SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)

Osia uutiskirjeestä 8.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Miten vakaa laivasi on elämänmeressä? Laskevatko ne energia-aallot leikkiä kustannuksellasi, jotka pommittavat sinua? Imetäänkö sinut mereen ja menet mustaan aukkoon, kun jokin uusi katastrofaalinen asia tapahtuu planeetalla? Tuntuuko sinusta vähän suunnattomalta, kuin kelluisit meressä ilman peräsintä? Yritätkö saada tolkkua elämänmerestä, kun aalto osuu sinuun aina joltain puolelta?

Vastauksesi näihin kysymyksiin voi olla positiivinen tai sitten ei. Odottaisin, että kaltaisenne mestarillisimmat ja taitavimmat valotyöntekijät ratsastaisivat maajoukkona muutosvirtausten läpi tarkoituksellisesti. Tunnette suuremman kuvan. Ymmärrätte, että olemme ylösnousemusprosessin keskellä. Tiedätte totuuden sydämessänne, kun suuria asioita tapahtuu. Tiedätte myös, mistä etsiä, mikä on totta ja mikä ei.

Ette luota uutisiin tai valtavirtamediaan. Ajattelette laatikon ulkopuolella. Huomionne medialle on minimaalinen, jos sitä on lainkaan. Otatte vastuun omasta tietoisuudestanne, ettekä anna kontrolloidun mediaohjelman saada teitä ajattelemaan haluamallaan tavalla. Olette oman laivanne kapteeni, vaikkei teillä olisikaan kaikkia yksityiskohtia, ja tietoisuutenne nousee. Ymmärrätte, miten tärkeää on olla antamatta voimaanne pois pelosta.

Teidän on tärkeintä tällä hetkellä pysyä tarkoituksessa. Ymmärrätte, miten nopeasti aineellinen maailma luhistuu. Tämä vahvistaa ylösnousemussuuntanne, koska se enteilee vanhan maailman romahtamista. Tämän informaation myötä kykenette seuraamaan raidetta Kotiin. Kun menneisyyden ongelmia nousee esiin kuin roinaa, tiedostatte sen ja päästätte irti siitä menneisyyteen kuuluvana. Puhdistatte ja irtipäästätte, puhdistatte ja irtipäästätte, tietoisesti. Tämä mahdollistaa menonne tasoittumisen pimeyden viime päivinä. Uusi luomuksenne on rakkauden ja valon Kristus-olennon valaistu kultainen energia. Kaikki merkit osoittavat Kotiin.

Kun odotatte uusia merkkejä aidosta tarkoituksestanne ja kohtalostanne, täytätte aikanne rakastavilla ihmisillä, luovuudella, itsenne hoivaamisella, levolla, positiivisilla ajatuksilla, ilolla, naurulla, leikillä, kauneudella, totuudella ja riittävällä informaatiolla, jotta ymmärrätte, mitä tapahtuu. Sydämessänne tiedätte, että ulotatte työnne ja arvonne sen muistamiseen, kuka todellisuudessa olette ja miksi olette täällä tänä aikana. Tämä on tärkeintä. Olette työskennelleet vaivalloisesti monta inkarnaatiota tällä planeetalla helpottaaksenne taktisesti planeetan asettamista siihen, missä se parhaillaan on.

Koko luomakunnan kiitollisuus tulee teille nyt. Alatte melkein tuntea aistittavina ne juhlat, jotka vielä saatte. Pidätte silmänne palkinnossa, kun nousette niiden pimeyden haamuaaltojen yläpuolelle, jotka veisivät teidät mieluummin pinnan alle. Olette pysäyttämättömiä, ettekä lepää, ennen kuin muutos on tapahtunut.

Olette kykeneviä sopeutumaan ja tottumaan epävarmuuteen. Olette riittävän voimakkaita auttamaan energeettisesti toisia näkemään, mitä tapahtuu todellisuudessa. Energianne riittää vaikuttamaan eksponentiaalisesti moniin ihmisiin, jotka päättävät olla osa valoa valheiden sijasta. Sisällänne on aitoa voimaa, ei tekovoimaa. Aito voima tulee sydämestä ja Lähteestä. Olette yhteydessä Lähteeseen. Siksi olette täällä nyt.

