ENERGIAENNUSTE SYYSKUU 2017

RAUHOITTAVAA UUDISTUMISTA – INSPIRAATION JA VOIMAANTUMISEN AIKA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Syyskuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ystäväni, minulle on siunaus yhdistyä kanssasi tällä tavalla joka kuukausi. Läsnäolosi auttaa nostamaan planeetan tietoisuutta, ja olen kiitollinen siitä ja paljosta muusta. Meillä on paljon juteltavaa, joten mennään suoraan asiaan.

Miten tapahtumarikas kesä onkaan ollut! Hyvin monia sisäisiä ja ulkoisia muutoksia on tapahtunut elämässämme ja maailmassa kuluneiden kolmen kuukauden aikana. Monille empaattisille nämä muutokset ovat tuntuneet kuin olemiselta pyykinpesukoneen kovassa linkouksessa, erityisesti kaiken tullessa meille hyvin pirstoutuneena.

Fokusoitunut ja inspiroitunut

Muutaman seuraavan viikon kuluessa pirstoutuneet energiat "alkemisoituvat" fokusoituneemmaksi energiaksi. Se stimuloi voimaantumisen, intohimon ja inspiraation tunteita, mikä auttaa saamaan asiat taas liikkeelle elämässämme tuottavalla ja edistyksellisellä tavalla. Nämä fokusoituneet energiat herättävät sisällämme jotain, mikä on ollut kauan horroksessa. Jatkuvasti tulee kuva kultaisesta leijonasta, joka on täysin herännyt syvästä unesta. Fyysinen tunne joka tulee jatkuvasti esiin, on intohimo kehon joka solussa ja kudoksessa.

Iso osa tätä uutta, fokusoitunutta energiaa liittyy niiden kahden pimennyksen vaikutuksiin, joiden läpi kuljimme hiljattain, ja lisäksi Saturnus alkoi kulkea eteenpäin elokuun lopussa peräännyttyään 6.4. saakka. Kun tähän taivaalliseen cocktailiin lisätään Merkuriuksen lähteminen taas eteenpäin 5.9., huomaamme, että uusi sisäinen liekki syttyy.

Tuo sisäinen liekki auttaa meitä siirtymään ohi kaikesta juurtumisesta uhritietoisuuteen, mikä tukee paluutamme voimakkaaksi ja majesteettiseksi itseksemme. Siitä voimme siirtyä eteenpäin suuremman ilon, aikomuksen ja vaivattomuuden kera.

Jotain huomionarvoista: Saturnuksen perääntymisen aikana meille annetaan tilaisuus neuvotella uudelleen ja tarkastella entisiä tekoja tai sitoumuksia, jotka ovat aiheuttaneet meille turhautumista. Saamme tilaisuuden viimeistellä ja saattaa loppuun keskeneräiset tehtävät lähiympäristössämme.

Saturnuksen perääntymisessä on kyse myös oppituntien nopeasta oppimisesta niistä anhoista karmamalleista, jotka eivät ole vielä täysin ratkenneet. Tämä on tuntunut luultavasti töyssyiseltä toisinaan, koska voimme tuntea olevamme jumissa jossain ongelmassa ja samaan aikaan tunteemme ovat sekaisin.

Saturnuksen perääntyminen on vastuunottotauko. Se luo eräänlaisen häiriön tietoisuutemme ja energiamme käyttämiselle johonkin. Tämä aiheuttaa usein leskeneräisyyden tunnetta. Mutta kaikki tuo on nyt muuttumassa.

Pitkäaikaiset tavoitteet ja projektit voivat edetä taas tasaisesti. Viivytykset voivat selvitä ja siirtyminen eteenpäin tuntuu paljon helpommalta. Asiat jotka tuntuivat olevan pysähdyksissä, alkavat laajentua taas. Jos on jokin idea, projekti tai tilaisuus, joka on pysynyt paikoillaan jonkin aikaa, nyt on aika tavoitella sitä! Varmista vain, että se tuntuu iloiselta, laajentavalta ja on harmoniassa positiivisimman itsesi kanssa. Jos tuntuu, se on vahvistuksesi edetä siinä. Sähkö ilmassa on nyt täynnä tukea suurimpien visioidesi ilmentymiselle!

Muutaman seuraavan päivän ja viikon aikana saatat huomata, että tunnet itsesi inspiroituneemmaksi, vapaammaksi, aktiivisemmaksi, siunatummaksi, motivoituneemmaksi, innostuneemmaksi, iloisemmaksi, avoimemmaksi, energisemmäksi ja rakastavammaksi. Tämä kaikki on vahvistus, että asiat liikkuvat sinulla eteenpäin ja olet selvittänyt suuren osan niistä karmaoppitunneista, joita voi tulla Saturnuksen perääntymisen myötä.

Meillä voi olla tämä fokusoitunut aikomus loppuvuoden. Se sallii meidän olla tuotteliaampi sekä henkilökohtaisessa elämässämme että laajemmassa mielessä maailmannäyttämöllä.

