SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)

Osia uutiskirjeestä 1.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Oliko teillä mahtava auringonpimennyskokemus 21.8.? Riippumatta lopputuloksesta sinulle, pimennyksellä oli merkittävä vaikutus jokaiseen, oivalsi hän sen tai ei. Se antoi meille USA:ssa tilaisuuden katsoa taivaalle ja todistaa epätavallinen näky. Ennen tapahtumaa oli kaupallisuuden rinnalla mainontaa ja vimmaa. Energiat olivat rauhattomia ja kummallisia muutama viikko ennen pimennystä. Itselleni oli seuraavana päivänä helpotus tuntea, että pimennys oli mennyt ohi. Voimme jatkaa kuitenkin sen energioiden kokemista pitkän aikaa.

Pimennysenergiat olivat koskettavia, tunteellisia ja sydäntä avaavia joillekin. Maan, auringon ja kuun vuorovaikutuksen tunteminen tuollaisella tavalla oli vaikuttavaa. Joidenkin Amerikan alkuperäiskansojen mukaan mitään pimennystä ei pitäisi katsella, vaan antaa Maan, auringon ja kuun tehdä omat juttunsa, ja tehdä itse omansa. Päätin tehdä niin. Soitin Amerikan alkuperäiskansojen huilu-cd:tä, rummutin, tanssin, meditoin, rukoilin ja yhdistyin energioihin, kun pimennys tapahtui. Se oli voimallista.

Näyttää siltä, että jokaisella oli oma henkilökohtainen vuorovaikutuksensa noiden energioiden kanssa. Edes astrologit eivät pystyneet olemaan samaa mieltä siitä. Kenties se voi perustua yksilön omaan tietoisuuteen, ja sen prosessoinnissa mitä tapahtui, olisi parasta virittyä vain omaan sydämeensä. Meidän ei tarvitse mennä kaikkien muiden pyörimiseen tuollaisissa tapahtumissa. Se on tavallaan kuin se tapa, jolla näemme Luojamme. Meillä on erilaisia suhteita, mutta pitkässä juoksussa kaikki on samaa.

Joillakin meistä meditaatiosta on tullut aina vain voimakkaampia ja kauniimpia. Tuntien rakkauden ja ykseyden sydämissämme, minusta Lähde ja Maa ovat uskomattomia. Palkkiot kääntymisestä sisäänpäin voivat olla monumentaalisia henkiselle kasvullemme. Voimme käyttää näitä energioita itsemme ja planeettamme sinkoamiseen ylösnousemusprosessissa. Kerääntyminen ryhmiin voi olla vielä tehokkaampaa. On mahdollista tuntea mestarien, arkkienkelien ja galaktisten läsnäolo, kun siirrymme lähemmäs ykseyttä.

Apollo sanoi minulle elokuun alussa: "Vain ykseydellä on merkitystä." Tämän näimme pimennyksessä: aurinko, kuu ja Maa ykseydessä. Jokainen kaoottinen hetki varjoitsen ja pimeyden esittämää erillisyyttä paljastaa meille, miten paljon pidemmälle meidän täytyy mennä saavuttaaksemme ykseyden. Muista kuitenkin, että voimme muuttua silmänräpäyksessä.

Olet luultavasti kuullut minun puhuvan kolmannen ulottuvuuden luhistumisesta itseensä. Pari päivää sitten minulla oli kummallinen kokemus. Kun heräsin aamulla, menin keittiöön. Näin lasia lattialla, ja myös kaappi jossa pidän sekoituskulhoja ja leipomistarvikkeita, oli myös lasin peitossa. En voinut tajuta, mitä oli tapahtunut. Aloin ottaa kaikkea ulos kaapista ja siivota. Ensin otin sekoituskulhot. Kun nostelin niitä, näin, että salaattikulho, jota olen aina pitänyt samassa paikassa, oli täysin pirstaleina. Koska lasia oli kaapin ensimmäisellä ja toisella hyllyllä, päättelin, että lasikulho oli räjähtänyt. Tiesin, ettei se johtunut kissapennustani, joka olisi pudottanut tavarat lattialle, jos se olisi leikkinyt kaapissa. Saatoin tulla vain yhteen johtopäätökseen: kulho joka oli ollut minulla noin 40 vuotta, oli valmis 3D:n osalta, ja räjähti (luhistui) itsestään.

Vähitellen ja myriadein tavoin kolmannen ulottuvuuden asiat häviävät. Se voi olla jotain keittiössä, suosikkikauppa tai -ruokapaikka, suhteet, monien ruoka-aineiden tai lisäravinteiden puute tai asuinpaikka, kuten tapahtui Teksasissa Harvey-hurrikanin vuoksi. Yksi valotyöntekijä viittasi näihin energioihin "täydellisenä myrskynä"! Ne antavat energiakuuron!

