SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)

Uutiskirjeestä 6.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Tässä on viesti Apollolta 2.2.2018: "Elämä on kuin voikukka. Se lentää joka paikkaan. Ei voi tietää, minne se menee. Se leijuu pois ja laskeutuu tuntemattomaan paikkaan. Elätte kuin voikukka. Eri osanne lähtevät luomaan uutta muotoa. Se mikä on menneisyydestä, transformoidaan. Tämä tekee tietä tullaksenne osaksi eetteriä. Se sallii teidän kukoistaa ja elää rohkeilla, uusilla tavoilla. Teitä muutetaan ytimestä. Ylösnousemus on luonnonmukainen prosessi, joka tekee kaikki osanne uudeksi, jotta voitte sädehtiä ja loistaa kuin kiiltävät olennot. Valo on täällä, joten sädehtikää."

Tässä "luonnonmukaisessa prosessissa" opimme monia asioita. Seuraavassa on muutamia, joita olen oppinut. Ehkä niistä on hyötyä teille:

* On aina vain haastavampaa roikkua menneisyydessä. Meidän täytyy katsoa eteenpäin ja jatkaa liikkumista niin, kuin ohjeet osoittavat. Kun vastustamme muutosta, olemme edelleen kiinni kolmannessa ulottuvuudessa. Kun elämme näissä korkeamman ulottuvuuden energioissa, meidän täytyy luottaa, että se mitä putoaa pois elämästämme, tapahtuu elämämme parantamiseksi. Henki on ohjaksissa.

* On tärkeää ottaa asiat hitaasti ja hengittää. Salli virta.

* Salli itsesi olla päättämättömyyden energiassa, jos sitä ilmenee sinulla. On jotain opittavaa. Jos päätös on epäselvä, ole sen kanssa jonkin aikaa. Anna sitten itsesi valita se, mikä antaa sinulle eniten rauhaa. Jos stressi on osa tuota päätöstä, ole ystävällinen itsellesi, äläkä pakota itseäsi tekemään jotain, mikä ei selvästi ole sydämesi totuus.

* Monille meistä muutos on epämukava asia – kuitenkin siksi olemme täällä nyt. Jos et pidä siitä, mitä tapahtuu, älä tee kärpäsestä härkästä. Joskus meillä saattaa olla taipumusta liioitella jonkin muutoksen merkitystä.

* Tämä on aikaa, jolloin energiat kiihtyvät nopeasti. Ota aikaa levätä ja rakastaa itseäsi. Kolmas ulottuvuus ei edistä itsestä huolehtimista. Korkeammat ulottuvuudet joissa asumme, vaativat itsen rakastamista ja itsestä huolehtimista. Olemme siirtymässä ulos patriarkaalisesta järjestelmästä, joka puskee aina saadakseen tuloksia, koska se on maskuliinienergiaa. Feminiinienergia on vastaanottavaa, rakastavaa, luovaa, mielikuvituksellista ja hoivaavaa. Maailmassa oleminen tänä aikana vaatii, että pidämme erinomaista huolta itsestämme ja teemme joka päivä pieniä asioita, jotka tekevät meidät onnelliseksi. Eteerinen bergamottiöljy on erinomaista itserakkauteen.

* Esiin saattaa tulla hyvin syviä ja vanhoja ongelmia, jotka vaativat huomiota. Se voi olla järkyttävää toisinaan joillekin teistä, jotka olette tehneet hyvin paljon sisäistä työtä tässä inkarnaatiossa. Nähkää nämä vain menneisyyden jäänteinä, jotka etsivät loppuunsaattamista.

* Muista pyytää apua. Pyydä enkeleitäsi, arkkienkeleitä ja mestareita auttamaan, kun tarvitset parannusta, rohkeutta ja vahvuutta.

Useimmat teistä luultavasti muistavat intensiivisen täysikuun, sinisen kuun ja pimennyksen 31.1. Kanavoin Äiti Mariaa tuona iltana kurssilla. Hän kertoi meille, että planeetalle tulee tuona iltana erityistä rakkausenergiaa ja nämä energiat kumuloituisivat päivittäin, kunnes ihmiskunta pystyy sisäistämään sen valtavan rakkaustulvan, joka tulee ilmestys/paljastuspäivänä.

St. Germain tulee tavallisesti puhumaan lyhyesti, kun kanavoin Äiti Mariaa. Viime kanavoinnissa hän teki ehdotuksen. Hän rakastaa violettia väriä, kuten monet teistä saattavat tietää. Hän ehdotti, että presidenttimme muuttaisi hiustensa värin oranssista violetiksi. Hänestä tälle sopisi paremmin violetti. Seuraavana päivänä kuin olin lounaalla paikallisessa ravintolassa, tarjoilijalla oli violetti peruukki.

Nämä rakkausenergiat voivat vaikuttaa nukkumiseemme. En tiedä teistä, mutta olen kuullut, että monista ihmisistä tuntuu, kuin heidät olisi kytketty virtapiiriin, kun he yrittävät mennä nukkumaan illalla. Uskon, että silloin ihmiset ovat vastaanottavimpia rakkausvärähtelylle, joten luulen, että sitä vahvistetaan mennessämme nukkumaan.

