MISSÄ UNELMIANNE PIDETÄÄN, ENNEN KUIN NE ILMENTYVÄT?

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)

13.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluaisimme keskittää huomionne fyysisiin vs. värähteellisiin ilmentymiin. Meille ne ovat yksi ja sama asia. Sallikaa meidän selittää tarkemmin. Nimittäin kaikki on energiaa, joka sitten värähtelee tietyllä nopeudella. Kaikki fyysiset aistinne havaitsevat eri taajuusvälejä. Toisin sanoen, ette pysty näkemään ääniaaltoja fyysisillä silmillä, mutta voitte kuulla ne fyysisillä korvilla. Ette maista värejä, mutta fyysiset silmänne näkevät ne. Jokainen teistä joka lukee tätä viestiä, on jumalainen ikuinen olento, joka on väliaikaisesti inkarnoitunut fyysiseen kehoon, sen tekemisen ilosta.

Haluamme vetää huomionne värähtelytodellisuuksiin ja auttaa teitä tuntemaan, tietämään ja havaitsemaan teitä ympärivien värähtelytodellisuuksien todellisuus. Useimmat ihmiset luottavat viiteen fyysiseen aistiinsa sen selvittämisessä, onko jokin totta vai ei. Mutta kuvitelkaa hetki, mitä jos antaisitte intuitionne, mielikuvituksenne ja kolmannen silmänne hahmottaa oikean todellisuutenne.

Nimittäin se, että te ette pysty havaitsemaan jotain fyysisillä aisteillanne, ei merkitse, ettei sitä ole. Itse asiassa jos olette loihtineet unelman ja nyt haluatte sen, voimme vakuuttaa teille, että se todellisuus jossa tuo unelma on ilmentynyt, on tässä aivan vieressänne. Itse asiassa ei ole muuta "paikkaa" sen olemiselle. Kun tunnette todellisuutta sen etsimisen sijasta, pystytte varmasti havaitsemaan unelmanne.

Sallikaa meidän jakaa yksinkertainen analogia. Oletetaan, että olisitte ulkona ja kuulisitte lentokoneen taivaalla yläpuolellanne, mutta pilvet olisivat liian paksuja sen näkemiseksi. Sivuuttaisitteko asian välittömästi ja sanoisitte, että korvanne keksivät sen? Ette tietenkään, koska luotatte jokaisen fyysisen aistinne antavan teille yhtä lailla todisteen jonkin olemisesta totta. Etsisitte edelleen lentokonetta taivaalta, ja kenties lopulta näkisitte sen silmillänne, kun pilvipeite häviää.

Kuitenkin suurin osa ihmisistä sivuuttaa tuntemuksena ja mielikuvituksensa, koska he eivät voi havaita jotain fyysisillä aisteilla. Kaikki mitä havaitsette viidellä fyysisellä aistillanne, on nyt värähtelyä. Voitte havaita sen fyysisillä aisteillanne, koska sovitte yhteen tai sanoisimmeko, olette virittyneet niin täydellisesti tuohon taajuuteen, että fyysiset aistinne pystyvät havaitsemaan sen. Tästä syystä sanomme aina, että te ette voi kokea sellaista, minkä kanssa ette resonoi.

Kun katsotte ympäröivää maailmaa, tietäkää, että kaikki mitä havaitsette, on värähtelyä. Jos haluatte havaita muita todellisuuksia, joissa on erilaisia kokemuksia, teidän täytyy vain muuttaa sitä, mihin olette virittynyt.

Siis muistutamme teille, että kun teillä on jokin unelma, jonka haluatte luoda, ja epäilette, ilmentyykö se koskaan fyysisesti, TUNTEKAA unelmanne todellisuus. Vaikkette ehkä kykene havaitsemaan sen olemassaoloa fyysisillä aisteillanne vielä, antakaa intuitionne ja mielikuvituksenne olla ne aistit, joihin luotatte sen vahvistamisessa, että se on itse asiassa olemassa. Melko nopeasti sovitte yhteen tuon unelman taajuuden kanssa niin täydellisesti, että fokusoidutte siihen, jotta voitte kokea sen myös fyysisillä aisteillanne.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.