SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)

Uutiskirjeestä 6.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Aloitan tämän päivityksen viestillä, joka tuli Apollolta 3.12.:

"Tämä on konstikasta aikaa planeetalla. Otatteko rakkaustakkinne ja teette tärkeintä työtä, jota olette koskaan tehneet? Rakastamme pois pelon ja pimeyden, jotka ovat kalvaneet Maata ja ihmisten sydämiä. Laittakaa ruusunterälehtiä eteenne ja kaikkialle ympärillenne. Luokaa kauneutta ja rakastakaa energiaa siellä, minne menette. Suudelkaa tämän suloisen Maan huulia. Kuplikaa ilosta. Kirjoittakaa ihmisen lait uudelleen hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden kera. Seisotte vapauden ovella. Kulkekaa tästä portista uuden Maan kultaisen ajan valoon. Luoja rakastaa kaikkia, ja erityisesti hän rakastaa kaikkia, jotka haluavat tulla takaisin kotiin hänen sydämeensä. Loisto olkoon! Tämä on uusi päivä ja uusi aika. Olen puhunut. Vanha pimeyden aika on valmis. Kääntäkää hyvän onnen pyörää, sillä olette saapuneet perille. Lisää yksityiskohtia tulee myöhemmin. Pitäkää tätä rakkautta sydämessänne ja olkaa vapaa."

Apollo on oikeassa sanoessaan: "Tämä on konstikasta aikaa planeetalla." Oletteko nähneet koskaan mitään vastaavaa, mitä tällä hetkellä tapahtuu??? Joskus minusta tuntuu ympäri vuorokauden prosessoivalta tehtaalta, kun mieli yrittää ratkaista, mikä on totta ja mikä ei. Sydämeni itkee ylösnousemustamme, ja tervemenoa tälle roskalle.

Ottaen huomioon, että me valotyöntekijät olemme ultraherkkiä ja empaattisia, se mitä tällä hetkellä tapahtuu, voi vaikuttaa liikaa. Meidän täytyy jatkaa oman tietoisuutemme työstämistä, kun kuulemme lisää totuutta siitä, miten olemme eläneet. Meille on kerrottu vain valheita, joten meidän täytyy ajatella ja luoda uudelleen todellisuutemme. Saamme pitää katseemme palkinnossa ja luoda sen, mikä on kaunista ja totta meille.

Onneksi monet valotyöntekijät antavat meille uskomattoman hyödyllistä informaatiota. Hyödyllinen ja tosi informaatio on minulle kuin suurimpia lahjoja, joita voisin saada elämäni joulukuusen alle. Kuvittelen puuni alle kauneutta, enkeleitä, totuutta, tummaa suklaata, selkeyttä, viidennen, kuudennen ja ylempiä ulottuvuuksia, rauhaa, yltäkylläisyyttä, mestareita, galaktisia, luovuutta, uusia tapoja pitää hauskaa, yhteisön, valoa, valoa ja enemmän valoa, turvallisuutta kaikille, siunauksia kaikille, rakkautta, hyvyyttä, myötätuntoa, avoimia sydämiä ja elämän kunnioittamista.

Kun pojantyttäreni oli 3-vuotias, vein häntä autolla jonnekin ja hän sanoi: "Mummu, lähtisitkö avaruusalukseen kanssani? Haluan nähdä, millaista avaruudessa on." "Tietysti haluaisin lähteä avaruuteen kanssasi", sanoin. Hän varmaan tietää jotain, minkä monet meistä haluaisivat tietää.

Olin 2.11.2017 San Franciscossa hämärän aikaan ja päätin ottaa kuvan täysikuusta. Jaan innoissani nämä kaksi kuvaa kanssanne, koska kamerani tallensi kuun alapuolella kaksi avaruusalusta. Näette nuo kaksi valoa alapuolella ja että ne siirtyivät toiseenkin kuvaan. Ottaessani kuvaa en edes oivaltanut, että siellä oli aluksia. Nämä kuvat ilahduttavat minua, koska ne ovat niin kauniita. Ajattelin: "Tämä ei voisi tapahtua mukavammalle tytölle."

Kuvat: Täysikuu ja avaruusaluksia Kaliforniassa

Tällä planeetalla on niin uskomatonta kauneutta, ja vielä enemmän kauneutta on tulossa. Tässä on esimerkki jostain poikkeuksellisesta – maailman pisimpään kestänyt sateenkaari Taiwanissa. Se kesti yhdeksän tuntia!

Kuva: Maailma pisin sateenkaari

Lähde: Tiffany Lo/MailOnLine, www.daily.co.uk (katso video tästä)

Jotkut meistä tuntevat: ajoittain autuutta, siunausta, innostusta, väsymystä, tarvetta olla yksin, kipuja ja särkyjä kehossa, vanhojen ongelmien puhkeamista, kärsimättömyyttä, vihaa, stressiä, muita ylösnousemusoireita, laajempaa luovuutta, korkeampien värähtelyjen kulkemista kehon läpi, kruunuchakran avautumista, sydämen avautumista, muiden samanmielisten ihmisten/yhteisön tarvetta, lisääntynyttä ilmentämiskykyä, lahjaksi olla tällä planeetalla tällä hetkellä.