Ette turvaudu ihmisen tekemiin lakeihin, vaan elätte universaalien lakien mukaan. Ette tarvitse aseita, koska elätte totuutta. Torjutte valeuutiset ja epäaidot ihmiset. Tekovoima on itsen palvelemista ja valtaa tosiin. Aito voima on toisten palvelemista. Tiedätte tämän ja elätte sen. Teistä tulee aina vain voimmaantuneempi. Tämä voimaantuminen ja usko itseen tekee valotyöntekijöistä mahtavia ja ennustamattomia vastustaville voimille.

Teillä on täydellinen Valoallianssin ja Galaktisen allianssin tuki, koska olette yhtä niiden kanssa. Tulitte tänne tänä aikana varmistamaan, että rakas Maanne ja kaikki jotka päättävät seurata sitä ylösnousemuksessa, saavuttavat tuon päämäärän. Se on "erioikeuskirjanne" ilmennettynä.

Muuta informaatiota

Kun etenemme ylösnousemusprosessissamme, on tärkeää keskittyä ilmentämään tietoisesti sydämestä, viidennestä ulottuvuudesta. Jos jokin vanha ongelma nousee, voit sanoa: "Tämä oli pelkoa kolmannesta ulottuvuudesta. Ilmennän nyt viidennestä." Käytä tätä tietoisesti ja katso, miten nopeasti pystyt ilmentämään.

Olen huomannut, että jotkut valotyöntekijät eivät halua tietää tietyistä rikollisista asioista, joita tapahtuu planeetalla. Äskettäisessä puheessaan James Gilland antoi seuraavan määritelmän valaistumisesta: "Se on tietää kaikesta, kolikon kummastakin puolesta". Hän uskoo, että meidän täytyy tietää asioita, jottemme enää koskaan anna niiden tapahtua.

Äskettäisessä puheessaan futuristi Barbara Marx Hubbard esitteli kurssin, jonka hän aloittaa 7.11. ja jonka otsikko on "Tietoisen itse-evoluution 52 koodia". Hän muistutti meille: "Sinulla on muisto tulevasta itsestäsi. Oma evoluutiomme on koodannut meidät." Hän suosittelee huomion laittamista omaan tarkoitukseesi. Hän sanoi: "Massaempatian värähtelykenttä syttyy, ja olemme käännekohdassa."

"Kriisi kutsuu sinua tekemään jotain. Tee aloite. "Regenopaussissa" on kyse henkilön elämän piristämisestä ja elämään osallistumisesta. Nämä kaksi kulkee yhdessä. Luonto ei säilytä lajia, vaan tarkoituksen. Informaatiota tästä kurssista www.awakennewspecies.com.

Viesti Miralta 7.11.2017

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Kuten useimmat teistä tietävät, olen omistautunut aikani 100-prosenttisesti Maan ylösnousemukselle ja työskentelen Maaneuvoston kanssa.

Etenemme nopeasti Maan ylösnousemuksen kanssa. Tiedämme, että seuraatte monia viitekohtia ja lukuisia informaatiolähteitä. Havaitsemme, että teistä on tulossa aina vain parempia erottamaan, mikä on totta ja mikä ei. Empatiatasonne on noussut oleellisesti parin viime vuoden aikana. Tarvitsette tätä empatiaa pystyäksenne varmistamaan, mitä ympärillänne ja planeetalla tapahtuu. Teidän täytyy kyetä määrittelemään totuus.

Värähtelytasonne on noussut merkittävästi kuluneiden 45 päivän aikana. Tämä on tulosta laajentuvista energioista, harmonioista, muuttuvasta DNA:sta ja koodausten aktivoinnista. Se johtuu myös suuremmasta fokuksesta henkiseen työhönne, kuten rukoilu ja meditointi. Ihmissydämet ovat avautuneet ja aktivoituneet kaikista maamuutoksista ja kriisien vaikutuksesta tällä planeetalla. Tämä on totta monilla, muttei kaikilla, sillä jotkut roikkuvat kiinni vallan ja varallisuuden viime jäänteissä, ja he pitävät ne itsellään aivan loppuun saakka.

Haluamme teidän tietävän, että loppu on tulossa. Vaikka pimeillä voimilla on oma suunnitelmansa, se ei ole osa jumalaista suunnitelmaa. He eivät onnistu yrityksissään horjuttaa Maan ylösnousemusta. Heidän aikansa on ohi. Valotyöntekijät ovat nyt ohjaksissa, ja tuemme teitä koko ajan. Älkää kuormittako mieltänne epäonnistumisen pelolla, koska tämä pelaa vain niiden käteen, jotka haluaisivat teidän olevan peloissaan. Pitäkää sydämessänne ja tietoisuudessanne vain menestystä, rakkautta ja valoa ylösnousemusprosessillenne. Pysykää tapahtumavirrassa – mitä tunnette niistä – ja olkaa oma asiantuntijanne siinä, miten tätä käsitellään. Saatte paljon viisautta ja opitte, miten voimakkaita ja tärkeitä olette ylösnousemusprosessille.

