ENERGIAENNUSTE TOUKOKUU 2016

PYHÄ TÄHTI NOUSEE

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Toukokuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaunis ystävä,

Miten hyvä onkaan tietää, että meillä on tilaisuus yhdistyä tällä tavalla. On paljon kerrottavaa, joten mennään suoraan asiaan.

Pyhä tähti nousee

Huhtikuun 15. päivä klo 18.11 GMT tapahtui maailmanlaajuinen ehdottoman rakkauden parannusaktivointi YK:n rakennuksessa, jotta rauha ja myötätunto voisivat pyyhkäistä planeetan yli hyvin todellisesti ja konkreettisesti.

Emme tienneet, että paljon enemmän tapahtuisi.

Parannusaktivoinnin aikana heräsi nukkuva jättiläinen, joka tunnetaan ihmiskunnan merkabana. Lisää siitä aivan hetken kuluttua.

Vaikka maailman parannusaktivoinnin keskipiste oli YK:ssa, tuhansien valotyöntekijöiden, tiennäyttäjien, parantajien ja empaattisten ihmisten tuki ympäri maailmaa varmisti pyhän merkaban (tunnetaan myös ylösnousemustähtenä) täyden heräämisen ihmiskunnan tietoisuudessa.

Tämä oli ennenkuulumatonta, koska 15.4. saakka suurimmalla osalla ihmisistä merkaba oli ollut horroksessa ja toimimaton sen vuoksi, että useimmat ihmiset toimivat edelleen mielestä eikä sydämestä.

Tämä on nyt muuttunut, ja kerron syyn vähän myöhemmin tässä ennusteessa.

Mikä merkaba on?

Sana "merkaba" tulee muinaisegyptiläisestä sanasta "valokeho": "mer" on valo, "ka" on henki ja "ba" on keho. Merkaba on sähkömagneettikenttä, joka on muodoltaan pyhän geometrian kuvio.

Tämä energiakenttä löytyy kaikista elävistä asioista luomakunnassa. Se muodostuu tähtitetraedristä – kolmiulotteinen, kahdeksansakarainen tähti, joka muodostuu kahdesta sisäkkäin olevasta pyramidista.

Yksi merkaban päärooli on harmonisoida mieli, keho ja sydän. Tämä harmonia sallii sitten merkaban palvella kulkuneuvona, joka kuljettaa hengen ja kehon olemassaolon korkeampiin tiloihin ja korkeampiin ulottuvuuksiin. Tämä ilmenee tavallisesti useilla tavoilla.

Merkaba herätetään usein erityisillä omistautuneilla meditatiivisilla hengitysmenetelmillä ja tietoisuuden laajentamisharjoituksilla. Se voidaan herättää myös jatkuvilla puhtaan rakkauden, palvelun, myötätunnon, hyväksynnän, tinkimättömyyden ja ystävällisyyden teoilla ja ajatuksilla. Myös itsensä pitäisi sisällyttää näiden lahjojen saajiin.

Merkaba on jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden pyhän liiton ilmentymä kaikissa elävissä asioissa. Merkaba myös tasapainottaa feminiini- ja maskuliinienergian kaikissa elävissä asioissa, mikä luo ympäristön rauhalliselle elämälle, ja siitä tulee jokaisen olennon oletusvärähtely. Se mahdollistaa meille kokemuksen laajentuneesta tietoisuustilasta ja palauttaa täyden muiston siitä, kuka olemme henkiolentona.

Vaikka jokaisella elävällä olennolla on oma merkabansa, meillä on yhdessä myös kollektiivimerkaba.

Tuhannet meistä herättivät 15.4. yhdessä ihmiskunnan merkaban.

Ihmiskunnan merkaba

Kun kollektiivimerkaba on horroksessa, niin riippumatta siitä, miten paljon aikaa omistamme henkisiin harjoituksiimme, useimmiten se tuntuu edelleen hyvin haastavalta, kuin kiipeäisimme korkealle vuorelle.

Mutta nyt kun olemme yhdessä herättäneet ihmiskunnan merkaban, useammat ja useammat ihmiset ympäri maailmaa heräävät totuuteen siitä, keitä he oikeasti ovat.

Tämä tekee meille paljon helpommaksi laajentaa omaa tietoisuuttamme, pysyä päättäväisesti henkisissä harjoituksissamme, jakaa henkisiä lahjojamme avoimesti ja tuntea korkeampaan itseemme enemmän yhteyttä kuin koskaan ennen. Niille jotka ovat hyvin henkisiä, tämä on se "Graalinmalja", josta usein kuulemme muinaisteksteistä: "Niin ylhäällä kuin alhaalla."

