ENERGIAENNUSTE SYYSKUU 2016

HERÄNNEEKSI ITSEKSI TULEMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Syyskuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystäväni.

Energiavauhti on kiihtynyt sekä henkilökohtaisessa elämässämme että kollektiivissa. Muutostuulet puhaltavat elämämme joka alueella!

Miltä sinusta on tuntunut?

Tästä suuresta muutoksesta on tulossa selvempää kuin koskaan, ja se hämmentää monia energioita mentaali-, tunne- ja fyysisessä kehossamme.

Jos sinusta on tuntunut tavallista ahdistuneemmalta, hajanaisemmalta tai tunnelatautuneemmalta, tiedä, että kaikki tämä on osa ajankohtaista energia-aaltoa, joka liikuttaa meitä täysin uuteen suuntaan. Jotkut näistä suunnista saattavat tulla täytenä yllätyksenä, ja jotkut ovat ehkä olleet tulossa vuosia. Joka tapauksessa olemme suuressa muutosjaksossa, joka muuttaa täysin nykytodellisuutemme maisemaa.

Jos kehossasi nivelet tai lihakset tuntuvat jäykemmiltä tai tiukemmilta, tiedä, että se on vain palautetta, joka kertoo sinulle, että on tilaa suuremmalle joustavuudelle, avoimuudelle ja virtaavuudelle, erityisesti ajatuksissasi ja uskomuksissasi.

Tanssi tai jooga auttavat kovasti liikuttamaan pysähtyneitä energioita kehossa ja mielessä.

Tasapainon luominen

Kun siirrymme matkamme seuraavan vaiheen läpi, meitä pyydetään luomaan tasapainoisempi elämä.

Kun pääsemme tasapainoisempaan elämään, huomaamme, ettei meidän tarvitse enää ryhtyä äärimmäisiin toimenpiteisiin kehittyäksemme ja kasvaaksemme matkallamme. Pystymme harmonisoitumaan lempeämmin ja rennommin elämässämme.

Sisäisen tasapainon luominen voi joskus tuntua vieraalta käsitteeltä mielelle, koska ihmiset ovat keränneet itseensä tuhansia vuosia kapeita näkökulmia kulttuuriperinteistä, yhteiskuntarakenteista ja uskomusjärjestelmistä.

Nämä asenteet vaikuttavat sekä tietoiseen että alitajuiseen mieleen. Monet niistä pitävät meitä sisäisen tasapainottomuuden tilassa, jonka olemme alkaneet hyväksyä normaalina. Emme ehkä edes tiedosta, että tämä tila on opittu käyttäytymismalli.

Esimerkiksi, kokemustemme alusta saakka tällä planeetalla olemme kollektiivisesti sisäistäneet uskomuksen, että voidaksemme laajentua, kasvaa, kehittyä ja kokea toiveemme, elämämme täytyy olla haastavaa ja kovaa.

Tämä uskomus on itse asiassa selviytymismekanismi, jota mieli käyttää suojelemaan itseään.

Uskomus, että meidän täytyy kamppailla tai tehdä kovasti työtä haluamamme eteen, on palvellut myös eräänlaisena mielen vihkimyksenä, joka saa sen tuntemaan jonkin saavuttamista ja tyytyväisyyttä voitettuaan ulkoiset haasteet.

Mutta näillä uskomuksilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuka todellisuudessa olemme. Ne ovat vain energeettisiä malleja, joihin mieli on samaistunut ainoeita, jotta se voisi oppia, kasvaa ja kehittyä.

Voimme olla kiitollisia esi-isillemme ja kaikille entisille ja nykyisille aspekteillemme siitä, että ne ovat uskoneet, että asioiden täytyi olla rajoittuneita tai vaikeita, jotta voisimme kasvaa ja oppia niistä, koska kaikki tämä toi meidät siihen, missä olemme nyt – paljon valaistuneempaan tietoisuuteen itsestämme, toisista ja ympäröivästä maailmasta.

Energiakapula voidaan vaihtaa nyt tiedostamattomalta itseltä heränneelle itselle. Voimme alkaa nyt nähdä, että elämän ja sen haasteiden läpi kulkeminen voi olla helppoa, iloista ja hauskaa!

Kun siirrymme korkeampiin tietoisuustiloihin, henkemme antaa meille tilaisuuden päästää irti tarpeesta uskoa, että elämän on oltava vaikeaa voidaksemme kasvaa. Siitä käsin voimme alkaa saavuttaa tasapainoisen olotilan.

Oletko valmis siirtymään tähän suuntaan? Jos olet, affirmoi itsellesi ja ääneen universumille: "Olen valmis laajentumaan ja kehittymään vaivattomasti, armollisesti ja iloisesti. Ja niin se on!"

Kapulan vaihto

Täällä hetkellä tapahtuu merkittävä muutos – eräänlainen kapulan vaihto. Henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti meitä kutsutaan siirtymään toiminnassamme egosta sydämeen.

Egolla on tarkoitus, ja se on tarkkailla ja kokea täysin kolmannen, neljännen ja viidennen ulottuvuuden todellisuus. Eläessämme kolmannessa ulottuvuudessa, ego unohti, että se oli tarkkailija. Ego päätti samaistua selviytymismalleihin, jotka pitivät sen jatkuvasti itsesuojelumoodissa. Mutta nyt meillä on käytettävissämme paljon korkeampi tie.

Kuka olisit, jos et toimisi enää itsesuojelumoodista? Voitko kuvitella, miten vapauttavaa olisi elää täysin avoimena? Rakastaen ja luottaen, että henki pitää meidät turvassa 24/7?

No, juuri niin tapahtuu!

