SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)

Uutiskirjeestä 6.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Onnellista uutta vuotta! Vuoden viisi ensimmäistä päivää ovat olleet tunteellisia joillekin meistä. Se voisi johtua siitä, että meillä oli 31.12. superkuu Ravussa. Jotkut valotyöntekijät ovat ilmaisseet enemmän tunteita ja joillain on ollut masennusta. Monet ovat tunteneet äärimmäistä uupumusta. Uskon, että valotyöntekijät muunsivat valtavan määrän valoa joulunaikaan.

Jotkut valotyöntekijät ovat sanoneet, että he ovat tunteet enemmän sydämessään. Epäilemättä vuosi 2017 aiheutti paljon sydämen avautumista monille tällä planeetalla. Meillä on ollut lukuisia isoja tapahtumia, kuten hurrikaaneja, tulvia, maanjäristyksiä, maastopaloja ja muuta ihmiseen liittyvää käyttäytymistä. Näillä oli iso vaikutus. Meillä oli 4.4-maanjäristys täällä San Franciscon ranta-alueella 4.1. Tästä tulee uusi nopeasti kulkeva vuosi, nopeampi kuin 2017.

Sen mitä olen kerännyt lukemalla monia ennusteita vuodelle 2018, tämän uuden kiinalaisen koiranvuoden joka alkaa 16.2., pitäisi olla rauhallisempi vuosi. Vaikuttaa siltä, että valotyöntekijöinä olemme astumassa mestaruuteemme. Se mitä tapahtuu sisällämme ja ympärillämme, vaatii meitä katsomaan syvälle itseemme.

Muutama vuosi sitten opettajani arkkienkeli Gabriel (Benu Karen Cookin kautta) kertoi, että paljon asioita tapahtuisi 2015–2017. Asioiden pitäisi alkaa rauhoittua lähempänä tämän vuosikymmenen loppua, noin 2019–2020. Tietoisuus muuttuu selvästi. Ihmisiä herätellään enemmän kuin vuosi sitten.

Valtavirtamediamme USA:ssa ilmoitti 18.12.2017 ufo-videosta, jonka julkaisi eläkkeelle jäänyt lentäjä. Voisiko tämä olla alku paljastuksille? En tiedä teistä, mutta minä taatusti haluaisin tulla galaktiseksi tänä vuonna. Se olisi valtava muutos meille kaikille. Meillä alkaisi olla heidän kehittyneintä teknologiaansa, kuten vapaata energiaa, uusia nopeampia kuljetusmuotoja, replikaattoreita (3D-tulostimet ovat niiden edeltäjä). Planeettamme muuttuisi parempaan.

Tässä on muita ennustuksia, jotka ehkä kiinnostaisivat teitä.

enlighteninglife.com/2018-predictions (suomennettu) Jennifer Hoffman on numerologi, opettaja ja astrologi.

mindexplorationinstitute.com/2018-yearly-psychic-forecast

http://markborax.com "Kaiken loppu, mikä ei alun alkaenkaan toiminut oikein."

Apollo antoi minulle 28.1.2017 seuraavan viestin: "Tästä perspektiivistä katsottuna on mahdollisia lopputuloksia. Ne ovat kaikki ennustamattomia. Asiat voivat kääntyä pahempaan tai parempaan. Jotkut hallitsijanne lähtevät ilman selitystä. He tietävät aikansa olevan loppu. Ei enää temppuja. Kaikkia pidetään tilivelvollisina. Tulee helpommaksi ja helpommaksi päästää irti. Olette aloittamassa täysin uuden aikakauden. Elätte lasitaloissa. Kaikesta tulee näkyvää tavalla tai toisella. Teillä on sielukasta vuorovaikutusta päivittäin. Teitä ravitaan ja ruokitaan. Itsensä löytämisestä tulee normi. Sulkekaa pois rikos, sillä ei ole mitään. Teillä on ajan tasalle saatettavaa maan päällä. Olette eläneet pimeitä aikoja. Kun teistä tulee valaistuneempia, näette, mitä tarkoitan. Kaikki on uutta, ja olette iloisia ja onnellisia. Kohtaatte puolivälissä, ja kompromissi on normi. Meillä on paljon tehtävää, joten älkää juosko karkuun!"

