MARRASKUU 2020 – ON MEIDÄN VUOROMME

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
1.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni, minulle on suuri lahja yhdistyä kauniiseen energiaasi tällä tavalla!

Marraskuuta katsoessa näemme, että kuukausi tuo meille suurta muutosta ja selkeyttä. Asiat joita emme nähneet selvästi aiemmin, raivaavat nyt tiensä etualalle ja antavat paljon palautetta auttamaan meitä tärkeiden päätösten tekemisessä, kun mennään eteenpäin.

Tällä hetkellä todistamme edelleen yhtä suurinta muutosta, jonka ihmiskunta on koskaan kokenut. Kun vanhat patriarkaaliset järjestelmät ja rakenteet häviävät pois, uusi Maa valmistautuu ottamaan syleilyynsä meidät kaikki.

Uusi Maa edustaa ylimaallisen ja ehdottoman rakkauden, vaivattomuuden ja virtauksen taajuutta, joka on ollut jokaisen elävän olennon sisällä olemassolon alusta saakka. Uusi Maa on yltäkylläisen antelias ja antaa kaikille, jotka ovat halukkaita vastaanottamaan. Se ei jätä ketään taakse. Uuden Maan taajuus ei ole rajoittunut mihinkään tiettyyn planeettaan. Se värähtelee energiaansa ympäri universumia, myös olemuksemme jokaisessa solussa.

Aika-avaruusaionien halki, tässä valtavassa universumissa on ollut monia sivilisaatioita, jotka ovat heränneet, hyväksyneet ja astuneet omaan versioonsa uuden Maan taajuudesta. Nyt on meidän vuoromme!

Vastarinta jota näemme maailmassa tällä hetkellä, tulee kollektiivisesta egomielestä. Se suostui kauan sitten rakentamaan vanhan patriarkaalisen järjestelmän, jonka perusta oli pelko, ahneus, puute, hierarkia, kontrolli ja erillisyys. Loimme sen oppiaksemme, mitä sisäistä kasvua voisimme saavuttaa elämällä selviytymispohjaisessa yhteiskunnassa.

Tuhansia vuosia tämä järjestelmä palveli ihmiskunnan oletusasetuksena ja antoi meille paljon tärkeää palautetta siitä, mitä me kokonaisuutena ja täysivaltaisina yksilöinä haluamme luoda enemmän ja mitä emme. Nyt tämä patriarkaalinen järjestelmä saavuttaa viimeisen käyttöpäivänsä, eikä se voi jatkua enää paljon pidempään.

Koska vanha patriarkaalinen rakenne on ollut maailman oletusjärjestelmä hyvin pitkään, tuntiessaan suuren muutoksen, kollektiivinen egomieli tekee kaiken voitavansa pitääkseen kiinni selviytymispohjaisista menetelmistä, joista se on riippuvainen. Muista, että egomieli ajattelee tekevänsä oikein pitämällä tiukasti kiinni siitä, mitä se on aina uskonut tarvitsevansa pysyäkseen turvassa ja suojattuna.

Uudella Maalla on syvää myötätuntoa, kunnioitusta ja arvostusta mieltä kohtaan, koska se ymmärtää tämän selviytymismallin. Monet tuntevat nyt kasvavassa määrin, että selviytymismoodissa elämisen aika on ohi.

Useimmat ovat kuitenkin vielä vähän epävarmoja siitä, miten hypätään vanhoista pelko-, puute- ja niukkuustavoista olemiseen, joka heijastaa ystävällisyyttä, kunnioitusta kaikkea elämää kohtaan, rauhaa, hyvinvointia, jumalaista oikeudenmukaisuutta ja kohtuutta, vaurautta ja vapautta.

Pyhä alkemia

Yksi jumalaisen feminiinisyyden tärkeimmistä rooleista on nyt auttaa ihmiskuntaa siirtymään niiden maskuliinisuuden väärien luomusten yli, jotka oli tehty unohtaen jumalaisuus kauan sitten. Aionien ajan ihmiskuntaan on kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa vaikuttanut pääasiassa maskuliiniaspekti, joka oli erkaantunut jumalaisesta lähteestään. Jäljelle jäi maskuliinienergian aspekti, joka edustaa pelko- ja selviytymisilluusiota.

On hyvin selvää, että tämä maskuliinisuuden aspekti joka unohti kauan sitten jumaluutensa, yrittää nyt kovasti ja puskee lujaa pitääkseen kontrolloivan otteensa ihmisistä. Tämän voi helposti nähdä uskonnollisten organisaatioiden, hallitusten ja yhtymien monissa ryhmissä ja osissa.

