ENERGIAENNUSTE KESÄKUU 2016

TÄYSI VAPAUS

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Kesäkuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkautta ja siunausta!

Energiat joihin meillä on ollut pääsy muutaman viikon, ovat luoneet selkeän polun meille ja tarjonneet uskomattomia paljastuksia siitä, miten voimme kokea täyden vapauden.

Tällainen vapaus on ollut poissa henkilökohtaisesta ja kollektiivitietoisuudestamme tuhansia vuosia. Mutta 1950-luvun loppupuolella ja 1960-luvun alussa sen aspekteja alkoi palata ihmistietoisuuteen, ja tilanne on kehittynyt siitä lähtien.

Itse asiassa, tuloksena useista tärkeistä maailmanlaajuisista sydänkokoontumisista, joita on ollut tänä vuonna – sekä pyhän tähtiverkon ankkuroinnista, joka toteutettiin koko ihmiskunnan puolesta 15.4. YK:n alueella (katso yksityiskohdat huhtikuun energiaennusteesta) – henkilökohtaisessa ja kollektiivitietoisuudessamme on tapahtunut massiivinen avautuminen ja herääminen.

Tämä herääminen on sallinut ihmiskunnan kollektiivimielen lopultakin avautua ja yhdistyä täyden vapauden taajuuteen, joka tulee nyt tietoisuuteemme.

Mainitsin tässä erityisesti mielen, koska henkemme on aina toiminut täyden vapauden ulottuvuudessa.

Täydellistä vapautta ei ole vielä täysin oivallettu ihmismielissä, koska kollektiivimieli opetti itsensä kauan sitten toimimaan selviytymismalleissa ja saamaan lohtua siitä.

Nämä mallit johtivat uskomukseen, että mielellämme on rajat ja sen täytyy pelata tiettyjen sääntöjen mukaan. Se johti myös mielen ehdollistamiseen uskomuksella, että kaikki minkä kohtaamme kolmannessa ulottuvuudessa ja minkä se näkee mahdollisena riskinä tai vaarana, on hyvin todellista. Siksi sen on suojeltava itseään kaiken kustannuksella.

Silloin ihmisen selviytymismallit alkoivat.

Täyden vapauden paluu

Vanhoja ja syvään juurtuneita selviytymismalleja joihin olemme samaistuneet, on tullut pintaan viime viikkoina. Oletko huomannut?

Tätä tapahtuu, koska meitä pyydetään tarkastelemaan kunnolla, haluammeko jatkaa noiden selviytymismallien toistamista vai olemmeko nyt valmis siirtymään täyteen vapauteen menneisyydestä – vapauteen niistä rajoittuneisuus- ja pelkoharhoista joita kerran loimme itsellemme.

Yksi tehokkaimmista tavoista, joilla voimme alkaa siirtyä täyteen vapauteen, on kyseenalaistaa ne tuomitsevat tai pelokkaat ajatukset, joita mielellä on itsestään, muista ja elämästä yleensä.

Sanotaanpa esimerkiksi, että mielelläsi on jokin tällainen ajatus: "Kukaan ei ymmärrä tai tajua minua."

Onko sinulla ollut elämässäsi koskaan tämäntyyppinen ajatus?

Jos tällainen ajatus koskaan tulee, kysy mieleltäsi seuraavaa: "Onko ehdottomasti 100%:n universaali totuus, ettei kukaan ymmärrä tai tajua sinua? Ja vaikka se olisikin täysin totta, haluatko tilanteen jäävän sellaiseksi?" Vastaa tähän vain "kyllä" tai "ei".

Jos vastasit "kyllä", kehottaisin sinua harkitsemaan seuraavaa. Onko mitään mahdollisuutta, että jollain tiedostamattomalla tasolla olet päättänyt olla väärinymmärretty, voidaksesi olla erillään muista ja pitääksesi itsesi näin turvassa ja suojassa?