Aineelliset asiat kuluvat puhki ja ne täytyy korvata. Valotyöntekijät saattavat havaita itsensä hyvin uupuneeksi, kuitenkin sitoutuneeksi pysymään ylösnousemuspolulla Maan auttamiseksi. Se kiteytyy tarpeeseen pitää erinomaista huolta itsestämme, sillä meillä on isoja töitä tehtävänä. Meidän täytyy kunnioittaa, mitä kehomme käy läpi, kun siirrymme hiilipohjaisesta solurakenteesta kristalliseen. Yksinkertaisuus, lepo, luonto, hoivaaminen, meditointi, nauru, hauskanpito, positiivisuus, harmonia ja ilo edistävät itserakkautta ja itsestä huolehtimista.

Joitain ajatuksia Äiti Marialta, Valerie Donnerin kanavoimana 30.8.2017

"Olette nousemassa valaistumisaikaan ja tulossa tietäväisemmäksi … Valoa loistaa varjoihin, jotta voitte nähdä totuuden … Suurempi osa ihmisistä on kiinnostunut tietämään totuuden … Ihmiset yhdistyvät ja avaavat sydämensä … Suurin osa ihmiskunnasta ei tue sotaenergiaa … Tunnetaan on ykseyden, rakkauden, rauhan, harmonian, ilon ja kohotuksen puolesta … Olkaa sydämessänne siinä, mitä luotte nyt … Oma ylösnousemuksenne ja Maan ylösnousemus ovat tärkeimpiä nyt. Sitä ei pysäytetä … Koko luomakunta juhlii teitä, koska olemme yhtä. Hämmästelemme vahvuuttanne ja sinnikkyyttänne … Olette siirtymässä uudelle henkisen kypsyyden tasolle. Tämä on osa mestariksi tulemista … Tiedätte silmänräpäyksessä ja varmasti sydämenne ilosta, milloin muutos tapahtuu … Rajaton rakkautemme teitä kohtaan on verratonta … Parhaan ottaminen näistä ajoista on tärkeää … Korkean värähtelyn perspektiivi maailmaanne auttaa teitä kovasti …"

Mira Plejadien korkeasta neuvostosta, Valerie Donnerin kanavoimana 31.8.2017

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Kuten useimmat teistä tietävät, työskentelen parhaillaan kokoaikaisesti Maaneuvostossa.

Viime raporttimme jälkeen ylösnousemusenergiat ovat vahvistuneet. Luulemme teidän tietävän, mitä tarkoitamme. Auringonpimennys joka tapahtui 21.8. ja jonka reitti kulki USA:n halki, toi voimakasta puhdistusta, parannusta ja muutosta. Se tapahtui siellä, missä sitä tarvittiin eniten. USA on suuren muutoksen keskellä. Se on siirtymässä vallasta kansaan kansanvaltaan. Se on siirtymässä tapaan, jollainen tämän maan alun perin aiottiin olevan. Vaikka se on erillisyyden keskellä ja saattaa vaikuttaa muulta, haluamme teidän tietävän, että tämä tasapainottuu ja tavallinen kansa yhdistyy taas.

Meidän näkökulmastamme katsottuna, tämä tapahtuu nopeasti. On äärimmäisen tärkeää, että USA ja tämä maailman osa toimii esimerkkinä siitä tietoisuusmuutoksesta, jota Maa käy läpi. USA:n oli tarkoitus olla mallihallitus. Sen ei ollut koskaan tarkoitus olla sellainen, kuin se on nyt. Pysykää uskollisena visiollenne omasta maastanne ja planeetastanne. Tämä lause pätee joka maahan, koska jokainen käy läpi testiprosessiaan, jotta ihmiskunta voi päättää kerta kaikkiaan, valitseeko sen valon vai ei. Tiedämme, miten tämä voittaa.

Me, toisten galaktisten rinnalla, fokusoidumme intensiivisesti kaikkeen, mitä planeetalla tapahtuu nyt. Olemme jo puuttuneet aseisiin, jotka voisivat olla tuhoisia koko elämälle. Niiden joilla on iso ego ja jotka luulevat, että he voisivat saada vallan planeetasta ja elämästä, todistetaan olevan kipeästi väärässä. Heidän ei sallita tehdä enää vääryyttä planeetalle tai ihmiskunnalle. Tapahtuu niiden monien samanmielisten ja voimakkaasti välittävien yksilöjen yhdistymistä, jotka toimivat kulissien takana parantaakseen elämän kaikkia aspekteja maan päällä. Heidän ainoa fokuksensa on ennen kaikkea tasapainotta taloudellinen tilanne, jotta kaikki saavat tarpeensa tyydytettyä. Pelko, ettei ole riittävästi, poistetaan täysin maapallolta suuren välittämisen ja jakamisen vuoksi.

