SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)

Osia uutiskirjeestä 5.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten ylösnousemusprosessinne etenee? Sen perusteella, mitä ymmärrän puhuessani muiden valotyöntekijöiden kanssa, jotkut ovat sietokykynsä rajoilla. He ovat täysin väsyneet kolmanteen ulottuvuuteen. He ovat valmiita siirtymään viidenteen ulottuvuuteen. Tämä merkitsee, että olemme melkein kolmannen ulottuvuuden elämäntavan lopussa. On aina vaikeinta juoksukilpailun lopussa.

Jotkut teistä saattavat tuntea, että olette pimeiden voiminen hyökkäyksen kohteena, mistä monet valotyöntekijät ovat myös kertoneet minulle viime aikoina. Yksi valotyöntekijäystäväni sanoi yhtenä päivänä: "Kentässä on häiriö." Nämä sanat kuulostavat todelta. Taatusti kentässä vaikuttaa olevan häiriö. Pimeys näkee meidät esteinä pimeän agendansa toteuttamiselle.

Miten nämä kavalat häiritsijät toteuttavat pahat hyökkäyksensä? Yksi päätapa on saada meidät tolaltamme. Joka kerta kun olemme tolaltamme, meidät viedään pois polultamme. Tiedän työskentelystä monien ihmisten kanssa, että jokaisen ihmisen huoli on tärkeä hänelle riippumatta siitä, näkisimmekö sen suurena tai pienenä. Jotkut asiakkaani käsittelevät elämää muuttavia haasteita, ja toisilla on ongelmia, jotka ovat aivan yhtä tärkeitä heille. Tämä yhdistettynä intensiivisiin energioihin ja pimeyden kaoottisiin hyökkäyksiin, voi huomata stressaavansa.

Hyökkäyksen tapahtuessa saattaa olla seuraavia tunteita: päänsärkyä, stressiä, pakkomiellettä, uupumusta, sairautta ilman selvää syytä, huonovointisuutta, kyvyttömyyttä keskittyä, nukkumisvaikeuksia, yhteyden kadottamista henkiauttajiin, masennusta, ruokahalumuutoksia, sen miettimistä, haluatko lähteä inkarnaatiostasi, ja tunnetta, ettei kokemuksellasi ole loppua.

Ajatte sitä! Tämä syöttää suoraan siihen, mitä pimeät voimat etsivät. He haluavat meidän antavan periksi. Meidän täytyy muistaa, että meitä testataan tällä hetkellä. Tämä on meidän valmistumistamme. Olemme henkisiä sotureita, jotka työskentelevät valon puolesta. Emme voi antaa periksi. Ei ole maailmanloppu, vaan tuntemamme kolmannen ulottuvuuden maailman loppu. On uuden kultaisen aikamme alku, ja pian pimeys tietää, että heidän tapansa ovat ohi ja turhia. Kun jatkamme hihojen käärimistä valotyössämme, meidän tarvitsee pitää katseemme palkinnossa.

Kun oivallat, että sinulla pelataan, näet, että mitä tahansa käytkin läpi, se ei ehkä ole niin vakavaa, miltä se näyttää. Pääset läpi haasteesta, joka sinulla on. Kutsu sitä häiriötekijäksi ja hanki apua itsesi hoitamiseksi ulos siitä. Lepää mahdollisimman paljon. Meditoi. Syö hyvin. Mene ulos luontoon. Tiedä, että pääset siitä läpi. Etsi viisaus tuosta kokemuksesta. Ole vakuuttunut, että kaikki selviää paljon paremmin, kuin voit kuvitella. Tämä on osa korkeamman ulottuvuuden energioita. Meistä huolehditaan.