Vakaa ja maadoittunut

Syyskuun energiat tukevat meitä tuntemaan olomme myös vakaammaksi ja maadoittuneemmaksi. Kun olemme maadoittunut ja vakaa, toimimme tehokkaimmassa tilassamme, mikä löytyy aina läsnä olevasta hetkestä. Läsnäoleminen sallii meidän nousta aikaharhojen yläpuolelle. Suurimmat ja halutuimmat aikomuksemme voivat ilmentyä ajattomuuden (ja kiintymättömyyden) tilasta.

Tässä on joitain asioita, joita voimme tehdä ollaksemme vakaampi ja maadoittuneempi:

* kävele tai seiso maassa (multa, ruoho tai hiekka) paljain jaloin

* ilmaise kiitollisuutta päivittäin

* vietä enemmän aikaa luonnossa

* tunne myötätuntoa ja rakkautta mielen ajatuksia kohtaan, tarvitsematta tuomita niitä

* yhdisty täysin viiteen aistiisi ja ota hiljaisia hetkiä pannaksesi merkille äänet, muodot, värit, maut, tunnut ja tuoksut kaikkialla ympärilläsi

* katso jokaista tapaamaasi ihmistä silmiin ja muista, että hän on universumin heijastus.

Mielelle ja niille jota samaistuvat enemmän vapaaseen henkeen, ajatus maadoittumisesta saattaa tuntua rajoittavalta. Tämä kumpuaa tavallisesti siitä ajatuksesta, että sana "maadoittunut" vihjaa muuttumattomuuteen tai joustamattomuuteen. Tilanne on päinvastoin. Kun päätämme olla vapaa ja maadoittunut, tuomme itsemme välittömästi läsnäolevan hetken virtaan.

Taas kerran, toimimme tehokkaimmasta tilastamme läsnä olevassa hetkessä. Siinä koemme eniten vapauttamme, koska emme ole enää sidottu menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Maadoittuminen läsnä levaan hetkeen sallii meidän nauttia täysin elämästämme, ollen samalla avoin kaikilla uusille siunauksille, joita elämällä on meille.

Tuki ja yhteisö

Tämä on erinomaista aikaa saada selväksi, mitä haluamme tuoda elämäämme.

Tässä on joitain hyödyllisiä kysymyksiä, joita voimme esittää itsellemme, jotta saamme selkeyttä siitä, mitä haluamme luoda lisää:

* Mikä minua innostaa?

* Mitä lapsena rakastamiani asioita voin integroida nykytodellisuuteeni?

* Mikä tuntuu laajentavalta ja hyvältä minusta?

Nämä kysymykset voivat auttaa meitä selvittämään, mitä oikeasti haluamme kokea enemmän. Kun meillä on tuo selkeys, tulee helpommaksi ryhtyä toimeen ja pyytää tukea.

Useimmat meistä ovat kaihtaneet tuen pyytämistä toisilta, joko siksi ettemme olleet selkeä siinä, mihin tarvitsimme todellisuudessa heidän tukeaan, tai koska meidät oli ehdollistettu uskomaan, että haluamme saaminen vie jotain pois joltain muulta, luomme ikään kuin taakan hänelle.

Elämässä on kyse osallistumisesta ihmiskokemukseen. Yksi sen päätekijöistä on olla osa yhteisöä. Olemme tällä jakamassa siunauksiamme toisten kanssa. Jos ympärilläsi on ihmisiä, jotka eivät halua tukea tai auttaa sinua, se on tavallisesti heijastusta siitä, miten olet kohdellut itseäsi tai toisia.

Oletko antelias tuessa itsellesi ja toisille? Tarjoatko tukea odottamatta mitään vastineeksi? Tuntuuko helpolta ja hauskalta jakaa siunauksiasi maailman kanssa? Kun voit vastata "kyllä" näihin kysymyksiin, huomaat elämässäsi olevan runsaasti tukea saatavilla.

Kun jaamme ja ilmaisemme sen, mitä haluamme, universumille ja ympärillämme oleville pyytämällä tukea, avaudumme vastaanottamaan tilaisuuksia, joita meillä ei ehkä ole ollut ennen mahdollista kokea. Universumi haluaa antaa meille kaiken, mitä haluamme itsellemme. Kyse on vain siitä, miten avoin olemme vastaanottamaan.

Jos sinusta koskaan tuntuu ei-tuetulta, etsi tilaisuus tukea jotakuta muuta, vaikka sellaista jota et tunne kovin hyvin. Tämä ystävällinen teko muuttaa energioitasi ja avaa mielesi, silmäsi ja sydämesi tietämään, että elämä on paljon enemmän kuin itsemme erottamista ja piiloutumista toisilta. Siinä on kyse elämisestä, rakastamisesta ja lahjojemme ja läsnäolomme jakamisesta avoimesti.

Muutaman seuraavan kuukauden aikana meitä tönitään avautumaan vastaanottamaan ja antamaan tukea. On aika päästää irti ylpeydestä tai vanhoista kaavoista, joiden olemme sallineet estää meitä elämästä halutuinta todellisuuttamme.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.