SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)

Osia uutiskirjeestä 7.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Katsotaanpa, voisitteko esittää itsellenne joitain seuraavista kysymyksistä:

* miten pitkään 3D vielä kestää

* miten paljon nopeammaksi aika voi tulla

* päättyykö tämä kolmannen ulottuvuuden kestävyyskilpailu koskaan

* milloin pimeys poistetaan planeetalta

* miten selviän tästä intensiivisyydestä

* pystynkö koskaan selvittämään ydinongelmiani niin, että voin siirtyä viidennen ja ylempien ulottuvuuksien tietoisuuteen

* miksi kaikki tuntuu niin kummallisesta ja epäsynkroniselta?

Nämä saattavat olla vain muutamia mietteitä, joita teillä on. Jotkut teistä saattavat tuntea, että otitte suuremman tehtävän, kuin olette oivaltaneet. Totta puhuen, on ollut mojova tehtävä olla valotyöntekijä maaplaneetalla. Tästä todellisuudesta tulee aina vain korostuneempi, kun pimeys tulee läpinäkyväksi. Totuus tämän planeetan orjuutuksesta on vähintäänkin ällistyttävä.

Kuitenkin olemme täällä ja ratsastamme pimeyden loppupäivien aalloilla, ennen kuin siirrymme kultaiseen aikaan. Monet tuntevat, että jotain suurta tapahtuu kohta. Meillä on lukuisia astrologisia tapahtumia auttamassa, kuten kuunpimennys tänään 7.8., Leijonaportti 8.8.–23.8., Merkuriuksen perääntyminen 13.8.-5.9. ja suuri Amerikan auringonpimennys 21.8. Koko luomakunta keskittyy rakkaaseen Äiti Maahan.

Harmonisesta yhdentymisestä joka oli 16.-17.8.1987, on kulunut 30 vuotta. Joillekin meistä se oli alku täydelliselle muutokselle elämässämme, työpaikassamme, suhteissamme, asuinpaikassamme ja tietoisuudessamme. Tämä oli osa suurta heräämistä. Millainen prosessi se onkaan ollut!

Elämme selvästi kahdessa eri maailmassa. Meillä on edelleen nämä 3D-kehot ja aineelliset asiat, joita tarvitsemme tällä hetkellä. Sitten pyörähdämme korkeampiin ulottuvuuksiin. Ne ovat miellyttäviä ja autuaita. Kun olemme niissä, aika ei ole enää oleellista. Näihin korkeampiin ulottuvuuksiin voi eksyä.

Kun aineellinen maailma romahtaa, koemme, miten asiat eivät enää toimi entiseen tapaan lineaarisessa ajassa. Voimme yrittää asettaa tavoitteita kuten aiemmin. Tuntuu kuitenkin olevan energiamuutoksia, jotka puuttuvat siihen, mitä luulimme tapahtuvan. Emme voi kiinnittyä lopputuloksiin tai vanhaan olemistapaan, jos haluamme pysyä tervejärkisenä. Huomaamme välttämättömäksi antautua lopputulostemme korkeimpaan hyvään, koska Henki tietää, mikä on parasta meille. Kykyämme elää korkeammissa ulottuvuuksissa testataan. Egomme ei ole enää ohjaksissa.

Oletko huomannut, että monet ihmiset työstävät edelleen ensimmäisen chakran kysymyksiä, kuten turvallisuus ja selviytyminen ja heidän syynsä olla maapallolla? Taloudellinen paine kasvaa monilla. On huhuja mahdollisesta taloudellisesta helpotuksesta monille ihmisille. Kuitenkin jatkuvasti tulee esiin valeuutisia, joissa on emävalheita. Eikö olisi ihanaa, jos planeetta voitaisiin vapauttaa taloudellisesti niin, että kaikilla olisi riittävästi?

Toisilla on vakavia terveysongelmia, jotka ovat edelleen ensimmäistä chakraa. Tämä voi koskea läheisiämme. Kaikilla on valintatilanteita ja joskus sattuu, kun perheenjäsenet tai ystävät kohtaavat näitä haasteita. Jotkut näistä ihmisistä käyvät ylösnousemusprosessin läpi toisella puolella, koska heidän kehonsa ei pysty sopeutumaan näihin korkeampiin taajuuksiin.

Ehdotuksia

Tässä on muutama ehdotus auttamaan näiden aikojen läpi keplottelemisessa:

* ole kiintymätön

* ota aputippoja ollessasi stressaantunut tai järkyttynyt

* lepää

* käy hieronnassa tai muussa kehokäsittelyssä

* meditoi

* huomaa, miten herkkä kehosi on, ja ruoki sitä terveellisellä ruualla

* katsele kohottavia tai hauskoja elokuvia parantamaan mielialaasi

* ole tarkkana siinä, mihin energiasi menee, äläkä ole ihmisten kanssa, jotka valuttavat sinut kuiviin

* tarkkaile ajatuksiasi ja keskity vain siihen, mitä päätät ilmentää

* käytä luovuuttasi

* pysy erossa valtavirtamediasta mahdollisimman paljon

* tee, mitä voit, värähtelysi nostamiseksi

* juo paljon vettä

* harrasta liikuntaa

* vietä aikaa luonnossa

* kuuntele kaunista musiikkia

* hae tarvittaessa apua, kuten energiaparannusta

* keskity siihen, mikä toimii sinulla – ei siihen, mikä ei toimi

* selvitä negatiivisuus, viha ja pimeät hyökkäykset mahdollisimman nopeasti

* käsittele tapahtumia samanmielisten ystävien kanssa

* rukoile, rukoile ja rukoile jumalaista väliintuloa

Kuukausittaisessa tapaamisessa mestarien kanssa 2.8. mestari Djwal Khul sanoi seuraavaa:

"Se mitä käytte läpi, vaatii pitkämielisyyttä. Valmistaudutte suureen juhlaan. Mikään ei pysy vallitsevana tilana. Merkittäviä löytöjä tulee esiin. Valtavia rakkausaaltoja tulee Maahan. Olemme valmiustilassa. Tämä on ollut merkittävä matka. Työstätte ensimmäistä chakraa. Perusasiat ovat välttämättömiä.

