TOUKOKUUN 2021 ENERGIAENNUSTE – VAPAUS

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Toukokuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni, minulle on aina kunnia yhdistyä kanssasi tällä tavalla. Koko ihmiskunnan puolesta, kiitos siitä, että päätit olla täällä tänä aikana, auttamassa nostamaan planeetan tietoisuutta pelkästään olemalla sinä. Tällä aivan uudella kuukaudella, toukokuulla, on monia positiivisia muutoksia varastossa, joten mennäänpä suoraan asiaan!

Siirtyminen vapauteen

Viime viikkoina kollektiivikokemuksessa on tapahtunut muutos, joka on tulosta monien tekemästä sisäisestä parannustyöstä. Tämä sisäinen ja ulkoinen muutos saa aikaan heräämistä, joka auttaa meitä luomaan erilaisia polkuja itsellemme ja ihmiskunnalle kokonaisuutena. Nuo polut tukevat paljon vapaampaa elämäntapaa.

Emme ole ehkä vielä täysin oivaltaneet kaikkia vastauksia, joita tarvitaan luomaan todellisuus, joka sallii kaikkien olla yhtä vapaita. Kuitenkin meitä vedetään voimakkaasti siihen suuntaan, ja ennen kuin huomaammekaan, vastaukset paljastuvat.

Mikään määrä häiriötekijöitä joita meille työnnetään nyt – pelkoa, kontrollointia tai toimimattomuutta – ei voi estää tätä vapausmuutosta tapahtumasta. Tämä hiljainen ja rauhallinen, kuitenkin voimakas muutos saa monet meistä tuntemaan, kuin olisimme heränneet unenomaisesta tilasta. Se sallii meidän olla täysin läsnä, tietoinen ja maadoittuneempi kuin koskaan.

Tärkeä tekijä tämän todellisuuden ankkuroinnissa, jossa olemme kaikki yhtä vapaita, on laittaa erimielisyytemme sivuun ja tunnistaa ihmisyys toisissamme. Vuosi 2020 korosti äärimmäistä polariteettia meidän ja varjoitsemme välillä. Ja se sai aikaan maailman, joka näytti jakautuneemmalta kuin koskaan. Nyt meidän on aika parantaa nämä äärimmäiset polariteetit itsessämme, jotta voimme alkaa parantaa suhdetta toisiimme ja maailmaan.

Tulemalla yhteen ja laittamalla sivuun erimielisyytemme – on kyse sitten politiikasta, uskonnosta tai muista asioista, joihin olemme kiintyneet – transformoimme vanhoja tiheitä järjestelmiä ja rakenteita, jotka pitävät meidät pelon, ahneuden ja jakautuneisuuden todellisuudessa.

Meillä on voima vapautua tuollaisesta todellisuudesta. Se alkaa parantamalla ensin suhteemme itseen ja sitten ojentamalla käden toisille riippumatta siitä, miten erilaiselta hän ehkä näyttää.

Saatamme nähdä tämän viimeisimmän muutoksen jo aktiivisena itsessämme. Esimerkiksi:

* Onko suvaitsevuutesi vähentynyt kaikkea sellaista kohtaan, mikä ei ole tule ystävällisestä, myötätuntoisesta ja kunnioittavasta tilasta?

* Onko halusi tai tarpeesi miellyttää muita – saadaksesi heidän rakkautensa ja hyväksyntänsä – siirtynyt takapenkille viime aikoina?

* Onko sinusta helpompaa puhua puolestasi ja sanoa, mitä oikeasti haluat sanoa, sen sijaan mitä luulet ihmisten haluavan kuulla? Eli huomaatko sensuroivasi itseäsi nyt vähemmän?

Jos vastasit myöntävästi ainakin kahteen näistä kolmesta kysymyksestä, niin olet harmoniassa nyt tapahtuvan vapausmuutoksen kanssa. Se voi tuntua epämukavalta toisiaan, erityisesti hyvin monien ollessa edelleen juurtuneena niihin häiriötekijöihin, joita meille työnnetään nyt. Saattaa tuntua, että olet yksin tai ettei kukaan ymmärrä. Tiedä vain, että et ole yksin ja on monia, jotka kokevat samaa. Ystävällisyys ja myötätunto voivat auttaa meitä yhdistymään taas toisiimme.

Vapauskaava

Kun monia suuria muutoksia tapahtuu tällä hetkellä, voi olla hyvin hyödyllistä tehdä tiekartta itsellemme, auttamaan kaiken tämän navigoimisessa. Olen havainnut, että seuraavat kolme asiaa voivat tukea kovasti meitä suuremman vapauden ankkuroimisessa:

Ensimmäinen asia jonka voimme tehdä ankkuroimaan suurempaa vapautta, on selvittää, mitä aito itsemme haluaa eniten.

Kun meillä on tuo selkeys, voimme alkaa puhua universumille, itsellemme ja ympäröivälle maailmalle ja pyytää, mitä haluamme.