Ymmärrämme, että teille on kauan luvattu paloja niiden talouspiirakasta taivalla, jotka pitävät itseään kaiken tämän rahan arvoisena. Heidän hallintansa ja taloudellisen kontrollinsa aika on nopeasti tulossa loppuun. Monet ovat antaneet lupauksia ja väärää informaatiota teille. Teillä on ollut vääriä toiveita harhakäsitysten perusteella. Kuitenkin tiedätte sydämessänne, että teidän on tarkoitettu saavan kaikki se yltäkylläisyys, jonka Luoja on antanut kaikelle elämälle maan päällä. Tätä yltäkylläisyyttä ei ollut koskaan tarkoitus hamstrata.

Olette täysin uuden elämän kynnyksellä täysin uudessa Maassa. Tämä kaaosaika on välttämätön tietoisuuden laajentumiseksi ja kehittymiseksi. Maalatkaa kuva sydämeenne ja mieleenne siitä, mitä tämä uusi elämä on ja miltä se tuntuu. Ne monet häiriötekijät joita teillä on ollut mentaalisesti, fyysisesti, henkisesti ja tunteellisesti, loppuvat. Tämä antaa ajatustenne ja puhtaan sydämenne elää rauhassa maaplaneetalla.

Kun jatkatte pimeyssyklin loppuunsaattamista ja kun siirrytte kultaiseen aikaan, huomaatte valaistumisenne laajentuvan eksponentiaalisesti. Kun tämä tapahtuu, teistä tulee osa ykseystietoisuutta. Odotamme teitä. Rakastamme teitä ja olemme palveluksessanne.

Olen Mira, ja lähetän teille rakkautta Plejadeilta ja Maaneuvostosta.

Muita ajatuksia

Emme voi valotyöntekijöinä antaa pimeiden voimien saada parastamme. Meidät valittiin olemaan tällä tänä aikana. Tehtävämme kiihtyy. Meitä vaaditaan olemaan voimakas, armollinen ja myötätuntoinen ensin itseämme ja sitten toisia kohtaan. Meitä on monia eri ulottuvuuksista, jotka puhdistavat pohjasakkaa ja vitkastelijoita planeetalta. Myös Illuminati-perheiden lapset kääntyvät valoon. Tätä tapahtuu nopeammalla tahdilla.

Planeetan energiat eivät yksinkertaisesti tue niitä, jotka eivät resonoi rakkauteen. Maa on ollut rakastava ja kärsivällinen meidän kanssamme – kuitenkin silläkin on oma sydänpolkunsa seurattavana ylösnousemukseen ja se on myöhässä. Työ jota nyt tehdään, on tehokasta. Muista pysyä puhtaana pelosta ja olla sisäistämättä paljon siitä, mitä valtavirtamedia syöttää meille. Jokaisen sen antaman viestin takana on totuutta ja valoa. Se ratkeaa saumoistaan.

Monet valotyöntekijät ilmaisevat, että ovat valmiita 3D-matriisin osalta. Pysyminen laatikossa ei ole vaihtoehto, kun on laatikon ulkopuolella. Useimmat valotyöntekijät eivät ajattele tai käyttäydy samalla tavalla, kuin suurin osa ihmisistä. Näemme kulissien taakse, ja aikomukset jotka ovat haitallisia elämälle, ovat melkein ohi. Ole kiitollinen tiedostamisestasi ja heränneestä tilastasi. On edistytty valtavasti.

Lopuksi

Maaryhmänä olemme siivousryhmää. Emme tarvitse vakoiluteknologiaa auttamaan työssämme. Vakoiluteknologia estäisi meitä työskentelemästä. Olemme tietoisia energioista ja työskentelemme tehokkaalla valo- ja rakkausteknologialla. Jokainen hiukkanen rakkautta, palvelua, valoa ja positiivisia ajatuksia sinkoaa meitä uuden Maan luomiseen.

Kristus-valoperhe ankkuroi tämän planeetan Kristus-energiat 2000 vuotta sitten. Ne ovat kanssamme tänä päivänä tiukan päättäväisenä saattamaan loppuun tämän projektin rakkaan planeettamme hyväksi. Työskentelemme yhdessä ja olemme yhtä. Se on tehty. Se on tehty. Se on tehty.

Siunausta, rakkautta ja valoa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.