Jos olet pyörällä päästäsi, kun yrität saada järjestystä ja tolkkua kaikkeen oikeaan ja väärään informaatioon, jota sinulle tulee, voisit myös kääntää pääsi toiseen suuntaan. Kysy itseltäsi, miksi haaskaat kallisarvoista aikaasi ja energiaasi yrittäen saada selvää totuudesta, kun pimeyden tarkoitus on pitää päämme pyörimässä? Kuten tiedät, informaatio jolla meitä pommitetaan, on täyteen vääristymiä, toisten ihmisten mielipiteitä ja psykologista sodankäyntiä. Meillä leikkivät salamyhkäiset pimeät voimat, jotka ovat täynnä trolleja ja arvottomia mielipiteitä. Sillä on merkitystä, että muistamme olevamme merkittävä tekijä. Pimeät voimat eivät voi kontrolloida meitä. Valotyöntekijät ovat isoja pelaajia tässä loppupelissä. Työskentelemme valon puolesta, ja täällä on paljon voimakkaita olentoja, jotka tekevät työtä kolmannen ulottuvuuden saattamiseksi päätökseen.

Yksi asiakkaani haluaa puhua siitä, miten haastavaa hänelle on jäädä 3D-yritysmaailmaan. Olemme samaa mieltä siitä, että nyt on haastavaa yrittää saada asioita tehtyä aineellisessa maailmassa. Se voi tuntua loputtomalta, eikä virtausta enää ikään kuin tapahdu. Esteitä ja häiriöitä vaikuttaa olevan tiellä. Kun tämän yhdistää neljännen ulottuvuuden energiaan, jossa aika kulkee nopeammin, voi tuntua myös siltä, miten päivässä on vähemmän aikaa tehdä asioita.

Turhauttaako ketään teistä se, että täytyy etsiä tavaroita, jotka näyttävät häviävän suoraan silmien edestä? Tämä neljännen ulottuvuuden kokemus voi tehdä hulluksi. Tätäkin näyttää tapahtuvan useammin, ja se on osa aineellisen maailman purkautumista.

Puhuin asiakkaani kanssa myös siitä valtavasta liikennemäärästä, joka meillä on täällä San Franciscon ranta-alueella. Kutsun sitä "tietoisuussumaksi". Lisäksi jotkut ihmiset ajavat edelleen niin, kuin olisivat ainoita tiellä. He ovat tietämättömiä meistä muista. He saattavat kurvata oikeanpuoliselta kaistalta suoraan eteen kääntyäkseen vasemmalle tai kääntyä oikealle vasemmanpuoliselta kaistalta. En ole koskaan ennen nähnyt näin huonoa ajamista.

Monet ihmiset joiden kanssa puhun, kertovat poikkeuksellisesta säästä asuinalueellaan. Tämä ei näytä saavan kovasti mediahuomiota. Yksi ystävä kertoi, että Boulderissa, Coloradossa satoi hiljattain golfpallon kokoisia rakeita ja ne hakkasivat hänen miehensä autoa. Vakuutusyhtiö kutsui myrskyä katastrofiksi. Ystävä Clevelandista, Ohiosta sanoi, ettei heillä ole ollut lainkaan kevätsäätä tänä vuonna ja kaikki on edelleen likomärkää sateesta. Nämä ääri-ilmiöt ovat maailmanlaajuisia ja tulosta Maan akselimuutoksesta. Aurinko on eri paikassa kuin ennen. Tämä alkoi Indonesian suuren maanjäristyksen ja tsunamin jälkeen 2004.

Äskettäisessä kanavoinnissa jonka sain Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta, hän sanoi, että valotyöntekijät ovat kuin kultaisia valosuodattimia, joita käytetään pimeyden muuntamiseen. Tämä on iso homma, maaryhmä. Katsotaanpa, mitä Miralla on sanottavana tänään.

Mira Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta, mutta työskentelen tällä hetkellä kokoaikaisesti Maaneuvostossa.

Tervehdin teitä tänään hyvien uutisten kera. Arvostamme teitä ja onnittelemme siitä ilmiömäisen hyvästä työstä, mitä teette. Tietäkää, että mitä tahansa käytte läpi, se on hyödyllistä, koska se saa aikaan kolmannen ulottuvuuden äkillisen loppumisen Äiti Maassa.

