SUORAAN SYDÄMESTÄ

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)

Osia uutiskirjeestä 1.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Jos asiat ovat teillä vähän mullin mallin, sinnitelkää mukana! Kuunpimennyksellä sunnuntaina 26.2. oli huikea vaikutus moniin meistä. Katso, mitä tapahtui Oscar-gaalassa. Väärä voittajaelokuva julistettiin ensin. Tämä fiasko sai minut ajattelemaan, että olemme todella jossain aikapoimuissa. Se muistutti minua Mandela-ilmiöstä, jossa eri aikajanat limittyvät.

Eräs ystävä kertoi minulle viime viikolla, mitä hänelle oli tapahtunut. Hän oli koiravahtina ja laittoi koiran pihalle. Hän istui ruokapöydän vieressä ja teki töitä tietokoneellaan, kun koira ilmestyi yhtäkkiä hänen taakseen. Hän sanoi, ettei ollut hakenut koiraa sisään. Hän tarkisti kaikki ovet ja ne olivat lukossa. Ajatelkaa! Lisäinformaatiota todellisuuden vaihtumisesta voit lukea Cynthia Sue Larsonin nettisivuilta www.realityshifters.com.

Yksi tapa kertoa itsellemme, että olemme korkeammassa ulottuvuudessa, on se intensiivisyys, jolla koemme, mitä meille tapahtuu. Tunnetko sen? Täällä Kaliforniassa meillä on ollut tulvaa, raivoavia meriä, mahdollisesti murtuvia patoja, äärimmäisen kylmää, onkaloita, ihmiset polttavat pilveä enemmän kuin koskaan (hah-haa!) ja myriadeja muita äärimmäisyyksiä.

Jotkut ihmiset saatavat tuntea enemmän syitä etääntyä tästä todellisuudesta, josta löydämme itsemme. On moninaisia muutoksia, jotka voivat aiheuttaa henkistä kaaosta fyysisen kaaoksen lisäksi. Tämä on todella kolmannen ulottuvuuden purkautumista.

Meille tulvii informaatiota internetin ja valtavirtamedian kautta. On haastavaa tietää oikea totuus. Kenties yksi perustavanlaatuinen tapa määrittää totuus on kuunnella ensimmäistä tunnettaan, kun lukee tai kuulee jotain. Kuulostaako se todelta? Miltä se saa olon tuntumaan? Intuitio on korkein älykkyytesi ja voimakkain opastuksesi.

Liian monet trollit ansaitsevat rahaa naiiveilla ihmisillä. Monissa valotyöntekijöissä on naiiviutta, koska he ovat luotettavia ja liian luottavaisia toisinaan. Osuuko kukaan teistä tähän kategoriaan?

Mitä jos kertoisin, että Donald Trump oli kuningas Artturi entisessä elämässä? Uskoisitko minua? Mitä jos kertoisin, että Donald Trump oli Mussolini entisessä elämässä? Uskoisitko minua? Mitä jos kertoisin, että Steve Bannon oli Mussolinin kaksoisveli? Uskoisitko minua? Mitä jos kertoisin, että Steve Bannon oli St. Germain entisessä elämässä? Tai mitä jos kertoisin, että Kelly Ann Conway oli Marilyn Monroe entisessä elämässä? Mitä jos kertoisin, että Kelly Ann Conway oli Mussolinin tyttöystävä? Mitä jos kertoisin, että Putin oli George Washington? Uskoisitko minua? Mitä jos kertoisin, että Putin oli Stalin?

Voit käyttää näitä kysymyksiä saadaksesi selville, onko niissä totuutta sinulle. Okei, voit raapia päätäsi ja yrittää tajuta sen kaiken tai voit mennä sydämeesi katsomaan, kuulostaako minkään todelta sinulle. Se on tavallaan kuin lottoamista. Meillä on täällä Kalifornian uhkapelibisneksessä Scratchers Games. Voit voittaa tai hävitä tuuristasi riippuen ja muuten voit jatkaa raaputtamista.

Yksi minua huolestuttava asia on, että jotkut kanavat ja ns. valotyöntekijät antavat voiman vievää informaatiota. Kahdenkymmenen vuoden kuluessa minulla on ollut joitain kokemuksia. Pari niistä liittyi suureen rahasummaan, joka meidän kerrottiin saavan. Sitä ei tapahtunut. Tiedän, että jotkut ihmiset odottavat edelleen näiden yltäkylläisyysohjelmien satavan ylleen. Rukoilen, että saamme taloudellista helpotusta. Minua kuitenkin häiritsee, että jotkut ihmiset laittavat elämänsä odottamaan varrotessaan odottamatonta rahaa. Tässä tapahtuu voiman viemistä.

"Vähitellen uutamme uskon ja harhakäsitykset totuudesta, harhakuvat todesta ja näemme nälkää lopulla". Tämän runon opin ensimmäisenä lukukautena collegessa. Olen unohtanut kirjoittajan nimen, mutta siinä on syvällinen merkitys.

