MITEN ILMENNÄT YLTÄKYLLÄISYYTTÄ ELÄMÄÄSI

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)

13.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluaisimme käyttää tämän ajan puhuaksemme yltäkylläisyyden ilmentämisestä. Yltäkylläisyyttä voi tietysti tulla monissa muodoissa, mutta puhumme ensisijaisesti taloudellisesta yltäkylläisyydestä, koska tätä aihetta meitä pyydetään useimmiten käsittelemään tarkemmin. Aloitetaanpa.

Sanomme usein, että te kaikki ilmennätte yltäkylläisyyttä kaikkina aikoina – ette ehkä vain erityisemmin pidä siitä, missä olette yltäkylläinen. Muistakaa, että teillä voi olla yltäkyllin ongelmia, puutetta ja haasteita yhtä helposti, kuin rahaa, iloa, rakkautta, autuutta ja ystäviä. Tästä syystä sanomme, että ilmennätte aina yltäkylläisyyttä. Haluaisimme kuitenkin selittää lisää, miten voitte tietoisesti ohjata, missä haluatte olla yltäkylläinen.

Te jotka tunnette vetoa tähän viestiin, tiedätte jo hyvin, että olette oman todellisuutenne luoja. Miksi siis on edelleen puutetta, sairautta, kärsimystä ja päänsärkyä? Tähän vastaamme: koska vaikka teistä on tullut tietoinen siitä, että olette tietoisuutenne luoja, useimmiten ihmiset huomaavat sen puuttumisen olevan pääfokuksensa, mitä he haluavat. Kun keskitytte puutteeseen kaivatessanne yltäkylläisyyttä, voitte vetää puoleenne vain puutetta. Sanomme usein, ettei universumi vastaa toiveisiinne, unelmiinne tai suurempiin haluihinne yhtään sen enempää, kuin peili näyttää teille, millainen haluatte olla. Peili voi heijastaa vain sen, mitä olette juuri nyt, ja näin on universumin kanssa – se vastaa yhteen asiaan ja se on fokuksenne, minkä vuorostaan sanelee värähtelynne.

Kun viritätte värähtelynne johonkin positiiviseen tunteeseen, kuten onnellisuus, ilo, optimismi, innostus, riemu tai rakkaus, universumi vastaa tunteilla, olosuhteilla ja kokemuksilla, jotka sopivat yhteen sykkimänne värähtelyn kanssa. Sillä ei ole merkitystä, miksi tunnette näitä positiivisia tunteita – vain sillä on merkitystä, että tunnette. Käyttäkää kaikkia mahdollisia tekosyitä tunteaksenne olonne hyväksi.

Käytämme usein televisioanalogiaa, koska ymmärrätte, ettei teidän tarvitse jäädä millekään kanavalle, josta ette pidä. Ette epäile monien muiden kanavien olemassaoloa vain siksi, että te ette katsele niitä. Tiedätte, että heti kun otatte kaukosäätimen ja viritytte uudelle kanavalle, koette uuden ohjelman. Ja näin on ajatustenne kanssa. Teidän ei koskaan tarvitse pysyä virittyneenä yhteen ajatukseen yhtään pidempään, kuin valitsette. Nimittäin voitte aina valita uusia ajatuksia ja kun teette sen, vaihdatte luonnostaan "värähtelykanavaanne".

Nimittäin kykynne luoda yltäkylläisyyttä ei ole koskaan mennyt pois – se on ollut vain tukossa keskityttäessä sen vastakohtaan eli puutteeseen. Emme kiellä, etteikö todellisuutenne olisi mukaansatempaava ja usein on vaikeaa ohjata huomiotanne pois suurimmista ongelmista elämässänne. Voimme kuitenkin vakuuttaa teille, että te ette koskaan kykene luomaan mitään uutta, ellette opi ohjaamaan fokustanne tarkoituksella siihen, mitä haluatte, tekemällä tietoisen päätöksen tuntea eri tavalla.

Kun alatte tarkoituksella valita fokuksenne ja siksi värähtelynne riippumatta niistä kokemuksista, jotka ilmentyvät eteenne, silloin teistä tulee todella todellisuutenne tietoinen ja tarkoituksellinen luoja. Tulitte tänne ilmentämään jokaisen toiveen täysin fyysiseen todellisuuteenne. Ette tulleet tänne kamppailemaan tai kaipaamaan toivottomasti jotain, mitä ette voisi saavuttaa. Jos haluatte jotain, se on teidän. Mutta ajatuksenne, värähtelynne ja tunteenne täytyy olla linjassa sen kanssa, mitä haluatte, voidaksenne saada sen.

Usein meiltä kysytään: "Mitä uskomuksia minulla on estämässä yltäkylläisyyteni?" Vastauksemme on aina sama. Jatkuva fokus ja puutetietoisuus estävät yltäkylläisyyden. Kerromme teille tämän: ei ole mitään hyötyä kaivaa esiin mitään rajoittavia uskomuksia, vaikka aikomuksenne olisi kitkeä ne, koska kaikki universumissanne reagoi universaaliin laajentumisenlakiin. Se mihin keskitytte, laajenee aina. Niinpä pyrkiessänne löytämään ongelman, turhaudutte usein, kun se vain vahvistaa tuota uskomusta. Ette voi poistaa uskomusta keskittymällä siihen. Voitte vain sulkea sen voimalähteen poistamalla fokuksenne siitä. Poistamalla fokuksenne ongelmasta ja keskittämällä kaiken huomionne siihen, mikä menee oikein, mitä arvostatte, mistä nautitte ja mikä tuo teille rauhaa, poistatte voiman, joka on antanut sille liikevoimaa.

Annamme teille tämän yksinkertaisen analogian. Jos menisitte huoneeseen, jossa on kattotuuletin täysillä ja sammuttaisitte sen, lakkaisiko se pyörimästä? Kyllä, tietenkin, koska suljette voimalähteen, joka antaa liikevoimaa. Mutta tuuletin ei lakkaisi pyörimästä juuri sillä hetkellä, kun painaisitte katkaisinta – se lakkaisi hitaasti pyörimästä, kunnes sillä ei olisi enää liikevoimaa. Ja näin on ajatustenne kanssa. Vain se että lakkaatte keskittymästä negatiivisiin kokemuksiin elämässänne, ei merkitse, että fyysisessä todellisuudessanne tapahtuu välitön muutos. Liikevoima tarvitsee muutaman kierroksen pysähtyäkseen. Käytämme tätä analogiaa osoittamaan teille, että puutteen ilmeneminen vielä jonkin aikaa, vaikka olette onnistuneesti vaihtaneet ajatuksenne uudelle, positiivisemmalle "kanavalle", ei merkitse, ettei se toimi tai että teette jotain väärin. Liikkeen loppuminen vie vain vähän aikaa.

Jokainen teistä on jumalainen luojaolento, joka on kyseenalaistamatta ansaitseva ja kykenevä luomaan yltäkylläisyyttä joka muodossa. Teidät on tarkoitettu olemaan yltäkyllin rakkautta, terveyttä, rahaa, ystäviä, rauhaa ja autuutta.

Universumi on äärettömän yltäkylläinen ja se pyrkii palvelemaan. Sallikaa sydämenne avautua kaikille mahdollisuuksille, jotta yltäkylläisyyttä voi tulla teille. Se voi olla lahja, se voi olla idea, se voi olla vieras ihminen, se voi kaupankäynti, mutta teidän täytyy virittyä "yltäkylläisyyskanavalle" voidaksenne kuulla universumin viestit.

Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.