Empaatteina monilla meistä on taipumusta vältellä sen pyytämistä, mitä oikeasti haluamme, koska emme halua "keikuttaa venettä" tai siirtää taakkaamme kenellekään. Tämä saa monet empaatit tyytymään pelkkiin välttämättömyyksiin, ja heillä on juuri ja juuri riittävästi selviytyäkseen. Tämä on voimamme antamista pois. Niin tapahtuu tavallisesti, koska ajattelemme, että ihmiset saattaisivat tuomita meidät, jos pyytäisimme haluamaamme, tai että pyytäminen tekee meistä jotenkin vähemmän henkisen.

On syntymäoikeutemme ja enemmän kuin ok kokea kaikki siunaukset, joita elämällä on meille! Tähän sisältyy myriadeja positiivisia kokemuksia, tavaroita, ihmisiä ja paikkoja, ja monia muita siunauksia joita universumilla on tarjota. Selkeys siinä, mitä haluamme, ja sen pyytäminen antaa universumille tilaisuuden hankkia sen meille! Tässä voimaantuneessa tilassa arvaileminen, passiivis-aggressiivinen käyttäytyminen ja ristiriitaiset signaalit jotka usein viivyttävät halujemme ilmentymistä, häviävät.

Toinen tapa herätä suurempaan vapauteen elämässämme on selvittää, mitä vapaus merkitsee meille.

Aito vapaus ylittää lineaarisen (tai jäsentyneen) ajan ja laittaa meidät välittömästi ikuiseen aikaan, joka on ajaton. Joka kerta kun tuntuu todella vapaalta, se merkitsee, että elää enemmän sydämestään ja vähemmän mielestään ja toimii täysin läsnä olevassa hetkessä.

Tässä paikassa ainoa tehtävämme on joka päivä harmonisoitua läsnä olevaan hetkeen – olla tässä nyt. Olla täysin läsnä jokaisessa kokemuksessamme, niin usein kun muistamme tehdä sen. Kun teemme tarkoituksella tämän joka päivä, kaikki universumin vapaus ja yltäkylläisyys tulee ulottuvillemme.

Kolmas tapa vapauden ankkuroimiseen on ottaa enemmän riskejä.

Useimmat ihmiset jotka lukevat tätä nyt, ovat luultavasti hyvin empaattisia. Ja koska empaatit ovat herkkiä – kyetessään tuntemaan kaikki energiat ympärillään – riskien ottaminen ei ole aina ensimmäinen valintamme (vaikka jollekin se saattaa olla osa persoonallisuusrakennetta).

Vaikka joskus voi tuntua vähän epämukavalta ottaa riskejä, se auttaa meitä laajentumaan luomiemme vanhojen rajojen yli. Tehokas tapa alkaa ottaa riskejä on panostaa enemmän itseemme – hyvinvointiimme, lahjoihimme, taitoihimme ja panokseemme maailmalle. Voimme tehdä sen ryhtymällä toimiin, jotka tukevat terveyttämme, hyvinvointiamme, henkistä kehitystämme ja luovia hankkeitamme.

Nämä kolme prosessia – tunnistaa, mitä aito itsemme haluaa ja mitä vapaus on meille, ottaa samalla enemmän terveitä riskejä – voivat auttaa meitä laajentumaan suurempaan vapauteen elämässämme. Ne voivat myös auttaa meitä olemaan valmistautuneempi ja joustavampi, kun kyse on niiden eeppisten muutosten hyväksymisestä, joita tapahtuu nyt sisällä ja ulkopuolella.

Elämme niitä aikoja, joista muinaiset esi-isämme puhuivat tuhansia vuosia! Se tapahtuu kaikkialla ympärillämme, tässä ja nyt.

Temppelistämme huolehtiminen

Suurimman osan toukokuusta huomaamme myös haluavamme syvempää yhteyttä kehoomme ja todellisuutemme fyysisiin aspekteihin. Nekin jotka usein keskittyvät enemmän tunne- tai mentaalipuoliinsa, huomaavat haluavansa tuntea, että ovat fyysisesti enemmän läsnä ja tietoisia. Jos tunnemme opastusta olla enemmän läsnä kehossamme huolehtimalla siitä, rakastamalla sitä ja uudistamalla sitä, nyt on täydellinen aika tehdä se.

Tunnemme ehkä halua kylpyläpäivään, jolloin hemmottelemme itseämme hieronnalla, kylvyllä kuumissa lähteissä tai kasvohoidolla. Toinen tapa olla enemmän läsnä ja tukea0 kehoamme on fyysinen liike, kuten tanssiminen, pikakävely, uiminen tai mikä tahansa muu liike, joka tuntuu hyvältä. Myös kehon venytteleminen voi auttaa avaamaan ja aktivoimaan energiapisteitä kehossa, joka on ehkä tuntunut pysähtyneeltä.

Nämä toimet auttavat meitä huolehtimaan nykyisestä "kodistamme", eli pyhästä kehosta jossa elämme. Huolehtimalla kehosta pystymme helpommin yhdistymään energia-, tunne- ja mentaaliaspekteihimme ja tuntemaan ne. Itsestämme huolehtiminen fyysisesti on yksi henkisimmistä asioista, jonka voimme tehdä.

