivimme siitä, miten tämä universaali laki, vetovoimanlaki, toimii. Monien kiinnostus herää, kun he kuulevat vetovoimanlaista, kun he kuulevat, että he heijastavat joka hetki jotain värähtelyä, joka kaikuu ympäri universumia ja ehdottomasti palaa takaisin heille. Toisin sanoen, samanlaiset vetävät toisiaan puoleensa. Harvoilla, jos kenelläkään teistä, on juurikaan vaikeuksia määritellä asioita, joita haluatte, asioita joita haluatte luoda, unelmianne, toiveitanne ja mieltymyksiänne. Jokainen teistä tietää, mistä pidätte ja mistä ette pidä.

Näemme hyvin usein niiden, jotka tulevat tietoiseksi siitä, että heidän ajatuksensa luovat heidän todellisuutensa, tuntevan pakkoa määrätä universumille tarkkaan, mitä he haluavat, ja he odottavat suurimpien unelmiensa ja toiveidensa toteutuvan. Tämä toimii, yhdellä ehdolla. Sallikaa meidän selkeyttää hyvin yksityiskohtaisesti, jotta varmistamme, että ymmärrätte, mitä kerromme teille.

Ensimmäinen määräys on tietää, ettei universumi reagoi koskaan toiveisiinne, unelmiinne tai edes pelkoihinne. Universumi reagoi yhteen, ja vain yhteen, asiaan. Se reagoi siihen värähtelyyn, mitä lähetätte. Olette kaikki tulleet tälle planeetalle sisäisen kompassin kanssa, joka auttaa teitä paremmin mittaamaan, mitä sykitte ulospäin joka hetki. Se tulee siististi paketoituna tunteisiinne, tuntemuksiinne. Se miltä teistä tuntuu, on suora merkki siitä, mitä sykitte tietyllä hetkellä. Tiedätte, milloin sykitte tai lähetätte positiivisia värähtelyjä, koska teistä tuntuu hyvältä, teistä tuntuu onnelliselta, innostuneelta, optimistiselta – ja kaikkia upeita tunteita, joita teillä on käytössänne. Vastaavasti tiedätte myös, milloin lähetätte jotain negatiivista värähtelyä – teitä pelottaa, olette huolissanne, ahdistunut ja monia muita negatiivisia tunteita, joita teillä on käytössänne.

Kysymykseksi siis jää, toimivatko positiiviset affirmaatiot oikeasti. Tuovatko ne sitä, mitä määräätte universumille? Se riippuu tilanteesta. Jos vain toistatte sanoja voimakkaan halunne vuoksi ja koko ajan teistä tuntuu epätoivoiselta, pelokkaalta, huolestuneelta tai turhautuneelta, niin vastaus on "ei". Ja tästä syystä universumi ei reagoi sanoihinne. Se reagoi vain tunteisiin ja näin ollen värähtelyyn, jota lähetätte joka hetki.

Näemme monien ihmisten kaipaavan muutosta, kaipaavaan unelmiensa ja toiveidensa toteutumista ja keskittyvän koko ajan täysin siihen, mitä heillä on edessään, mistä he eivät pidä. Se mihin keskitytte, lisääntyy aina.

Jos affirmoitte universumille, mitä haluatte, koko ajan uskoen, että se on totta, ja tuntien sitä yltäkylläisyyttä, jota julistatte, niin vastaus on "kyllä". Affirmaatiot toimivat tässä tilanteessa. Tärkein osa joka hyvin monilta menee ohi, on, että teidän täytyy tuntea, miltä tuntuu saada se, mitä haluatte – ikään kuin olosuhteet ympärillänne olisivat jo muuttuneet.

Jotkut sanovat: "No, miten minun pitäisi tehdä se. Minulla ei ole sitä." Tähän sanoisimme, että teette sitä usein – käytätte vain universumin voimia toiveitanne ja unelmianne vastaan, kun tunnette, miltä tuntuu silloin, kun huolenne ja suurimmat pelkonne ilmentyvät. Tätä jokainen teistä on tehnyt jossain kohtaa. Kun ajattelette jotain tilannetta, jota ette halua, kun pelkonne toteutuu, laitatte itsenne siihen värähtelyyn, miltä tuntuisi, jos se todella tapahtuisi. Mutta tämän upea puoli on, että voitte tehdä sen myös positiivisesti. Miltä tuntuu saada arvokkain unelmanne toteutumaan nyt?

Kun pääsette tuohon tunteeseen, lähetätte tarkkaa signaalia, jotta universumi "juonittelee" tuodakseen teille sen, mitä eniten haluatte. Ei siksi, että se reagoi siihen, miten paljon haluatte sitä, vaan koska olette yhteensopiva sen värähtelynopeuden kanssa, mitä haluatte eniten. Tunnette yltäkylläisyyttä, onnellisuutta, rauhaa, iloa, rakkautta, riemua ja suurta optimismia siitä, mitä muuta universumi voi tuoda teille.

Universumi on vain peili. Se ei voi tuoda teille, mitä haluatte, yhtään sen enempää kuin peili kykenee antamaan teille miellyttävämmän heijastuksen. Ne kumpikin tuovat teille sen, mitä olette tuolla hetkellä. Käyttäkää tunteitanne niinä voimakkaina työkaluina, joita niiden oli tarkoitus olla. Ei itsenne sättimiseksi negatiivisista tunteistanne, vaan käytettäväksi mittarina tai laivan peräsimenä ohjaamaan suoremmin siihen, mitä haluatte itsellenne, ja poispäin siitä, mitä ette halua.

Niinpä lähdemme luotanne tämän viimeisen kysymyksen myötä: miltä tuntuu nyt saada se unelma toteutumaan, jota haluatte eniten?

Toivomme, että olemme auttaneet teitä jollain tapaa.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.