Ego oivaltaa, ettei se voi enää selviytyä niissä vanhoissa tuhoavissa kontrollointi-, hallinta- ja pelkomalleissa, joihin se on samastunut ja joista se on löytänyt lohtua hyvin pitkään.

On tärkeää huomata, että olemme oppineet suuria oppitunteja näistä vanhoista malleista. Mutta meidän ei enää tarvitse jatkaa niiden luomista uudestaan saadaksemme lisää oppitunteja tuolla tasolla. Olemme nyt valmiita siirtymään eteenpäin.

Tänä aikana kun kapula siirtyy pelko- ja egopohjaiselta kolmannen ulottuvuuden itseltämme heränneelle itselle, asiat vaikuttavat superkaoottisilta. Tämä johtuu siitä, että kollektiivisen egon täytyy valmistua jatkuvan vastustamisen tilasta avoimuuden ja myötätuntoisuuden tilaan.

Tämä muutos voi saada egon tolaltaan, koska se on tapaolento. Mutta kun se oivaltaa, miten paljon se saa ja kokee päästämällä irti tarpeesta samaistua kontrollointiin, pelkoon ja erillisyyteen, se siirtyy välittömästi tietoisempaan ja avoimempaan olotilaan.

Vanhojen sopimusten loppuunsaattaminen

On aika päästää irti siitä uskomuksesta, että olemme vain pieniä maaolentoja, ja muistaa täysin, että olemme valtavia ja voimakkaita universaaleja olentoja.

Seuraavien kuukausien kuluessa huomaamme, että päätös esittää pientä alkaa tuntua mahdottomalta. Tässä henkemme sanoo meille: "Minua ei voi enää rajoittaa sillä uskomuksella, että minä/sinä olemme mitään vähemmän kuin pyhä ja voimakas sekä universumi fyysisessä muodossa."

Ennen tulemistamme kolmannen ulottuvuuden elämään monet meistä ilmoittautuivat olemaan alkuna sille suurelle muutokselle, joka alkoi vuosikymmeniä sitten. Tämän energiasopimuksen myötä monet meistä ottivat itselleen erityisvelvollisuuksia varmistaakseen, että suuri muutos toteutuisi.

Tiesimme, että nämä sopimukset eivät olisi arastelijoille. Kuitenkin rakkaudesta Maata ja sen ihmisiä kohtaan otimme ne vapaaehtoisesti itsellemme tietäen, että kykenisimme hoitamaan ne.

Ja olemme tehneet juuri niin.

Nyt olemme saavuttaneet näiden sopimusten päätöspäivän. Niistä tuli merkityksettömiä tässä uudessa tietoisuudessa, jonka olemme ilmentäneet. Meillä on nyt todellinen vapaus – vapaus valita kaikkea, mikä harmonisoi meidät syvimpään ja aidoimpaan iloomme!

Vaikeat olosuhteet ja rajoitukset eivät ole enää tarpeellisia. Jos olet tuntenut, että elämässäsi on jonkinlainen vastustava voima, vaikka olet uutterasti tehnyt sisäistä, henkistä ja jälleenyhdistävää työtäsi, tiedät miksi. Se ei ollut koskaan henkilökohtaista – kyse oli vain vanhasta sopimuksesta, jonka täytyi hiipua omia aikojaan, ennen kuin se voi loppua.

Voimakas auringonpimennys

Torstaina 1.9. siirrymme erittäin voimakkaan vuosittaisen auringonpimennyksen läpi. Se tapahtuu kuun peittäessä auringon keskeltä, jättäen näkyviin sen ulkoreunat, mikä muodostaa "tulirenkaan" kuun ympärille.

Meditointi auringonpimennyksen aikana ilmaisten aikomus yhdistyä aurinkoon, vahvistaa sisästä aurinkoamme, joka tunnetaan myös voimakeskuksenamme. Tämä alue sijaitsee solar plexuksessa aivan vatsan yläpuolella.

Tämän auringonpimennyksen aikana kaikki epävarmuudet joista olemme pitäneet kiinni ja kaikki valheelliset tarinat jotka pitävät meitä uhritietoisuudessa, voivat hävitä välittömästi pitäessämme vain selkeää aikomusta hävittää ne.

Tee seuraavaa pimennystä seuraavina viikkoina, mikä auttaa sisäisen aurinkosi aktivoinnissa:

* Sulje silmäsi.

* Vedä monta kertaa syvään henkeä ja salli itsesi vajota siihen, missä istut tai makaat.

* Visualisoi miniaurinko muutaman tuuman tai sentin solar plexuksen tai ylävatsan eteen.

* Katsele tämän auringon virrattavan pyhän aurinkoenergian kultasäteitä solar plexukseesi tai ylävatsan alueelle.

* Tunne tämän aurinkoenergian lämpöä ja huomaa, miten se hajottaa kaiken tiukkuuden vatsan alueelta.

* Tarkkailtuasi noin 1-2 minuuttia tätä toimintaa, ilmaise kiitollisuutta auringolle tämän kauniin ykseyshetken antamisesta sinulle.

* Tuo tietoisuutesi takaisin viiteen aistiisi ja avaa lempeästi silmät.

* Juo lasi vettä.

Tämän yksinkertaisen prosessin tekeminen johtaa terveeseen itseluottamukseen. Se voi rohkaista meitä ryhtymään vaivattomammin inspiroituun toimintaan korkeinta visiotamme kohti elämässä. Se voi myös auttaa meitä pysymään voimassamme riippumatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu.

Tämä on erittäin tärkeää empaattisille ja herkille ihmisille tällä hetkellä!

Kuten aina, pidä itsestäsi hyvää huolta, ystäväni. Ja muista aina, että olemme kaikki tässä yhdessä!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.