Mestariluokan kuukausitapaamisessa mestari lordi Serapis Bay, joka on neljännen säteen chohan, ylösnousemusliekin suojelija, puhui kanssamme. Hän sanoi: "Kaikella mitä sanotte tai teette, on nyt merkitystä. Se lähetetään Ikuisuuden saleihin. Vahvuutenne tulee syvästä sitoutumisestanne ja päättäväisyydestänne ylösnousemusprosessissa. Kaikki nimiöidään ja tallennetaan Arkistosaliin. Avainylösnousemuskysymyksiä tulee esiin. Saatte päättää, miten saatatte loppuun sen, mikä ei enää palvele. Ihmiskunta oppii tärkeitä oppitunteja. Kaikki käyvät läpi vaikeuksiaan ja koettelemuksiaan. Jotkut menevät tuomioistuimiin, joissa tapahtuu oikaiseminen. Ette tiedä koskaan, mitä odottaa, kun se aika tulee. Voitte olla yhdenlainen yhtenä hetkenä ja erilainen seuraavana. Olen kanssanne, kun käytte läpi ylösnousemusprosessianne. Olen kanssanne. Älkää laiminlyökö itseänne. Priorisoikaa itsenne. Olette pysäyttämättömiä. Ennen kuin tiedättekään, asiat ovat ohi kertaheitolla, ja se lähenee."

Siirrymme mestaruuteemme

Ylösnousemusprosessissa on yli 100000 askelta. Useimmat meistä ovat ylösnousseet aiemmin. Alamme oivaltaa todellisen voimamme. Laajennamme työtämme ja astumme mestaruuteemme. On sanottu, ettei mestaruus ole sen tietämistä aina, mitä tehdä, vaan sen tietämistä, että pystyy selvittämään sen kulkiessaan. Mestarin määritelmä on "sellainen, joka hallitsee maatason, joka on kolmas ulottuvuus". Nämä mestarit, kuten Jeesus, Äiti Maria, Djwal Khul, St. Germain, Kuthumi ja Serapis Bay, ovat kaikki saattaneet loppuun maaelämänsä, kuitenkin he ovat edelleen sitoutuneita auttamaan meitä kaikkia, kun kuljemme ylösnousemuksen läpi. Näetkö, miten paljon he rakastavat meitä! Etkö ole iloinne, ettei sinun tarvitse palata reinkarnoitumaan Maan kolmanteen ulottuvuuteen?

Tällä hetkellä planeettaamme ympäröi miljardeja avaruusaluksia, arkkienkeleitä, enkeleitä, mestareita ja olentoja koko luomakunnasta. He auttavat rakasta Äiti Maata ja kaikkea elämää nousemaan korkeampaan tietoisuuteen. Tämä on kaikkein tärkein ylösnousemusprosessi. Koska Maa on ollut pimeydessä niin pitkään, se on estänyt muita planeettoja aurinkokunnassamme ja seitsemässä aurinkokunnassa saamasta ylösnousemustaan. Työmme, harmoniamme ja yhteistyömme tärkeyttä kaikkien näiden olentojen kanssa ei voi aliarvostaa. Tietoisuutemme vaikuttaa koko luomakuntaan.

Olemme nyt evoluutiossamme siinä kohtaa, jossa meidän ei pitäisi kysyä, mitä Jeesus tekisi, vaan mitä mestarit tekevät. Tämän tapahtumiseksi meidän täytyy etsiä syvältä sydämestämme ja tehdä tietoisia valintoja, jotka ottavat meidät pois pelosta ja pitävät meidät keskittyneenä rakkauteen ja oikeaan jumalaiseen toimintaan.

Maa ei olisi siinä, missä se nyt on, jollei olisi meidän läsnäoloamme, rakkauttamme ja valoamme. Jatka henkisten harjoitusten tekemistä, kuten meditointi, rukoilu, tunnepuhdistus, ja kuvittele, millaista haluaisit elämän olevan kultaisessa ajassa. Päästä irti jokaisesta negatiivisesta ihmisestä, paikasta ja asiasta. Negatiivisuus kuluttaa loppuun ja alentaa värähtelyä.

Mestarina oleminen käskee meitä olemaan tietoisempi ja korjaamaan niin nopeasti, kuin pystymme, ne tilanteet, jotka eivät ole oikeita meille. Voimme olla kiitollinen oppitunneista ja siirtyä eteenpäin.

Planeetta on täysin eri paikassa kuin vuosi sitten. (Jotkut sanovat myös, että Maata on siirretty galaksissamme.) Ajattele, miten paljon olet kehittynyt vuoden aikana. Se on hämmästyttävää. Tämä kiihtyy vielä lisää 2018.

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Olen palveluksessanne ja keskityn kokoaikaisesti ylösnousemusprosessiin, jota te ja planeettanne käytte läpi. Se on hyvin huomionarvoista. Olette edistyneet sopeutumalla ja mukautumalla nopeaan muutokseen. Hämmästelemme ihmisten sopeutuvuutta ja halukkuutta mennä niistä vaatimuksista läpi, jotka ovat tarpeellisia.