Jumalaisen feminiinisyyden avulla tämä maskuliinienergian unohtunut jumalainen aspekti parantuu ja palaa puhtaisiin täydellisyysmalleihinsa. Jumalaisen feminiinisyyden avulla jumalainen maskuliinisuus palaa elämänkokemukseemme Maassa.

Jumalainen feminiinisyys edustaa jumalaista rakkautta. Jumalainen maskuliinisuus edustaa jumalaista toimintaa.

Jumalainen rakkaus on voimakkain energia koko olemassaolossa. Siitä kaikki tulee. Se on pyhä sydän ja kohtu, josta kaikki syntyy. Jumalalainen rakkaus ei tunne tuomitsemista. Se tuntee vain eheyden ja kokonaisuuden. Jumalainen rakkaus on ilmaistuna myötätuntoa.

Aioneita ihmiskuntaa johdettiin uskomaan (yhteytensä jumaluuteen kadottaneen maskuliiniaspektin opetuksilla), että kaiken olemassaolon lähde oli mies – temperamenttinen mieshahmo joka asui jossain taivaassa. Tämäntyyppinen ehdollistaminen on lietsonut täysillä niitä pelko- ja selviytymispohjaisia malleja, jotka johtivat ihmiset antamaan voimansa harvoille ja valituille.

Mutta nyt tapahtuu jotain valtavaa. Ihmiskunnan pelkokupla on poksahtanut, ja kollektiivimieli (joskin vähän kangerrellen) pystyy nyt vastaanottamaan jumalaisen feminiinisyyden ravitsevaa rakkautta. Tämä sallii jumaluutensa sivuuttaneen maskuliinienergiaosan parantua ja muistaa taas jumaluutensa, koko ihmiskunnassa.

Monilla jotka ovat olleet pelko- ja selviytymismalleissa, on oppimiskäyrä, kun he sopeutuvat uuteen olemistapaan, joka on linjassa heidän "minä olen" -olemuksensa/henki-itsensä kanssa – jumalaisen feminiini- ja jumalaisen maskuliiniaspektinsa kanssa.

Kuten jotkut havaitsevat, on haastavaa nousta vanhojen pelko- ja selviytymismalliensa yläpuolelle, ja meidän on tärkeä antaa heille tilaa integroida ja parantua. Kun pelolla ei ole enää otetta ihmistietoisuudesta, vapaudumme.

Voimme edistää maskuliinisuuden parantumista, jotta voimme vapauttaa itsemme sen vanhoista toimintamalleista. Voimme tehdä tämän päättämällä olla myötätuntoinen itsellemme ja ihmiskunnalle kokonaisuutena, kun sopeudumme kaikki niihin muutoksiin, jotka siirtävät meidät pois vanhoista pelkopohjaisista malleista.

Myötätunto on kykyä tarkkailla ihmisten muutosvastarintaa tuomitsematta tuota asennetta tai yrittämättä korjata tai pelastaa. Tässä myötätuntotilassa voimme ruumiillistaa ehdottoman rakkauden ja ilmaista sitä itsellemme ja ihmiskunnalle.

Kun me ja ihmiskunta saamme syvää ja ravitsevaa rakkautta myötätunnon kautta, näemme, että kollektiivimieli ja oma mielemme vastustaa paljon vähemmän todennäköisesti nyt tapahtuvaa parantumista ja transformaatiota. Myötätunnon avulla voimme tukea jumalaista feminiinisyyttä, kun se parantaa sitä maskuliinienergian aspektia, joka oli hylännyt kauniin jumaluuden.

Intuitiolahja

Yksi monista jumalaisen feminiinisyyden tarjoamista lahjoista on intuitio. Intuitio toimii läheisesti oikean aivopuoliskon ja korkeamman sydämen kanssa ja antaa meille oivalluksia, jotka ylittävät logiikan ja järjen rajat. Intuitio on luonnollista sisäistä tietämistä. Se ylittää mielen älykkyyden ja yhdistää meidät sydämen viisauteen. Se on henkemme ääni.

Intuitio puhuu meille jatkuvasti riippumatta siitä, onko mieli tietoinen siitä vai ei. Se opastaa meitä aina korkeimman polkumme suuntaan ja tönii suurempaa laajentumista kohti, jotta voimme elää korkeimman version elämästämme tässä nopeasti muuttuvassa todellisuudessa.