Katsellessani ihmisten käyttäytymistä parin viime viikon aikana, erityisesti autoa ajaessa, panin merkille, että ihmiset olivat kohteliaita, antoivat minulle tietä ja käyttäytyivät, kuin heillä olisi kaikki maailman aika. Noin viikon päästä ajattelin: "Kenties he ovat kaikki pilvessä, kun marihuana laillistettiin juuri Kaliforniassa!"

Mitä tahansa koetkin, kaaos laajenee. Olisi monumentaalinen tehtävä, joka mahdollisesti kärventäisi aivomme, jos yrittäisimme selvittää kaiken, mitä oikeasti tapahtuu. On monia huhuja valtavista tapahtumista, joita tulee ihmiskunnan parantumiseksi. Monet pimeät olennot saatetaan poistaa planeetalta tai niille annetaan jotain lääkettä, jonka ne olivat suunnitelleet meille. Jos et ole kuunnellut Jared Randia, tietäväistä ja "pitkäveteistä" valotyöntekijää, ehkä etsit hänet YouTubesta. Hän on inspiroiva ja omistautunut auttamaan meitä tässä siirtymässä korkeampaan tietoisuuteen.

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira. Puhun teille tänään Maaneuvostosta, jossa keskityn teidän ja Maan auttamiseen ylösnousemuksessanne.

Tänään ulotan teihin kaiken rakkauden sydämistämme Maaneuvostosta, Plejadien korkeasta neuvostosta, galaktisilta ystäviltänne ja valoperheeltänne. Elätte poikkeuksellisia aikoja. Vaatii poikkeuksellisia olentoja elää näin poikkeuksellisina aikoina. Ihailemme sitkeyttä, jota teillä on näissä transsi-formaation viime vaiheissa. Kyllä, olette tulossa pois transsistanne valmisteluna korkeampiin ulottuvuuksiin siirtymiselle.

Heräätte päivittäin unesta, joka laitettiin tarkoituksella planeettanne ympärille estämään teiltä se, mitä teette nyt. Teistä on tulossa mittaamattoman menestyksekkäitä itsenne ja planeetan vapauttamisessa pimeistä energioista, jotka ovat puuttuneet asioihin aivan liian kauan. Energiat ovat myrskyisiä ja niistä on tulossa aina vain kaoottisempia, kuten olette huomanneet.

Menestys jonka näemme, on monumentaalista. Voisi olla hellyttävää tuntea, erityisesti teille jotka olette ultraherkkiä, mitä tapahtuu maapallolla, maan sisällä ja sen ympärillä. Ehdotamme, että ratsastatte vain muutosten läpi parhaan kykynne mukaan ja tietäen, että teette työtänne pelkästään olemalla planeetalla tällä hetkellä.

Ymmärrämme, että valtavirtamedia esittää jatkuvasti valheellisimpia valeuutisia. Osoitamme suosiota internetin totuuden kertojille teidän valaisemisestanne sekä niille, jotka voivat nähdä totuuden, mitä oikeasti tapahtuu. Tukekaa näitä yksilöitä, jotka ottavat monia riskejä kertoessaan teille totuuden. Jonain päivänä saatte informaatiota siitä, mitä tämä kanava kutsuu CBS:ksi, taivaallinen lähetysjärjestelmä. (Suom. huom. CBS merkitsee tavallisesti Columbia-televisio- ja radiotoimintayhtiötä, tekstissä alkukirjaimet on käännetty toisin).

Kyllä, oikealla CBS:llä on paljon jaettavaa ihmisten kanssa. Opitte Maan todellisen historian. Pystytte puhumaan Luojamme kanssa ja olette telepaattisia toistenne kanssa. Pystytte puhumaan eläinten, elementaalien ja luonnonhenkien kanssa. Vanha kontrollointijärjestelmä hajoaa. Oletteko huomanneet, miten heidän tarinoistaan tulee vähemmän uskottavia? He venyttävät totuutta niin paljon, että he astuvat melkein kielensä päälle.

Teille on varastossa monia yllätyksiä. On hyviä yllätyksiä – kuin olisitte juhlissa. On muita yllätyksiä, jotka eivät ole ehkä yhtä hauskoja, mutta välttämättömiä pimeiden voimien edustajien kaatamisessa. Tiedämme, että joillekin teistä on sydäntä särkevää saada sitä kamalaa informaatiota, jota olette kuulleet. Kun tämä kaikki on ohi, meillä on valtavat juhlat teidän kaikkien kanssa. Saatte maistaa elämän makeutta ja juoda hyvyyden nektaria, jonka olette ansainneet omistautumisellanne tähän tärkeimpään projektiin.

Olen Mira. Lähetän rakkautta teille kaikille!

Lopuksi

Olette ehkä panneet merkille, että olen sisällyttänyt tähän viestiin huumoria. Sydämeni iloisuuden ja sen rakkauden ja niiden tunteiden vuoksi, joita minulla on tässä ylösnousemusprosessissa, jaan leikkimielisesti vähän siitä teidän kanssanne. Näinä haastavina ja harmaina aikoina on tärkeää säilyttää huumorintajumme ja piristyä/keventyä. Eikö se olekin osa valona olemista?

Liikumme tässä täyttä vauhtia ylösnousemustyötämme tehden. Meillä on kaikki apu maailmassa ja sen ympärillä. Tämä on tärkeintä työtä, jota voimme tehdä tällä hetkellä. Pitäkää yhtä, maajoukko, ja saadaan työ tehtyä!

Siunausta, rakkautta ja iloa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.