Ymmärrämme ihmisten haluttomuuden muuttua omaksi hyväkseen. Kuitenkin elämän ytimessä ja Maan sydämessä elämä tuntuu käsittävän, että sen täytyy mennä virran mukana. Olette ehkä huomanneet, miten ennustamaton tuo virta voi olla näinä kaoottisina aikoina. Myllerrys työntää avautumaan siellä, missä ollaan valmiita. Vaikka joskus se voi olla tuskallista, se on tärkeää kasvulle ja ymmärrykselle.

Kerromme teille tänään, että Maa on nestemäisessä tilassa. Tämä merkitsee, että täytyy kiinnittää tarkkaa huomiota, mitä ympärillä ja sisällä tapahtuu. Kaikki ole, miltä näyttää. Maa vapauttaa vangittuja voimia, jotka täytyy poistaa, ennen kuin ylösnousemus voidaan saada valmiiksi. Kenties voitte kuvitella, mitä nämä voimat ovat tehneet planeetallanne. Niiden läsnäolo poistetaan myriadeilla tavoilla. Ne ovat olleet vaarallisia ja haitallisia elämälle.

Vakuutamme, että teille paljastetaan täydelliseen aikaan se, mitä teidän täytyy tietää. Tehtävänne on olla valmis reagoimaan tavalla, jossa tunnette voivanne olla hyödyksi. Aineellinen maailmanne hajoaa. Katsokaa vain ympärille. Tuntekaa, mitä tuntemuksenne päivälle ovat. Joistakin teistä saattaa tuntua, että olette naamioitunut ja ihmettelette, mitä tulee seuraavaksi. Olette maailmojen välissä. Vaikka olette kolmannen ulottuvuuden fyysisessä muodossa, ponnahtelette neljänteen ja viidenteen ulottuvuuteen ja korkeammalle. Tämä voi vaikuttaa surrealistiselta. Se on, ja se jatkuu. Tehtävänne on olla mahdollisimman madoittunut ja samalla suodattaa valotulvaa ja muuttaa tietoisuuttanne.

Olette sopeutuvia olentoja, maajoukko, rakkauden ja ystävällisyyden toimitsijoita. Työskentelemme teidän ja myriadien galaktisten ja monien muiden valo-olentojen kanssa elämän ja Maan vapauttamiseksi. Pian alatte nähdä olentotulvan lähtevän tältä planeetalta. He ovat pidätelleet teitä aivan liian kauan. He eivät yksinkertaisesti voi sopia yhteen uuden Maan värähtelyn kanssa.

Muistakaa, että koko luomakunta auttaa teitä. Teidän täytyy vain seurata polkuanne kuuntelemalla sydäntä. Teitä rakastetaan ja kunnioitetaan kovasti ympäri luomakuntaa. Jatkakaa virtaamista. Sallikaa kaikille omat valinnat. Tietäkää, että silloinkin kun asiat ovat haastavia, pystytte siirtymään helposti ja nopeasti takaisin tasapainoon.

Olemme kanssanne valossa ja rakkaudessa. Olen Mira.

Muutama muu asia

Onko kukaan teistä huomannut, että teillä on vaikeuksia muistaa asioita? Monet ihmiset joiden kanssa olen puhunut, vahvistavat, että heillä on. Melkein kuin informaatiota virtaisi meihin, mutta se menee lävitse kuin siivilästä. Olet saattanut tietää jonkin pitkän aikaa, etkä pysty vetämään sitä omien aivojesi tietokoneruudulle. Tämä on yksi ylösnousemusvaikutuksista, koska aivomme muuttuvat. Älkää menkö lääkäriin luullen, että teille tulee dementia. Tämä menee ohi.

Yksi ystäväni laittoi avaimensa väärään paikkaan ja huomasi, että ne olivat autossa ja auto käynnissä. Meistä se oli melko hassua, ja kuitenkin se on tyypillistä neljännessä ulottuvuudessa ja korkeammalla. Yhtenä hetkenä jokin voi olla suoraan edessämme ja sitten hävitä. Se voi olla turhauttavaa.

Tämä on ensimmäinen päivitykseni uusille nettisivuilleni, ja olen erittäin tyytyväinen siihen työhön, jota Gigi Fernando teki uuden sivuston luomisessa. Monet kiitokset kaikille, jotka auttoivat, ja olemisesta kanssamme monta vuotta. Koska on työlästä siirtää arkistot 20 vuoden ajalta, päätin palata vain vuoteen 2012.

Ota yhteyttä Gigiin, jos olet kiinnostunut uudistamaan nettisivusi tai tarvitset uuden webmasterin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.