ENERGIAENNUSTE JOULUKUU 2016

VIIMEINEN PONNISTUS – UUTEEN HORISONTTIIN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Joulukuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ystäväni,

Kun kirjoitin marraskuun energiaraporttia "Loppuunsaattamisen aika – yhdeksän vuoden syklin loppu", olimme ratkaisevassa hetkessä ihmiskunnan heräämismatkalla – hetkessä joka muuttaa henkilökohtaisen ja globaalin todellisuutemme maiseman iäksi.

Tässä sitä ollaan, vain muutama viikko jäljellä vuotta 2016, ja vau, miten asiat ovat muuttuneet viime kuusta!

Viimeinen ponnistus

Nämä muutamat viikot jotka johtavat täysin uuteen yhdeksän vuoden sykliin, joka alkaa 1.1.2017, antavat meille tilaisuuden saattaa päätökseen asiat, jotka vielä päätämme kokea.

Tämä on erinomaista aikaa tehdä inventaari ja päättää, mitkä elämänoppitunnit, ihmiset, paikat, kokemukset ja käytännöt haluaisit ottaa mukaasi, kun siirryt eteenpäin matkallasi.

Tämä on myös aikaa päästää irti siitä, mistä tiedät, ettei se pohjimmiltaan enää ole harmoniassa aidoimman ja totuudenmukaisimman itsesi kanssa.

Joitain malleja jotka voivat viedä meitä kauemmas aidoimmasta ja totuudenmukaisimmasta itsestämme, ovat huolehtiminen, syyllisyys, pelko, häpeä, tuomitseminen, puute ja epäily. Yksinkertainen tapa tietää, mistä täytyy päästää irti, on tarkastella hetki näitä kutakin mallia ja kysyä itseltään, mitä se saa sinut tuntemaan.

Tuntuuko mikään niistä laajentavalta ja positiiviselta? Vai tuntuvatko ne raskaalta eikä kovin hyvältä?

Heti kun tiedostamme, että emme ole tuo huoli-, syyllisyys-, pelko-, häpeä-, tuomitsemis-, puute- tai epäilyenergia ja ne ovat vain opittuja malleja, joihin mieli samaistuu, niin pystymme luomaan tilaa itsemme ja näiden mallien välille.

Tuossa tilassa jossa astumme etäämmälle samaistumismalleistamme, meille luodaan tilaisuus alkaa samaistua uusiin malleihin – sellaisiin jotka voimaannuttavat ja tuovat meidät takaisin todelliseen itseemme.

Joitain tällaisia malleja ovat ystävällisyys, rakkaus, tuki, myötätunto, helppous, armo, palvelu ja kiitollisuus.

Tämän yhdeksän vuoden syklin viimeisellä jaksolla meille annetaan tilaisuus viimeistellä keskeneräiset asiat, kuten projektit tai suhteet, jotka täytyy lopettaa.

Tämä on osa sitä puhdistumista, jota nyt tapahtuu, jotta luomme lisää tilaa aikomustemme ja visioidemme ilmentymiselle seuraavien yhdeksän vuoden aikana.

Näemme tätä myös maailman näyttämöllä. Vanhat järjestelmät ja rakenteet jotka toimivat salassa ja epärehellisesti, yrittävät turhaan pitää asiat piilossa. Olet ehkä nähnyt tätä jo tapahtuvan.

Mutta tätä vanhojen järjestelmien ja rakenteiden purkamista tapahtuu paljon nopeampaa tahtia seuraavassa yhdeksän vuoden syklissä.

Tämä tuloksena kaikki empaattiset ihmiset, valotyöntekijät, visionäärit ja sydänkeskeiset ihmiset ympäri maailmaa tuodaan lähemmäs yhteen, jotta heidän äänensä voidaan kuulla täysin, sitä voidaan kunnioittaa ja se voidaan toteuttaa.

Tämä voimaannuttaa meidät luomaan uutta järjestelmää, joka toimii kaikkien Maan asukkaiden hyväksi – Äiti Maan, ihmiskunnan, kasvi-, kivi- ja eläinkunnan ja taivaallisen valtakunnan hyväksi.

Useammat ihmiset kokevat sisäisen heräämisen, joka siirtää heidät uhrimoodista luoja/rakkausmoodiin.

Jokaisen ihmisen heräämisellä on suuri vaikutus kollektiivin heräämiseen, joten on jännittävää olla näkemässä niitä nopeita muutoksia, joita tapahtuu.

USA:n vaalien vaikutus

USA:n vaaleista saakka maailma on katsellut tapahtumien kehittymistä hyvin kiinnostuneena. Vaikka nykytilanne voi vaikuttaa synkältä monista, erityisesti USA:ssa asuvista, vaalien lopputulos nopeutti kovasti ihmiskunnan tietoisuuden laajentumista.

Salamyhkäisillä liikkeillä ja informaatiolla jotka kontrolloivat massoja ja pitivät rautaisessa otteessaan monia nykyrakenteita, järjestelmiä ja ihmisiä, ei ole enää sama kontrollia kuin ennen.

Kun valo on sytytetty pimeässä huoneessa, tuo valo määrittelee huoneen uudelleen. Se valomäärä jota on tullut ja tulee edelleen sydämiimme ja mieliimme, valaisee samalla tavalla ja määrittelee uudestaan elämän planeetallamme.