Toinen aspekti kokemuksemme fyysisen osan hyväksymisessä on avautua fyysiseen kontaktiin ja intiimiyteen. Monilla jotka kulkevat henkistä polkua, on taipumusta eristäytyä entisen kokemusten vuoksi tai pelkästään siksi, että he ovat omistautuneet omaan hyvinvointiinsa ja henkiseen kasvuunsa.

Kuitenkin iso osa optimaalista fyysistä terveyttä on sallia itsemme tulla läheiseksi toisen kanssa intiimillä tavalla. Tällainen yhteys vapauttaa tunne-energioita ja fyysisiä kemikaaleja kehossa, mikä saa aikaan terveemmän fyysisen kokemuksen.

Vakaus ja maadoittuminen

Toukokuun puoliväliin mennessä meillä on tilaisuus vakautua ja tuntea itsemme maadoittuneemmaksi itseemme ja ympäristöömme. Meistä tuntuu maadoittuneimmalta, silloin kun olemme mukavasti, rennosti ja rauhassa, ja tässä kuussa energiat tukevat meitä siirtymisessä tähän suuntaan.

Myös ne joilla on taipumusta elää vähän enemmän "reunalla" – ne jotka keskittyvät suureen tuottavuuteen ja jotka ovat vähän pakkomielteisiä työssä ja perhevastuissa – huomaavat kaipaavansa enemmän helppoutta ja rauhaa.

Meitä tönitään jatkuvasti toimimaan läsnä olevassa hetkessä. Silloin meistä tulee paljon maadoittuneempi ja tietoisempi. Tämä luo eräänlaista energiavakautta, jota ilman monet ovat joka päivä. Se on portaali voimakkaimman itsemme löytämiseen ja sellaisena olemiseen.

Silloin kun jäämme kiinni aikailluusioihin, unohdamme usein, kuka olemme ja mikä on oikeasti tärkeää polullamme. Mutta ajattomuuden tilassa pystymme koemaan sellaista irrallisuutta, joka tukee voimakkaasti suurimpien aikomustemme ilmentämistä.

Tuntemattomuuden kanssa ystävystyminen

Elämämme ja henkemme on aina avoin sille, että elämme iloisesti ja täysillä, vaikka hyvin monet pidättelevät täysillä elämistä pelätessään tuntematonta. Ja kuitenkin korkein itsemme – henkemme – näkee, mitä on tulossa, ja se on rauhassa sen ja kaiken elämässämme olevan osalta.

Koska henkemme elää erillään egon kapeasta selviytymismentaliteetista, se on aina vapaa tutkimaan ja toivottamaan tervetulleeksi lisää yltäkylläisyyttä, rakkautta ja itseilmaisua. Henkemme tietää, mitä tarvitsemme, ja etsii jatkuvasti tapoja tukea ja kannustaa meitä siinä. Meidän ei tarvitse stressata, "mitä saattaisi tulla seuraavaksi". Meidän täytyy vain kuunnella ja kunnioittaa opastusta, jota henkemme antaa meille joka päivä.

Muistatko elokuvan, jossa Indiana Jones astuu näkymättömälle sillalle, joka kulkee syvän kuilun yli? Silta ilmestyy vasta, kun hän alkaa astua sille.

Kuvittele, miten uskomatonta elämämme olisi, kun päästäisimme irti tuntemattomanpelosta ja kysyisimme vain hengeltämme: "Mikä on seuraava upea asia, jonka teen, oivallan, annan tai vastaanotan?"!

Toukokuu on meille upeaa aikaa päästää irti tuntemattomanpelosta – vapautua taipumuksestamme antaa selviytymiseen keskittyvän mielen johtaa. Pystymme silloin avautumaan kaikelle taikuudelle, jota loppuvuosi sisältää.

Ei ole ainoastaan tilaisuuksia sisäiseen kasvuun ja oivaltamiseen. On myös hetkiä, jotka ovat rikastamassa elämäämme suuremmalla ilolla, kauneudella, luovuudella ja täyttymyksellä. Toisin sanoen, nyt on aika löytää se, mikä tuntuu upealta meistä!

Se voisi olla jotain työssä, suhteissa, asuinympäristössä. Tai se voisi olla matkustamista uusiin paikkoihin, uudenlaista luovaa ilmaisua tai parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Ajattele jotain aluetta, jolla rakastaisit kokea enemmän iloa, enemmän sydämen ja mielen rauhaa ja enemmän täyttymystä, koska nyt on täydellinen aika avautua odottamattomille siunauksille tuolla alueella!

Avaimena tässä on olla joustava, avoin ja mukautuva uusiin ideoihin, uusiin perspektiiveihin vanhoista asioista ja uusiin tapoihin tehdä asioita. Nyt on aika sallia henkemme/elämämme opastaa meitä matkalla, jolle se on aina uneksinut vievänsä meidät.

On aika lentää! On aika vapauttaa itsemme! Tehdään se yhdessä.

Seuraavaan kertaan,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.