Jos on edes 0.5%:n mahdollisuus, että väärinymmärryskokemuksesi on puolustusmekanismi, jonka mielesi on luonut pitääkseen itsensä turvassa ja välttyäkseen haavoittuvuudelta toisten seurassa, niin tämä voi olla elämää muuttava hetki sinulle.

Koska silloin kun oivallamme, että jokainen kokemus elämässämme on valinta, jonka olemme tehneet olemuksemme jollain tasolla – tiedostamme sitä tai emme – meidän ei tarvitse enää pitää uhri/selviytymismalleja totuutenamme.

Sillä hetkellä kun oivallamme, ettei ole koskaan kyse siitä, että toiset väärinymmärtävät meidät, vaan siitä, että ymmärrämme itse väärin itsemme, otamme takaisin voimamme ja meistä tulee taas elämämme luoja.

Otetaanpa toinen ajatus, joka on saattanut olla syvään juurtuneena tietoisuuteemme:

"Henkisenä ihmisenä joka tarjoaa parannuspalveluja, tunnen olevan väärin ottaa vastaan rahaa noista palveluista."

Jos sinulla on koskaan tullut mieleen tällainen ajatus, kysy itseltäsi:

"Tiedänkö tämän ehdottomaksi totuudeksi? Ja jos näin on, mikä on johtanut minut uskomaan, että se on totta?"

Katso, mitä tulee esiin. Se voi olla ajatus, joka kumpuaa uskonnollisesta kasvatuksesta tässä elämässä, tai uskomus entisestä elämästä, jossa samaistit köyhyyden henkisempänä olemiseen.

Saattaa myös olla, että olet nähnyt niin monen ihmisen käyttävän väärin valtaansa, erityisesti suhteessaan rahaan, että päätit syyttää rahaa ja tuomita sen sellaiseksi, ettei se ole aikasi, energiasi tai tilasi arvoista.

Mutta voitko kuvitella, miten traumatisoitunut paras ystäväsi olisi, jos syyttäisit häntä maailman kaikista ongelmista? No, ei raha ole sen kummempi! Sillä on tietoisuus. Se tuntee ja vastaa tunteisiimme sitä kohtaan, ja se haluaa auttaa meitä.

Rahan oli alun perin tarkoitus olla energiavaihdon symboli. Tämä vaihto on osa universaalia energiatasapainojärjestelmää, joka tunnetaan "kiertämisperiaatteena". Tämä merkitsee myös, että energia jota raha edustaa, on elävää ja on aina ollut elävää.

Voit kuvitella, mitä tapahtuu, kun kohtelemme jotain elämämme aluetta epäystävällisesti ja epärakastavasti ja näin erotamme sen itsestämme.

Jos tekisimme sen parhaalle ystävälle tai kumppanille, hän juoksisi toiseen suuntaan eikä haluaisi enää koskaan nähdä meitä.

Kun tarkastelemme uskomusta: "Henkisenä ihmisenä joka tarjoaa parannuspalveluja, minun ei pitäisi ottaa vastaan rahaa", näemme selvästi, että olemme päättäneet tuomita tässä.

Tämän tuomitsemisen vuoksi emme ole ainoastaan estäneet itseämme sallimasta energiavaihtoa, joka kunnioittaa aikaamme ja ponnisteluamme – olemme myös olleet epäkunnioittava rahaenergiaa kohtaan, joka on vain rakkauden antamisen ja vastaanottamisen energiaa.

Tuo päätös on saattanut pohjautua tuomioomme siitä, miten jotkut ihmiset kohtelevat rahaa (esimerkiksi ahneesti). Sitten päätimme tuomita rahan tavalla, joka ei kunnioita meitä tai rahan pyhää roolia maailmassa.

Voit nähdä, että kun alamme kyseenalaistaa ajatuksiamme, teemme tietoisuuteemme aukon, jonka kautta voimme laajentua korkeampiin tietoisuustiloihin ja lopulta täydelliseen vapauteen.