On aivan liian aikaista kertoa tarkkaan, miten tämä tapahtuu, mutta se tapahtuu. Olette kuulleet sanonnan: "Maailma muuttuu silmänräpäyksessä." Tästä puhumme. Teillä on odotettavissa suuria yllätyksiä, jotka piristävät sydäntänne ja esittelevät teille, miltä tuntuu elää korkeamman ulottuvuuden tietoisuudessa. Tätä tapahtuu suuressa mittakaavassa, joka ulottuu kauas Maanne yli. Se on suurempaa kuin suuri ja tärkeämpää, kuin voitte kuvitella. Tämän muutoksen suuruus on syy juhlia koko luomakunnan kanssa. Maa nostetaan takaisin alkuperäiseen korkeampaan tietoisuustilaansa, ja teidät vapautetaan elämään rauhassa, harmoniassa, ilossa, rakkaudessa ja yltäkylläisyydessä.

Katselemme innoissamme, kun pimeyden viimeiset jäänteet tanssivat viimeistä tanssiaan tällä rakkaalla planeetalla, jolla asutte. Tiedämme, että useimmilla teistä on haastavaa kyytiä pimeyden vastustuksen vuoksi. Jokaisen viime otteen myötä, jolla he tarttuvat säilyttääkseen jalansijansa, he liukuvat pidemmälle ja pidemmälle kuiluun. Tässä vaiheessa he taistelevat myös keskenään. He ovat kuin lihaa syövä virus. Muistakaa, että Luojamme ehdottoman rakkauden vuoksi nämä olennot voivat kurkottaa valoon aivan loppuun saakka.

Mahdollisimman monien on tarpeellista oivaltaa totuus siitä, miten olette eläneet aioneita. Tämä on siis sieluille tärkeä tilaisuus herätä. Kuten tiedätte, valtaosa tällä planeetalla elävistä ihmisistä on ollut unessa. He heräävät nyt ja ovat järkyttyneitä näkemästään. Tuo vanha sanonta "totuus vapauttaa teidät" pätee nyt. Teidät vapautetaan!

Olemme Maaneuvostossa kiireisempiä kuin koskaan. Viimeistelemme keskeneräisiä asioita ja tarkastelemme korkeampaan tietoisuuteen siirtymisen monimutkaisia suunnitelmia. Teille annetaan kaikki, mitä tarvitsette. Meillä on siirtymätiimejä, jotka opastavat teitä. Monet teistä osallistuvat näihin tiimeihin. Olette käyneet ylösnousemusprosessin aiemmin läpi. Teitä on valmennettu unitilassa ja olette tehneet kovasti töitä osanne oppimiseksi. Ihmiset ovat moniulotteisuuden ja ehdottoman rakkauden energioissa kuin vauvoja metsässä. He pystyvät luopumaan pelosta ja suojauksesta toisiaan vastaan ja he yhdistyvät taas mestarien, meidän ja kaikkien galaktisten olentojen kanssa ja heistä tulee taas yhtä toistensa kanssa. Yhteistyöhenki vallitsee. Vanhat virheelliset säännöt ja lait eivät enää päde. Rakkaus on päivän sääntö. Yhteistyö on tie.

Annan nämä kannustussanat teille tänään. Nähkää suuri kuva ja tietäkää, että otatte planeettanne takaisin.

Minä, Mira, lähetän teille jumalaista rakkautta.

Lopuksi

Lähestymme haluamaamme tavoitetta – ylösnousemista kallisarvoisen Maamme kanssa. Meidän täytyy vain sinnitellä vähän vielä, pysyä yhdessä ja tietää, että se tapahtuu. Se mitä katselemme nyt elämännäyttämöllä, on vanhojen sarjojen uusintoja, jotka eivät enää päde.

Siunausta, rakkautta ja iloa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.