Lisäksi se pelko johon kollektiivi on päättänyt osallistua, jää merkittävästi taka-alalle tulevina päivinä, kuukausina ja vuosina ihmiskunnan heränneen merkaban tuloksena. Kun tämä tapahtuu, tunne yhteydestä henkeemme ja toisimme ja myötätunto kaikkea elämää kohtaan ottaa pääosan.

Sen sijaan että käymme vanhojen jokapäiväisten elämänkuvioiden arkisia liikkeitä läpi vain selviytyäksemme, halumme ja motivaatiomme tuntea todella olevamme elossa ilmestyy etualalle.

Monet meistä tuntevat tämän jo nyt, ja tämä on vasta alkua! Voitko kuvitella, miltä maailma näyttää, kun ihmiset alkavat todella tuntea olevansa elossa luonnollisesti sen sijaan, että turruttavat itsensä vanhentuneilla pelko- ja uhritietoisuusmalleilla?

Tämä on ISO juttu. Se vie meitä kollektiivisesti vielä nopeammin kokonaisvaltaisen, luonnonmukaisen, läpinäkyvän ja vihreän elämän suuntaan.

Miten kaikki tämä tapahtui?

Jokainen joka oli fyysisesti läsnä 15.4. YK:ssa, palveli rauhan ja myötätunnon lähettiläänä koko ihmiskunnan puolesta.

Jokaisesta ihmisestä joka osallistui, tuli niiden tuhansien ihmisten sijainen ympäri maailmaa, jotka liittyivät meihin hengessä juuri tuon maailman parannusaktivoinnin aikana.

Ne jotka liittyivät meihin hengessä, pitivät myötätuntoisen tarkkailijan tilaa, palvelivat "minä olen" –olemuksena ja ankkuroivat ravitsevia ja parantavia myötätunnon, ehdottoman rakkauden ja hyväksynnän värähtelyjä koko ihmiskunnan puolesta, myös itsensä.

Tarkkailijat tunnustivat, että ihmiskunta on vain tehnyt parhaansa sillä tietoisuudella, mikä sillä on ollut ajan saatossa.

Ne jotka palvelivat myötätuntoisina tarkkailijoina, ovat ehkä tunteneet pakahduttavaa iloa ja saattaneet liikuttua kyyneliin sen rakkaus- ja valomäärän vuoksi, jota virtasi kollektiivitietoisuuteemme tuolla hetkellä.

Me jotka olimme fyysisesti läsnä YK:ssa, yhdistimme energiamme muodostamaan maailmanlaajuisen ehdottoman rakkauden ja Kristus-tietoisuuden energiaverkon. ("Kristus" alkuperäisenä kreikan kielen sanana "christos" merkitsee kristallista tai valopohjaista tietoisuutta.)

Aloitimme katsomalla toisiamme silmiin ja affirmoimalla seuraavaa:

"Näen sinut, rakastan sinua ja tiedän, kuka oikeasti olet. Olen ihmiskunnan puolesta pahoillani, että olet koskaan tuntenut muuta. Näen sinut, rakastan sinua ja tunnen, kuka oikeasti olet. Kiitos, että näet, rakastat ja näet, kuka minä oikeasti olen. Olemme yhtä perhettä. Ja niin se on!"

Varmistimme, että mukaan luettiin kaikki moniulotteiset itsemme menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Sisällytimme mukaan myös kaikki esi-isämme, oppaamme ja valo-olennot jotka palvelevat ykseydenlakia kaikilla tasoilla, kaikissa elämissä ja kaikilla kielillä. Sana "parantaminen" oli vähättelyä tuolla hetkellä kaikesta siitä, mitä alkoi tapahtua.

Sitten visualisoimme kukin itsemme rakastavasti pitämässä koripallon kokoista miniatyyrimaata käsissämme. Nämä minimaat toimivat varsinaisen Maan sijaisina.

Sitten visualisoimme, että nämä minimaat peittyivät sydäntilamme ehdottomasta rakkaudesta ja myötätunnosta. Näimme tämän sydänrakkautemme jumalaisen feminiinisyyden vaaleanpunaisena kristallivalona ja jumalaisen maskuliinisuuden smaragdinvihreänä kristallivalona.

Näimme näiden loistavien valojen säteilevän ulos sydämistämme, punoutuvan yhteen ja täyttävän käsissämme olevien maapallojen ja kaikkien maapallolla asuvien elävien olentojen jokaisen solun, kudoksen ja molekyylin.