Jos tunnet vastustusta juuri lukemaasi kohtaan tai sinulla on syyllisyyttä tai surua niistä tuomitsemisista tai uskomuksista, joita sinulla on ollut aiemmin, tiedä, että nuo ajatukset muodostettiin aikana, jolloin teimme parhaamme sillä, minkä tiesimme tuolloin.

Menneisyydessä mielemme päätti toimia vain selviytymismoodissa, mikä on toinen tapa sanoa, että se päätti tehdä itsensä suojelemisesta suurimman prioriteettinsa.

Mutta mitä jos sen ei enää tarvitse käyttää erillisyys- ja pelkomalleja itsensä suojelemiseen?

Mitä jos mieli voi lopultakin muistaa, että henkemme on pitänyt meidät turvassa koko ajan, silloinkin kun luulimme muuta?

Eikö se vapauta meille tilaa kokeilla uusia asioita, jotka auttavat meitä laajentumaan suurempiin elämisen, tiedostamisen ja olemisen tiloihin?

Mielelle on tullut hyvin mukavasi samaistua selviytymismalleihin, joten silloin kun taivaallisia avautumisia tapahtuu henkilökohtaisessa ja maailmanlaajuisessa tietoisuudessamme, se kokee paljon epämukavuutta.

Kun tätä tapahtuu, ainoa tehtävämme on olla vain myötätuntoisesti läsnä mielelle, kun se sopeutuu ja vaihtaa pois vanhoista malleista. Tämä vaatii meitä vain tarkkailemaan mielen vastustusta, yrittämättä korjata, muuttaa tai pelastaa sitä.

Tarkkaile vain ja lähetä sille rakkautta, eikä mieli tunne enää tarvetta vastustaa tapahtuvia muutoksia. Mieli voi sitten omana aikanaan rentoutua lämpöömme ja myötätuntoomme niin, kuin lapsi tuntisi turvaa vanhempansa tai hoitajansa rakastavassa sylissä.

Täyden vapauden hyväksymisen vaikutuksia

Kun jatkamme sisäisen työmme tekemistä ja selviytymismalleista irtipäästämistä, hyväksyen täyden vapauden olla koko jumalainen itsemme, saatamme huomata joitain muutoksia, kuten:

* Päästämme irti tarpeesta syyttää kaikkia muita elämämme ongelmista.

* Otamme täyden vastuu siitä, että jollain tasolla olemme päättäneet siirtyä jokaisen kokemuksen läpi oppiaksemme ja kasvaaksemme ja saadaksemme selkeyttä siitä, mitä oikeasti haluamme luoda.

* Päästämme irti tarpeesta miellyttää toisia sopiaksemme joukkoon tai ollaksemme pidetty.

* Ilmaisemme oman totuutemme tavalla, joka on harmoniassa korkeimman hyvämme kanssa.

* Kokeilemme uusia asioita, jotka auttavat meitä laajentumaan.

* Muodostamme uusia suhteita, jotka perustuvat toistemme vapauden kunnioittamiseen ja juhlimiseen, omistavuuden tai kontrolloinnin sijasta.

* Kehitämme syvän yhteyden Henkeen, joka ylittää kaiken logiikan.

* Päästämme irti tarpeesta kontrolloida oman elämämme ja toisten elämän pikkuasioita.

* Laitamme itsemme etusijalle omassa elämässämme.

* Emme piiloudu enää – opimme toimimaan aidoimmasta ja rehellisimmästä osastamme käsin.

* Alamme elää täysillä, emmekä vain mene jokaisen päivän läpi innottomana ja tehden niitä liikkeitä, joita meille on kerrottu, että meidän pitäisi tehdä.

* Tunnemme syvempää rakkautta ja myötätuntoa kaikkea elämää kohtaan, mukaan luettuna itsemme, sisäinen lapsemme, toiset ihmiset, kokemuksemme ja matkamme.