Monista äskettäisistä tapahtumista tehdään tulkintoja. Teillä on oikeus kieltäytyä kaikkien muiden materiaalista näitä tapahtumia koskien. Teidän tehtävänne on määrittää, mitä todellisuudessa tapahtui. Monissa tapauksissa on annettu informaatiota, joka johtaisi teidät vääriin oletuksiin. Pyydämme teidän tarkistamaan toisiltanne ja vahvistamaan, minkä tunnette totuudeksenne. Meidän perspektiivistämme katsottuna kaikki tiedetään eikä ole salaisuuksia. Oppikaa luottamaan itseenne. Teidän täytyy luottaa tulevina aikoina.

Monia positiivisia asioita tapahtuu ylösnousemusprosessissa. Ihmiset heräävät. He alkavat kyseenalaistaa. He arvioivat elämäänsä ja prioriteettejaan enemmän kuin koskaan ennen. Paljon vanhasta kyseenalaistetaan. Ihmiset alkavat ottaa takaisin oman voimansa.

On epäoikeudenmukaisuutta, hyväksikäyttöä, ihmisoikeuksien törkeää rikkomista, piittaamattomuutta Maasta ja sen resursseista, vallan väärinkäyttöä, sotilaallista hallintaa ja monia muita parjattuja energioita – nopeita tietoisuusmuutoksia tapahtuu suojelemaan toisia. Totuus on osa ylösnousemusprosessia, ja se paljastuu. Valmistautukaa katselemaan lisää rikoksentekijöiden kaatumista.

Teette erinomaista työtä. Kaikki rukouksenne ja meditointinne vaikuttavat. Kyseenalaistamisenne, tutkimisenne, myötätuntonne ja yleinen ymmärrysenne siitä, mitä nyt tapahtuu planeetalla, on hyödyllistä monilla tasoilla. Työskentelemme kanssanne harmoniassa, rauhassa, rakkaudessa, kunnioituksessa ja ilossa. Avoimet sydämenne ovat portti uuteen huomiseen. Olemme kanssanne.

Olen Mira rakkaudessa ja rauhassa.

Kiitollisuus

Lähettäkää kiitollisuuttanne Linda Langelle, joka on ollut webmasterimme melkein 20 vuotta. Hän haluaa jäädä eläkkeelle, enkä oikeasti tiedä, mitä tehdä. Hän on sanonut jatkavansa, kunnes löydämme uuden webmasterin. Onko kukaan teistä kiinnostunut tehtävästä?

Tämä sai aikaan yllykkeen katsoa, mitä voimme tehdä nettisivuille. Niitä täytyy muuttaa eikä Linda halua tehdä sitä. Jos jollakin teistä on ehdotuksia, mitä voimme tehdä, mm. ostoskorin lisääminen, olisin kiitollinen ideoistanne. Tämä täytyisi tehdä edullisesti, koska tämä on vain vapaaehtoisjärjestö. Panoksenne ja tukenne olisi myös hyödyllistä tässä mielessä.

Linda, rakastamme sinua, siunaamme sinua, olemme kiitollisia sinulle ja osoitamme suosiotamme kaikesta hyvästä työstä, mitä olet tehnyt. Meillä ei olisi näitä nettisivuja ilman sinua!

Lopuksi

Olemme kaikki täydessä ylösnousemusmoodissa, maajoukko. Olemme siunattuja ollessamme planeetalla tänä aikana. Olemme valotyöntekijöiden eliittiä koko kosmoksessa. Meillä on, mitä tarvitaan tämän ylösnousemuksen loppuunsaattamiseen.

Olkaamme kiitollisia toisistamme ja kaikesta, mitä teemme tässä tärkeässä projektissa. Olemme yhdessä tässä prosessissa. Tuskin maltan odottaa juhlimista teidän kaikkien kanssa. Valmistautukaa laittamaan tanssikenkänne jalkaan – on melkein juhla-aika!

Siunausta, valoa ja rakkautta,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.