Kun siirrymme neljänteen ulottuvuuteen ja korkeampaan tietoisuuteen, keskitämme elämän sydämeen. Monet maajoukossa elävät jo sydämestään. On todistettu, että sydän on melkein 5000 kertaa voimakkaampi kuin aivot. Buddhalaiset sanovat: "Ajattele sydämelläsi ja tunne mielelläsi." Nämä poliittisten mullistusten ja myrkyllisen käyttäytymisen ajat voivat vaikuttaa sydämeemme. Meidän täytyy pitää erinomaista huolta sydämestämme ja vastata sydämessä tuntuviin kutsumuksiin, joilla voimme vaikuttaa tapahtumiin. Ehdotus voisi olla kysyä itseltäsi päivittäin: "Mitä voin tehdä auttaakseni Maata tänään? Mitä voin tehdä tehdäkseni Maasta rauhallisemman paikan?"

Mira Plejadien korkeasta neuvostosta

Tervehdys. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Palvelen tällä hetkellä kokoaikaisesti Maaneuvostossa.

Tänä päivänä olette risteyksessä. Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, että ihmiskunta on kääntymässä pahempaan suuntaan, se on kaukana totuudesta. Totuus on, että myllerrys jossa olette, saa aikaan sellaisia henkisiä läpimurtoja, joita Maa ei ole vielä nähnyt. Kutsumme tätä henkiseksi heräämiseksi, joka avaa portin Maan ylösnousemukseen. On lukuisia katalyytteja, jotka saavat aikaan näitä muutoksia, joten pyydämme teitä katsomaan suurta kuvaa ja sitä, missä voisitte palvella.

Valvomme jatkuvasti teitä ja Maata. Harmonisoimme ja tasapainotamme energioita. Järjestämme intervention sinne, missä tarvitaan. Laskemme oikean ajan auttaa teitä tarvitsemallanne tavalla. Tällä hetkellä tarkkailemme tunteitanne, jotka vaihtelevat. Koette tämän inkarnaation ja kaikkien karmavaikutusten loppuunsaattamista. Alatte päästää irti siitä, mikä ei enää palvele teitä aineellisessa maailmassa. Kun jatkatte tällä polulla, huomaatte, että palkitsevinta on elää sydämestä. Tämä on palkitsevin lopputulos ja kaikki parhaat valinnat Maan tulevaisuudeksi tulevat sydämestä.

Jos kertoisimme teille, miten tyytyväisiä olemme etenemiseenne, olisitteko onnellisia? Olette osoittaneet olevanne paljon kyvykkäämpiä, kuin olisitte voineet koskaan kuvitella. Luojamme on tyytyväinen kaikkeen, mitä olette tehneet. Teidät palkitaan ja peritte Maan.

Tulevaisuudessa työskentelemme yhdessä ja autamme ihmiskuntaa ja kaikkea elämää parantumaan ja elämään yltäkylläisenä rakkaudessa ja kaikessa, mitä tarvitsette. Seuraatte sydäntänne ja löydätte kutsumuksenne auttamaan teitä seuraavissa askelissanne sielunne kehityksessä, todellisessa tarkoituksessanne.

Kiitämme teitä kärsivällisyydestänne ja vakuutamme, että lähestymme sitä, että voimme yhdistyä taas galaktisena perheenänne. Erillisyys putoaa pois ja korvataan yhtenäisyydellä ja ykseydellä. Jatkakaa näinä suuren muutoksen aikoina vain parhaanne tekemistä ja tietäkää, että teitä rakastetaan ja teistä huolehditaan.

Jotkut teistä voivat tuntea väsymystä ja kuluneensa loppuun. Tämä johtuu siitä, että olette työskennelleet meidän kanssamme ja valomaailmoissa unitilassanne. Tunnette myös kollektiivisten pelkojen ja muutosvastarinnan pommittavan. Se on kuin kulkemista sakeassa sumussa, joka johtuu energeettisesti ajatusmuodoista ja muuttuvasta tietoisuudesta.

Energia joka vaaditaan kollektiivin muuttamiseen tällä planeetalla, vastaa muurahaista, joka työntää suurta kiveä ylämäkeen. Pyytäkää valovoimia auttamaan kussakin pyrkimyksessä, jossa työskentelette planeetan positiivisen hyvän puolesta. Teistä ei tunnu enää kauan muurahaiselta. Teistä alkaa tuntua voimaantuneelta valo- ja rakkausolennolta, joka todellisuudessa olette.

Olette tämän pitkän ja pölyisen tien viime taipaleella, jota kutsutaan kolmanneksi ulottuvuudeksi. Vanha imperiumi kaatuu ja olette todella valmiita kurkottamaan tähtiin. Olemme täällä tarttumassa kädestänne ja kietomassa teidät sydämeemme. Rakastamme teitä ja Maata mittaamattomasti.

Olen Mira ja rakastan teidät monien rinnalla ulos kolmannesta ulottuvuudesta.

Lopuksi

En suunnitellut kirjoittaa tätä viestiä tänään, kuitenkin se saatiin kokoon. Tämä varmaan tarvitsi sanoa muistuttamaan teille, että etenemme ylösnousemustavoitettamme kohti kuin henkiset soturit, joita olemme. Jatkakaa työskentelemistä valon kanssa seuraten sydäntänne ja tehkää, mitä voitte, tehdäksenne maailmasta kauniimman paikan joka päivä.

Siunausta, rakkautta ja iloa valossa,

Valerie

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.