Sitten pidimme toisiamme kädestä ja yhdistimme visiomme ankkuroidaksemme ne ehdottoman rakkauden ja Kristus-tietoisuuden yhdeksi yhtenäiseksi valokentäksi. Affirmoimme, että jokaisen olennon sydän ja mieli tällä planeetalla on nyt täysin palautettu turmeltumattomimpaan ja heränneimpään tilaansa, korkeimmalla ja jumalaisimmalla ajoituksella heidän kannaltaan.

Tämän maailmanlaajuisen parannusaktivoinnin osan aikana monet meistä tunsivat Maan allamme liikkuvan. Muista, että olimme korkeassa pilvenpiirtäjässä, ja kerron sen merkityksestä lyhyesti.

Rakkauden määrä huoneessa oli hyvin sakea ja konkreettinen kaikille siellä. Jotain vielä syvällisempää, kuin olimme alun perin aikoneet, oli juuri tapahtunut, vaikkei kukaan pystynyt oikein saamaan sitä selville … vielä.

Hämmästyttävää synkronismia

Kun maailmanlaajuinen parannusaktivointi oli valmis, monia synkronismeja alkoi tapahtua. Jaan suurimman niistä kanssanne.

Seuraavana päivänä, ensimmäisessä parannustapahtumassani New Yorkissa, yksi rauhan ja myötätunnon lähettiläistämme joka oli ollut mukana YK:ssa, kertoi minulle seuraavaa.

Koska hän on paikallinen, hän mainitsi, että Manhattan on itse asiassa pyhä pyörre kaupungin alla olevien magneettikristallien vuoksi. Hän mainitsi, että maa pystyy kannattelemaan niin monia korkeita rakennuksia – enemmän kuin mikään muu kaupunki maailmassa – koska nämä voimakkaat kristallit ovat sen alla.

Monet meistä tietävät, että kristallit ovat energian vahvistajia. Mutta emme olleet oivaltaneet, että ne vahvistaisivat myös meidän energiaamme!

"Kananlihahetki" tuli, kun tuona päivänä useat vieraat, jotka olivat myös osallistuneet YK-tapahtumaan, mainitsivat unet, joita he olivat nähneet edellisyönä. Monet heistä saivat toisensa sekoamaan, koska he huomasivat kaikkien nähneen samanlaisia unia.

En tavallisesti osallistu kovin paljon keskusteluun, jota käydään tapahtumavieraiden kesken, mutta oivalsin nopeasti, että se mistä he kertoivat, oli melkein täsmälleen, mitä minä olin nähnyt ja kokenut omissa unissani edellisyönä!

Yhteinen uni/näky joka viidellä meistä oli ollut (eikä kukaan meistä ollut koskaan tavannut toisiaan ennen tuota päivää), oli kultainen pyhän geometrian verkko, kuin verho, joka tuli taivaasta ja ankkuroitui koko planeetan ylle. Se putosi lempeästi alas maan päälle ja peitti sen kuin kultainen peitto.

Se miten he olivat kuvanneet tätä verkkomaista verhoa, oli täysin linjassa sen kanssa, mitä olin nähnyt omassa unessani.

Tämä verkko oli tähtitetraedri – kolmiulotteinen kahdeksankärkinen tähti, joka muodostuu kahdesta pyramidista.

Merkaba!

Hyvät hyssykät! Sekosimme kaikki innostuksesta ja käyttäydyimme kuin pikkulapset vähän aikaa ja annoimme toisillemme isoimpia halauksia, joita luullakseni olen koskaan kokenut.

Tiesin, että tämä oli vahvistus, jonka tarvitsin ymmärtääkseni täysin, mitä oli tapahtunut edellispäivänä YK-tapahtumassa. Tämän ajatteleminen räjäyttää edelleen tajunnan.

Oli muutamia muitakin vahvistuksia ja synkronismeja, mutta tämä oli oleellisin, erityisesti ihmiskunnan merkaban heräämisen kannalta.

Merkabaan yhdistyminen

Jos haluaisit yhdistyä vielä lisää merkaba-energioihin, jotta se voi tukea jatkuvaa henkistä laajentumistasi, suosittelen tulostamaan sellaisen kuvan merkabasta, josta todella nautit, ja katsomaan sitä useita kertoja päivässä.

Voit laittaa tuon kuvan myös sängyn alla, jotta sen energiat ovat läsnä ja kohottavat ja laajentavat omia energioitasi, kun nukut.

On myös merkaba-riipuksia ja muita hauskoja 3D-versioita niistä, joita voit käyttää tai laittaa kotiisi.