Planeetan syttyessä tällä tavalla, myöskään tiheimmät energiat eivät voi muuta, kuin alkemisoitua valoksi. Ajankohtaiset vastarintatapahtumat joita näemme ympäri maailmaa, ovat vahvistus tästä.

Mieli vastustaa usein, kun se tuntee muutosten ja laajentumisen lähestyvän. Niinpä vastarinta on vahvistus siitä, että suuri muutos ja laajentuminen tapahtuu kohta.

Uusi horisontti

Välittömästi USA:n vaalien jälkeen jotkut ihmiset juhlivat, kun taas toiset surivat ja myös protestoivat tulosta. Pinnalta katsoen voimakkaat reaktiot ovat saattaneet näyttää liittyvän nimenomaan vaaleihin.

Mutta syvemmällä tasolla maailma prosessoi sitä sisäistä tietoa, että maailma ei olisi koskaan enää entisensä.

Kuten kaikki tiedämme, muutos on usein vähän pelottava mielelle, koska muutosaikoina mieli oivaltaa, ettei se ole kontrollissa. Vaalit olivat täydellinen esimerkki tästä, erityisesti koska media oli vakuuttanut meille, että tietty henkilö – vallanpitäjien ehdokas – voittaisi varmasti.

Vaikka monet olivat eri mieltä siitä, pitäisikö tuon ehdokkaan edustaa heitä ja heidän maataan, tuo vaihtoehto tuntui turvallisemmalta eikä yhtä äärimmäiseltä kuin toinen pääehdokas.

Jotain samanlaista tapahtui Iso-Britanniassa aiemmin tänä vuonna, kun valtaosa äänestäjistä puolsi sen lähtöä Euroopan unionista.

Miljoonat tunsivat, että olisi ollut turvallisempi ja mukavampi vaihtoehto jäädä entiseen järjestelmään. Kuitenkaan ratkaisuilla jotka nähdään turvallisempina ja tutumina, ei ole enää vaikutusta, erityisesti vanhojen järjestelmien ja rakenteiden osalta.

Ja tämän yllättävän tuloksen vuoksi asiat voivat mennä nyt eteenpäin paljon nopeammin. Jos poliittisen järjestelmän täytyy hajota, jotta synnytetään todellinen ja kestävä muutos, se tapahtuu nyt reaaliaikaisesti ja viivytyksettä.

Ne jotka ovat olleet henkilökohtaisella kasvupolulla, tietävät, että suurimpia läpimurtoja tapahtuu usein suurimpien romahdusten jälkeen.

Tässä olemme nyt kollektiivina.

Navigointityökaluja

Tässä on joitain oleellisia työkaluja, jotka auttavat meitä navigoimaan nykyistä ilmapiiriä.

1. Laita oma hyvinvointisi etusijalle huolehtimalla itsestäsi ja rakastamalla itseäsi.

2. Älä katsele uutisia.

3. Vietä enemmän aikaa luonnossa.

4. Juo kymmenen lasillista puhdasta lähdevettä päivässä.

5. Ravitse kehoasi vähähydraattisilla ja geenimanipuloimattomilla luomuruuilla.

6. Hyväksy tunteesi, älä tukahduta niitä.

7. Osallistu vapaehtoisena paikalliseen yhteisöön, joka tuntuu olevan harmoniassa todellisen itsesi kanssa.

8. Levitä ystävällisyyttä ja rakkautta kaikkialle, minne menet.

9. Meditoi tai naura kunnolla vatsanpohjasta saakka ainakin 5-10 minuuttia päivässä.

10. Anna itsellesi terve kanava ilmaista itseäsi olemalla luova musiikin, taiteen, tanssin, käsitöiden tai muiden luovien kanavien avulla.

11. Muista, että olemme yhtä perhettä, vaikka mieli voi yrittää vakuuttaa muuta.

Aikomusten ilmaiseminen seuraavalle yhdeksän vuoden syklille

Muutama seuraava viikko ovat myös erinomaista aikaa pohtia ja olla superselkeä siinä todellisuudessa, millaisen haluaisimme luoda itsellemme, kun astumme seuraavaan yhdeksään vuoteen.

Kerron enemmän tästä tammikuun 2017 energiaennusteessa, mutta jos haluat saada etumatkaa siinä, millaisia asioita haluaisit luoda enemmän elämääsi, tämä on aikaa tehdä se.

Sen voi tehdä jollain hauskalla tavalla, kuten kirjoittaminen, aarrekartan tekeminen, jokin hauska ja kohottava rituaali tai kerääntyminen yhteen parin ystävän kanssa jakamaan visioita täyttymyksellisestä ja iloisesta elämästä ja rauhallisesta maailmasta.

Sillä ei ole oikeastaan merkitystä, mitä teemme, kunhan aikomus on positiivinen. Tämä luo sävyn sille, miten aloitamme seuraavat yhdeksän vuotta ja navigoimme niiden läpi.

Lopuksi, kiitos siitä, että olet sinä. Läsnäolosi on hyvin tärkeä lahja maailmalle. Koska olet sinä ja valmis tekemään sisäistä parannus- ja puhdistustyötä, hyvin paljon muuttuu maailmassa ympärilläsi. Tämän ja paljon muun vuoksi, kiitos ja rakastan sinua.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.