Marraskuussa meille annetaan monia tilaisuuksia vahvistaa intuitiivisia lahjojamme. Meitä pyydetään vain olemaan usein tietoinen ja läsnä. Tämä sallii meidän olla avoin oivalluksille ja intuitiivisille kuiskauksille, jotka auttavat meitä lempeästi siirtymään henkilökohtaisen ja kollektiivisen matkamme seuraavaan vaiheeseen. Voimakkaalla yhteydellä intuitioon voimaannutamme elämämme jokaista puolta.

Mitä enemmän kuuntelemme ja kunnioitamme intuitiotamme, sitä enemmän olemme harmoniassa luomaan elämää, joka on täyttymystä, iloa, rakkautta, rauhaa, vaurautta, vapautta ja hyvinvointia.

11-11-portti

Marraskuun 11. päivä menemme tärkeästä ja voimakkaasta energeettisestä parannusportista, joka tunnetaan 11-11-ovena. Sitä juhlitaan aina miljoonien empaattien, tiennäyttäjien ja kosmisesti harmonisoituneen sieluperheen kokoontumisilla ympäri maailmaa, synkronoiduilla meditaatioilla jotka fokusoituvat ykseyteen.

11-11-portaali on ihmiskunnan kutsu jumalaiselle feminiinisyydelle parantaa jumaluutensa unohtaneet maskuliinienergia-aspektit. Se menee syvälle maskuliinisuuden sydämeen ja psyykeen (miehissä ja naisissa) ja tuo ravitsevaa rakkautta sinne, missä on ollut pelkoa ja erillisyyttä.

Kollektiivinen kokoontumisemme auttaa "alkemisoimaan" henkilökohtaista ja kollektiivista tiheyttä valoksi, rauhaksi, rakkaudeksi, avoimuudeksi ja kauneudeksi. Alla on sydäntä avaava meditaatio, joka auttaa meitä yhdistymään ja avautumaan 11-11-parannusportaalin. Tämä meditaatio tai mikä tahansa haluamasi meditaatio voidaan tehdä 11.11. koska tahansa vuorokauden aikana. Jos kuitenkin haluaisit tehdä siitä hyvin erityislaatuisen, tee se klo 1.11, 11.11, 1.11 pm (13.11) tai 11.11 pm (23.11).

11-11-heräämismeditaatio

1. Sulje silmäsi ja vedä kolme kertaa syvään henkeä.

2. Hymyile vain oikealla silmällä (silmät edelleen suljettuna). Pidä 10 sekuntia.

3. Hymyile vain vasemmalla silmällä (silmät edelleen suljettuna). Pidä 10 sekuntia.

4. Kuvittele, miltä tuntuisi, jos kolmas silmäsi (kulmakarvojen välinen alue) hymyilisi. Pidä tuo tunne 10 sekuntia.

5. Siirrä hymy kolmannesta silmästä suuhun ja poskiin (tavallinen leveä hymy). Pidä 10 sekuntia.

6. Siirrä hymy kasvoilta sydämeen. Kuvittele, miltä tuntuisi, jos sydämesi hymyilisi leveästi.

Minusta on mukava nähdä sydämeni sarjakuvasydänhahmona, jolla on söpöt kasvot, pienet roikkuvat kädet ja jalat ja päässä silinterihattu, ja se steppaa minulle. Avaimena on käyttää kuvaa, joka saa sinut tuntemaan onnea ja iloa. Kuvittele sydämesi hymyilevän ja esittävän tätä show'ta sinulle ainakin 10 sekuntia.

7. Sano ääneen: "Olen nyt täysin avoin vastaanottamaan ja antamaan ehdotonta rakkautta helposti ja sujuvasti. Ja niin se on!"

8. Affirmoi ääneen ainakin viisi asiaa, jotka haluaisit nähdä ilmentyvän maailmassa, ja pohdi, miten nämä asiat vaikuttaisivat sinuun henkilökohtaisesti.

9. Ilmaise kiitollisuutta itsellesi ja universumille avautumisestasi kaikille uusille siunauksille, joita elämällä on varastossa sinulle.

10. Avaa silmäsi, ja tarkkaile tulevien päivien, viikkojen ja kuukausien aikana uusia siunauksia, joita tulee elämääsi.

Ja niin se on!

Päätämme kuukauden 30.11. osittaisella kuunpimennyksellä, joka luo puitteet jännittävälle, aktiiviselle ja transformatiiviselle joulukuulle. Juttelemme enemmän siitä joulukuun energiaennusteessa.

Siunatkoon tämä marraskuu sinua poikkeuksellisilla tavoilla!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.