Ehdotuksia, miten auttaa itseään näinä haastavina aikoina:

* lepää paljon

* syö terveellisesti

* keskity kauneuteen

* arvioi energiasi – haluatko tehdä jotain tai olla tietyn ihmisen tai ryhmän kanssa

* kuuntele sydäntäsi

* tee asioita, jotka kohottavat mieltäsi

* meditoi

* rukoile

* katso suurta kuvaa

* pidä erinomaista huolta terveydestäsi

* älä ota toisten ihmisten energiaa itsellesi

* ota aikaa itsesi puhdistamiseen tai pyydä jotakuta auttamaan pimeyden, pelon tai jonkin muun puhdistamisessa, mikä vaivaa sinua

* vietä mahdollisimman paljon aikaa luonnossa

* leiki eläinten kanssa

* pyydä laajentumistasi, uuden työsi alkamista

* pyydä enkeleiltä selkeyttä auttamaan sinua

* keskity hyvään, kauniiseen ja toteen

* pidä hauskaa

* nauti olostasi

* naura mahdollisimman paljon

* pysy loitolla valtavirtamediasta, koska se on pelkopohjaista ja rumaa

* pysy rakkauspohjaisena

* ole avoin ihmeille

Viesti Miralta Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys, olen Mira ja tulen luoksenne tänään suuren rakkausvoiman kera ja sitoutuneena Maaneuvostoon, jossa olen palvellut nyt viisi vuotta. Tämän sitoutumisen myötä lupaan tukea teitä ja Maata tämän voimallisen ylösnousemusajan läpi.

Kuten ehkä olette huomanneet, planeetallanne on kummallisia tapahtumia. Tunnette luultavasti joitain niistä, sillä useimmat valotyöntekijät tuntevat näitä energioita. Myös heräävät ihmiset kiinnittävät suurempaa huomiota näihin poikkeavuuksiin. Niitä tapahtuu, koska käytte läpi ylösnousemusprosessia.

Olkaa vakuuttuneita, että nämä epätavalliset toimet ja tapahtumat ovat normaali osa ylösnousemusta. On tavallista tuntea olonsa kiusaantuneeksi, kun teette matkaanne joskus kömpelösti. Maapallossa tapahtuu monumentaalinen muutos. Planeetan magneettikenttä on epävakaa. Siksi, kuten tiedätte, menosta voi tulla vähän karikkoista.

Valon ja informaation sisääntulon vuoksi tietoisuutenne kohoaa. Läpinäkyvyydestä tulee normi. Kun salaisuuksia ja pimeyttä paljastuu lisää, kolmannen ulottuvuuden perusta murenee edessänne. Tämä voi myös saada aikaan tunteen epävakaudesta ja tilapäisyydestä, mikä on tilanteenne tällä hetkellä.

Meistä on mielenkiintoista, että jotkut historialliset hahmonne, ikoninne, monumenttinne ja patsaanne poistetaan. Ne korvataan jollain uusien energioiden kannalta merkittävällä. Jos ne jotka auttavat poistamisessa, vain oivaltaisivat, että nämä peilaavat myös heidän omaa korvaamistaan. Nämä ikonit, hahmot ja ihmiset joita on pitkään arvostettu poliittisesti jne. putoavat myös pois, kun kolmas ulottuvuus luhistuu itseensä.

Kutsumme tätä prosessia "suurimmaksi show'ksi maan päällä". Se on vähän kuin sirkus, jos ette ole sattuneet huomaamaan. Miljardit galaktiset ympäröivät planeettanne ja antavat apua, suojelua, teknologiaa ja ovat valmiita tarvittaessa jumalaiseen interventioon. Muistakaa, ettemme salli ydinaseita planeetallanne. Luopukaa sotapelostanne, koska ei ole enää energioita sodalle. On vain energioita, joilla salaseura tekee lisää rahaa tekemällä aseita. Tämä on totuus.

Se mitä maapallolla tapahtuu, vaikuttaa kaikkeen elämään, aurinkokuntaanne ja niihin seitsemään aurinkokuntaan, joiden osa olette. Se on kallisarvoinen planeetta, josta poistetaan pimeyttä ja pahuutta. Saatte katsella tämän tapahtumista. Tarkkailkaa sitä, kuin olisitte yleisössä, ja katselkaa sen romahtamista. Ottakaa takasin oma voimanne, vaatikaa planeettanne takaisin, päästäkää irti siitä, mikä pidättelee teitä, ja selvittäkää tie uutta kultaista aikaa varten.

Odotamme innolla aikaa, jolloin voimme olla yhdessä, jakaa teknologiamme kanssanne ja juhlia pimeyden loppuunsaattamista maaplaneetalla. Tällä hetkellä tapahtuu suuri kaivausprosessi, ja kiitos teille, että esitätte tärkeää osaa tässä äärimmäisen tärkeässä projektissa.

Lähetämme syvää rakkautta, tukea ja parannusta teille kaikille. Olen Mira.

Lopuksi

Energiat jatkuvat kaoottisina, huolestuttavina, sydäntä avaavina ja epätavallisina loppuvuoden ja ensi vuoden. Käymme läpi syvällistä ja merkittävää muutosta. Tulemme siitä ulos kultaiseen aikaan ja elämme sitten sanoinkuvaamattomasti korkeamman ulottuvuuden Maassa.

Selvittäkää jäljellä olevat ongelmat, joita teillä on, ja pysykää positiivisena. Koko luomakunta tukee ja rakastaa meitä, kun ylösnousemme.

Siunatuinta ja onnellisinta joulua ja uutta vuotta. Rakkaudella minun sydämestäni sinun sydämeesi,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.