Jälkivaikutukset ja viisi perääntymistä

Tietysti silloin kun kollektiivinen aikajana muuttuu merkittävästi, kuten tapahtui 15.4., jälkivaikutukset eivät ole aina pelkkiä sateenkaaria ja perhosia. Integrointijakso voi tuntua joskus haastavalta, koska mieltä pyydetään kirjaimellisesti venyttämään aiempia mallejaan.

Jos siis muutama kulunut viikko ovat olleet haastavia sinulle, tiedä, että sinä vain laajennut.

Meillä myös perääntyy viisi planeettaa tällä hetkellä, mikä antaa meille tilaisuuden karistaa täysin ne harhakuvat ja laukaisimet, jotka eivät enää palvele korkeinta hyväämme.

Kerron nopeasti yleiskatsauksen siitä, mitkä planeetat perääntyvät tällä hetkellä ja mitä se merkitsee meille.

Jupiter – Jupiter perääntyy 9.5. saakka. Koska Jupiterissa on kyse varallisuudesta ja omassa voimassan olemisesta, tämä perääntyminen saattaa tuoda meille tilaisuuksia tarkastella ja parantaa niitä malleja, joissa olemme vielä puutteessa ja annamme voimamme pois.

Merkurius – Merkurius perääntyy 22.5. saakka. Koska Merkuriuksessa on kyse kommunikoinnista, tämä perääntyminen saattaa tuoda meille tilaisuuksia tarkastella ja parantaa malleja, joissa emme kommunikoi riittävästi tai kommunikoimme tavoilla, jotka eivät ole harmoniassa aidoimman ja rehellisimmän osamme kanssa. Avain siirtymiseen Merkuriuksen perääntymisjakson läpi on puhua totuus ystävällisesti ja myötätuntoisesti. Jos sitä ei ilmaista näin, meidän kannattaisi ehkä tarkastella tapaamme puhua sitä ja parantaa se.

Mars – Mars perääntyy 29.6. saakka. Mars liitetään usein myllerrykseen ja taisteluun, kuitenkin laajempi perspektiivi olisi nähdä se eräänlaisena palavana intohimona. Tämä merkitsee, että perääntymisen aikana ne laukaisimet jotka ovat olleet läheisissä suhteissamme pinnan alla, voivat tulla valoon nyt, jotta ne voidaan parantaa ja ratkaista kerta kaikkiaan. Avain siirtymiseen Marsin perääntymisjakson läpi on päästää täysin irti ylpeydestä ja olla avoin ja haavoittuva lähimpiemme kanssa.

Saturnus – Saturnus perääntyy 13.8. saakka. Saturnus liitetään karmaan. Tämä merkitsee, että perääntymisen aikana saamme melkein tupla-annoksen karmaintensiteettiä. Tämän ei välttämättä tarvitse olla haastava kokemus, jos sallimme itsemme lähettää maailmaan sellaista energiaa, jota haluaisimme saada takaisin. Vaikutukset ovat melko välittömiä siinä, miten koemme maailman ympärillämme, koska maailmamme on vain heijastus siitä, miten näemme itsemme ja kohtelemme itseämme.

Pluto – Pluto perääntyy 26.9. saakka. Pluto liitetään usein transformaatioon. Tämä merkitsee, että perääntymisen aikana meillä on tilaisuus luoda itsemme uudestaan ja saada uusi alku. Suuret läpimurrot ovat teemana, erityisesti henkilökohtaisella tasolla. Voimme kokea nämä läpimurrot pysymällä joustavana, sitoutuneena ja keskittyneenä sisäiseen opastukseen, joka johtaa meidät inspiroituun toimintaan. Tämä on aikaa panostaa energiamme täysin itsemme parantamiseen ja tuoda innovatiivisia ajatuksia elämäämme, jotta suurempaa täyttymystä ja laajentumista voidaan saada.

Huh, siinä on paljon perääntymisiä! Kuitenkin sitten kun Jupiter lakkaa perääntymästä 9.5., se keventää energioita merkittävästi, erityisesti yhdessä neljän muun planeettaperääntymisen vaikutusten kanssa.

Ovia jotka ovat tuntuneet suljetuilta, avautuu ja suurempaa helppoutta ja yltäkylläisyyttä ilmestyy niille, jotka ovat tehneet sisäisen työn, mikä auttaa heitä päästämään irti tarpeesta samaistua puutementaliteettiin.

Yleisesti sanottuna, hyvin paljon laajentumista tapahtuu tällä hetkellä meillä kaikilla. Juo paljon vettä, pidä hyvää huolta itsestäsi ja tiedä, että sinua rakastetaan mittaamattomasti.

Seuraavaan kertaan, rauhaa ja edistystä,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.