ENERGIAENNUSTE HEINÄKUU 2016

VUOROVESI KÄÄNTYY

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Heinäkuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rauhaa ja siunausta.

Kesäkuun "Täysi vapaus" -energiaraportissa aloimme tutkia tilaisuutta, joka oli tulossa ihmisten ulottuville täydellisen vapauden kokemiseksi.

Nyt olemme kartoittamattomilla vesillä, kun kyse on vapautemme kokemisesta.

Syynä on se, että tuhansia vuosia ihmispsyyke on tiennyt ainoastaan, miten ollaan kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa, jonka taustalla on sortaminen ja/tai ehdollinen agenda.

Tämä lineaarinen todellisuus toimi enimmäkseen syyn ja seurauksen tiloissa, joissa tulee haasteeksi kokea todellista vapautta.

Sen tuloksena, että miljoonat valotyöntekijät, tiennäyttäjät, parantajat ja empaattiset ihmiset ympäri maailmaa ovat hoivanneet sisäistä parantumistaan ja henkistä matkaansa vuosikymmeniä, maailma kehittyy salamavauhtia.

Vuorovesi kääntyy

Se mitä maailman näyttämöllä tapahtuu, on suoraa heijastusta siitä, mitä on tapahtunut meidän jokaisen sisällä – haluamme myötää sen tai emme.

Esimerkiksi voi olla helppoa keskittää huomio itsemme ulkopuolisten ihmisten, ryhmien ja organisaatioiden syyttelyyn ja panetteluun, koska ne eivät tee, mitä meidän mielestämme niiden pitäisi tehdä.

Kuitenkin silloin kuin syytämme toisia, luomme karmavelkaa heidän kanssaan, mikä vaatii meitä antamaan heille koko voimamme. Tämä karmavelka kiinnittää meidät näihin ihmisiin, ryhmiin ja järjestöihin, mikä sitten vaatii meitä oppimaan vaikeita oppitunteja voidaksemme lopulta päästä paikkaan, jossa olemme vapaa näistä veloista.

Kun osallistumme tällaiseen käyttäytymiseen, tuemme tosiasiassa pelkomatriisia sen sijaan, että päätämme astua rakkausmatriisiin.

Toisten syyttämisen ytimessä syytämme oikeasti vain itseämme sen sijaan, että vaikutamme positiivisesti maailmassa.

Tämä on mielen luoma häiriötekijä, joka laittaa meidät energeettiseen oravanpyörään, jossa jumiudumme erillisyysmaailmaan, missä vapautta on niukasti.

Aloittaaksemme siirtymisen pois tästä oravanpyörästä, voimme esittää itsellemme seuraavat kaksi kysymystä:

"Miten minua palvelee, että jatkan toisten ja perimmiltään itseni syyttämistä asioista, joista en pidä maailmassa?"

"Kuka olen sitten, kun en enää puuhaile syyttelytarpeen kanssa?"

Tällaiset kysymykset alkavat avata mielessä uusia hermoaaltoja. Nämä alkavat muuttaa sisäistä dialogiamme, jota olemme toistaneet, pitäen itsemme oravanpyörässä.

Jotain erityistä

Toisaalta kuitenkin … tuloksena niistä miljoonista, jotka ovat tehneet sisäisen henkisen työnsä ja siirtyneet syyttelyn yli, jotain hyvin erityistä on alkanut ankkuroitua kolmannen ulottuvuuden kollektiivitodellisuuteemme.

Vuorovesi kääntyy paljon nopeammin, kuin alun perin oletettiin.

Nyt tulee kristallinkirkkaaksi, että pelkoenergialla ei ole enää samaa vaikutusta kollektiivitietoisuuteen kuin ennen.

Ihmisiä elämän kaikilta aloilta laittaa sivuun näennäiset sukupuoli-, rotu-, uskonto-, kulttuuri- ja taustaeroavuutensa ja oivaltaa, että ytimeltämme olemme kaikki perhettä ja haluamme elää rinnakkain rauhassa.

Ne päivät ovat tulossa loppuun, jolloin pelon ja uhkailun annetaan kontrolloida massoja ja pidätellä meitä.

Nimittäin aioneita sitten päätimme, että meidän tarvitsi kokea pelkoa tavoilla, joilla olemme kokeneet, jotta lopulta kehittyisimme sen yli.

Tässä kohtaa olemme tänään. Olemme kehittymässä sen pelon yli, joka ennen pidätteli meitä, ja heräämme oivallukseen, että pelon toisella puolella on täydellinen vapaus, jonka vain henki-itsemme on tuntenut.