* Toimimme ikuisen yltäkylläisyyden ja ilon maailmassa.

* Luomme fyysisistä, mentaali- ja tunnetasapainoa ja hyvinvointia elämämme kaikille alueille.

Niinpä kun seuraavan kerran mielesi yrittää vakuuttaa sinulle, että energiat joiden läpi kuljemme, ovat haastavia, muistele vapaana olemisen hämmästyttäviä tuloksia!

Ole sitten myötätuntoisesti läsnä mielellesi, jotta tunnelaukaisijoiden tullessa pintaan, se voi mennä niiden läpi helpommin.

Valaistuminen

Jos olet osallistunut sisäiseen työhön kuluneiden muutaman kuukauden aikana, kaikkien ympärillämme tapahtuvien muutosten tuloksena, olet ehkä huomannut viime aikoina halua nauraa paljon enemmän, leikkiä ja tuntea olevasi taas lapsi.

Tämä on vahvistus, että astut matkasi seuraavaan vaiheeseen, mikä on olla valaistunut olento.

Yksi täyden vapauden suurimpia vaikutuksia on, että meistä tulee valaistuneita olentoja.

Valaistumisessa ei ole kyse istumisesta koko elämäänsä vuorenhuipulla rukoilemassa. Vaikka se voi aivan hyvin johtaa siihen, jos tämä tuo iloa ja täyttymystä.

Valaistuminen merkitsee yksinkertaisesti "piristymistä".

Useimmilla ihmisillä, erityisesti niillä jotka ovat osa henkistä/new age –liikettä, on taipumusta ottaa itsensä ja elämä aivan liian vakavasti.

Henkilökohtainen havaintoni on, että se johtuu heidän empaattisuudestaan ja halustaan korjata ihmiset. He päättävät, että heidän täytyy pelastaa maailma, joten he ottavat hartioilleen suuren vastuun, joka ei oikeasti ole heidän asiansa.

Jos edelleen luot tällaisen todellisuuden itsellesi, kysy itseltäsi:

"Miten minua palvelee uskoa, että minun täytyy pelastaa maailma?"

Katso, mitä tulee esiin. Ytimessään kyse voi olla uskosta, että sinun täytyy pelastaa itsesi, myös tarpeelta tuntea toisten tuskaa enää.

Mutta miten voit pelastaa jonkun, joka on jo täydellinen?

Universumi ja korkeampi itsesi on täydellinen. Ne eivät ole koskaan olleet mitään vähemmän. Kyse on vain siitä, että mielen tarvitsi antaa itselleen muuta ajateltavaa pitääkseen itsensä todellisuudessa, jonka se tunsi turvalliseksi. Niinpä se otti itselleen tarpeen korjata ja muuttaa asioita – yrittää tehdä kaikesta "hyvää", jotta se voisi tuntea taas turvaa.

Itse asiassa sillä hetkellä kun päästämme irti pelastamistarpeesta – sillä hetkellä kun päätämme piristyä, nauttia elämästä ja olla enää hikoilematta pienistä asioista – saavutamme valaistuneen olotilan.

Voitko kuvitella, millaiselta maailma näyttäisi, kun kaikki laskisivat puolustuksena ja sallisivat itsensä leikkiä? Olla iloisesti kiitollinen niistä lahjoista, joita elämä tarjoaa heille?

No, usko tai älä … tähän todellisuuteen olemme matkalla. Ja se alkaa meistä jokaisesta. Se alkaa siitä, että me jokainen päätämme sitoutua itseemme ja hyväksyä, että nyt saamme nauttia elämästä – pitää hauskaa ja leikkiä jälleen.

Se on täyttä vapautta!

Oletko siis valmis astumaan täyden vapauden todellisuuteen?

Seuraavaan kertaan, rauhaa ja kehitystä,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.