Kolmas ulottuvuus ohittaa ei-paluuta-kohdan. Aloitatte täysin uuden jakson elämässä maan päällä. Se on vapaa pelottelutaktiikoista, pelosta, surusta ja tuskasta. Käytte läpi entisten elämien karman loppupuhdistusta."

Viesti Miralta Plejadien korkea-arvoisesta neuvostosta

Tervehdys. Olen Mira. Palvelen edelleen kokoaikaisesti Maaneuvostossa ja minulla on teille tänään relevanttia informaatiota.

Ensinnäkin, Maa on siirtymässä ylösnousemuskäytäväänsä. Kutsuisitte tätä ehkä synnytyskanavaksi. Se on täysin valmis siirtymään viidennen ulottuvuuden itseensä. Sen sielu kaipaa vapautusta kolmannen ulottuvuuden kokemuksesta. Tämä kokemus on tallennettu sen historiaan, kuten myös teidän. Se on kirjoissa.

Kuten tiedätte, koko luomakunta auttaa sitä. Portteja portin perään on avautunut. Tähtiportti on valmis galaktisen avun sisäänvirtaukseen. Maan chakrajärjestelmää valmistellaan ja tasapainotetaan jatkuvasti tätä tapahtumaa varten. Magneettikentät ja Schumannin resonanssi (Maan pulssi) ovat muutos- ja sopeutumistilassa. Ne avautuvat korkeammalle tietoisuudelle.

Kehonne on rinnakkain sen kanssa, mitä Maalle tapahtuu, sillä olette yhtä. Teillä saattaa olla vaivoja, joissa keho tarvitsee erityiskeskittymistä parantumiseen. Hyvin voimakkaiden energioiden läpikäyminen tällä hetkellä on myös tunteellista. Maastakin tuntuu tältä. Ottakaa aikaa salliaksenne uudet asetelmat ja päästääksenne irti menneisyydestä. Keho puhuu kovaan ääneen, jotta kuuntelette ja päästätte irti siitä, minkä täytyy lähteä.

Tekin autatte Maata energioillanne ja rakkaudellanne. Pysymällä maadoittuneena ja korkeimmassa taajuudessa, jonka pysytte ylläpitämään, palvelette Maata ja itseänne. Kiinnittäkää huomiota kaikkeen. Energiat liikkuvat nopeasti, ja haluamme teidän pysyvän tietoisena, jottei teitä yllätetä mitenkään.

Se elämäntapa johon olette tottuneet, putoaa pois. Se ei enää palvele teitä tai Maata. Uusi elämäntapa on kokonaisuuden hyvä, ei jokaisen ihmisen oma etu. Tämä juurruttaa elämään yhteistyön, kilpailevan järjestelmän sijasta, joka haavoittaa ihmiskunnan ja Maan sielua. Sieluttomat jotka ovat tehneet vahinkoa toisille ja ottaneet sieluenergiaa ja elinvoimaenergiaa ihmisiltä, julistetaan voimattomiksi ja he elävät muualla, eivät maan päällä.

Tapahtuu tuntemanne elämän laajaa rukkaamista. Se on välttämätöntä Maan selviytymiseksi ja elämän vapautumiseksi. Tulette elämään kauneudessa, rauhassa, rakkaudessa, yltäkylläisyydessä ja ilossa. Ilmaisette luovuuttanne tavalla, jonka Luojamme alun perin tarkoitti. Pystytte tekemään, mitä tulitte tekemään maan päälle. Lopultakin!

Nouskaa mahdollisimman paljon draaman, kaaoksen ja hajoamisen yläpuolelle. Tämä on välttämätön osa evoluutioprosessia. Kun kuulette pimeyden huutoja sen pudotessa kuolemaansa, antakaa enkelikuorojen laulun tulla kuulotaajuuteenne. Antakaa sydämenne avautua täysin uuden musikaalisen sydämensykkeen kauneudelle, asteikolle joka resonoi korkeampien ulottuvuuksien harmoniaan.

Älkää antako niiden häiriötekijöiden horjuttaa, jotka haluaisivat houkutella teidät sisään. Pysykää keskittyneenä valotyöhönne, koska tarvitsemme maajoukkoa auttamaan uuden Maan aloittamisessa. Teitä valmistellaan uusiin rooleihinne unitilassa. Muistatte sen, kuka olette ja mitä tulitte tekemään. Olette voima, joka täytyy ottaa huomioon, maajoukko. Rakastamme teitä ja luotamme apuunne ylösnousemuksen toteuttamisessa. Olen Mira.

Lopuksi

Koemme uusia intensiivisyys- ja tietoisuusrajoja. Joka päivä on uusi päivä, joka avaa meidät epävarmuuteen, kuitenkin taian ja ihmeiden mahdollisuuteen. Etenemme ylösnousemuksessamme. Velvollisuutemme on tehdä paras joka tilanteesta. Opettelemme rakastamaan ja avaamaan sydämemme uudelle Maalle.

Siunausta, rakkautta ja iloa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.