Ihmisosamme (mieli) ei ole kokenut tällaista vapautta niin pitkään aikaan, että se on unohtanut sen olevan edes mahdollista.

Aitoja muutoksia

Henkilökohtaisella tasolla meitä pyydetään nyt riisumaan pois kaikki, mikä tinkii kyvystämme olla täysin rehellinen itsellemme ja toisille.

Haluamme universumin, joka päättää laajentua.

Muutama seuraava viikko ovat meille erinomaista aikaa tarkistaa, elämmekö oikeasti elämää, jota haluamme eniten itsellemme. Jos elämme, se on upeaa.

Jos emme kuitenkaan tunne niin … tämä on aika kysyä itseltämme, olemmeko antaneet ulkoisten olosuhteiden päättää, millaista elämää päätämme elää.

Enimmäkseen ne jotka tietävät, että he ovat elämänsä todellinen Luoja, antavat itselleen luvan elää haluamaansa elämää. Ja jos he eivät elä, he tietävät, miten tehdä niitä muutoksia, jotka saavat heidät takaisin haluamansa todellisuuden virtaan.

Jos samaistumme edelleen pelko-, tuska-, kamppailu- tai puute-energioihin, se johtuu yksinkertaisesti siitä, että annamme voimamme edelleen ulkopuolisille olosuhteille ja annamme niiden päättää, millaista elämää vietämme.

Tämän oivalluksen myötä voimme hyväksyä sen tosiasian, että mielemme on päättänyt antaa voimamme pois tällä tavalla. Silloin kun voimme täysin hyväksyä sen, mitä tapahtuu, voimme parantaa sen tarpeen, joka mielellämme on jatkuvasti samaistua tähän kuvioon.

Tämä on aikaa olla rehellinen siinä, miten elämme elämäämme ja haluammeko jatkaa tätä tapaa siirtyessämme eteenpäin.

Maailmantasolla on hyvin sama asia. On tapahtunut monia suuria muutoksia, jotka kehittävät meitä pelkopohjaisen kontrollin ohi. Jos kiinnitämme huomiota, tiedämme täsmälleen, mitä nämä muutokset ovat … Ottaen huomioon kollektiivin korostuneet tunteet, en kuitenkaan mene yksityiskohtaisesti siihen, mitä ne ovat.

Seuraava maailmanlaajuinen aktivointimme

Sadat valotyöntekijät, tiennäyttäjät, empaattiset ihmiset, parantajat ja sydänkeskeiset ystävät kokoontuvat 30.7. klo 18.10 GMT Los Angelesiin maailmanlaajuista parannusaktivointia varten, jossa näemme, että tämän planeetan joka kolkka, mukaan luettuna kaikki meret, luonto, eläimet ja ihmiset, täytetään puhtaalla parantavalla valolla. Tämä valo ravitsee ja rakastaa kaikkea ja parantaa kerta kaikkiaan kaiken, mikä tulee kosketukseen sen kanssa.

Jos haluaisit vastaanottaa ja osallistua tähän ilmaiseen maailmanlaajuiseen parannusaktivointiin, yhdisty meihin 30.7. klo18.10 GMT. Ihmeitä tapahtuu, kun kaksi tai useampi kokoontuu ehdottomassa rakkaudessa.

Pysähdy tuolloin muutamaksi minuutiksi ja lähetä selkeä aikomus universumille, että läsnäolosi sisällytetään maailmanlaajuiseen ehdottoman rakkauden ja valon parannukseen ja aktivointiin, joka tapahtuu koko ihmiskunnan hyväksi.

Jokainen maailmanlaajuinen parannusaktivointi auttaa ihmiskunnan tietoisuuden kohottamisessa, ja saamme luoda tämän yhdessä.

Jos olet Etelä-Kalifornian alueella ja haluaisit osallistua tähän ilmaistapahtumaan, käy katsomassa yksityiskohdat osoitteesta http://emmanueldagher.com/home/specialevent.

Jaa tätä laajasti ystävillesi ja perheellesi, jotta voimme varmistaa, että kaikilla jotka haluavat kokea ja edesauttaa suurempaa rauhaa, iloa, rakkautta, parannusta ja yltäkylläisyyttä kaikille, on tilaisuus tehdä se nyt.

Olemme niitä, joita olemme odottaneet.

Rakkaudella aina,

rauhaa ja edistystä,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.