ENERGIAENNUSTE HUHTIKUU 2017

JUMALAISET SUHTEET

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Huhtikuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ystäväni,

Minulle on aina siunaus yhdistyä kanssasi tällä tavalla. Meillä on paljon päivitettävää, joten mennään suoraan asiaan!

Suhteidemme hiominen

Huhtikuun kolme ensimmäistä viikkoa pääteemana ovat suhteet. Näitä ovat suhteemme perheen, ystävien, rakastajien ja työtovereiden kanssa, ja erityisesti suhde itseemme.

Tämä on erinomaista aikaa nähdä selvästi, millaisia suhteita meillä on. Tuntuvatko ne reiluilta, tasapainoisilta, laajentavilta ja nautittavilta? Tunnemmeko vapautta ja avoimuutta niissä? Vai tarvitaanko vähän hienoviritystä tuomaan tasapainoisempaa ja avoimempaa jakamista?

Tämäntyyppiset kysymykset voivat olla hyvin hyödyllisiä nyt, ja ne auttavat meitä selkeyttämään, miten rakennamme hoivaavia suhteita, jotka kukoistavat. Jos tunnet, että joitain suhteitasi voisi vähän hioa, seuraava prosessi voi auttaa sinua siinä.

Peiliprosessi

Askel 1: Ajattele elämässäsi jotakuta, jonka kanssa haluat hioa tai parantaa suhdettasi.

Askel 2: Kirjoita kaikki ne tavat, joilla tuo suhde mielestäsi hyötyisi hiomisesta tai parantamisesta.

Esimerkiksi: parempi kommunikointi, suurempi toistensa arvostaminen tai tasapainoisempi keskinäinen rakkaus ja tuki.

Askel 3: Katso, mitä olet kirjoittanut, ja kysy itseltäsi, haluatko toisen ihmisen muuttavan näitä asioita itsessään, vai haluaisitko parantaa niitä itsessäni.

Jos vastaus on jälkimmäinen, sinulla on nyt selkeyttä siitä, mitä voit antaa itsellesi voidaksesi muodostaa vahvan ja tukevan suhteen itsesi kanssa. Se on elintärkeää, koska suhde omaan sisäiseen itsemme on perusta, jolta koemme kaikki suhteet.

Jos huomasit, että mielesi halusi muuttaa toista ihmistä, jatka askeleeseen 4.

Askel 4: Kysy itseltäsi, miten sinua palvelee sen muuttaminen tai kontrolloiminen, miten toiset kohtelevat sinua.

Tavallisesti ydinvastaus tuohon kysymykseen päätyy johonkin turvallisuuteen ja suojautumiseen liittyvään. Halu muuttaa ja kontrolloida toisia on selviytymismalli, johon mieli on samaistunut unohtaessaan sen, minkä henkemme on aina tiennyt: todellista ydinolemustamme ei voi koskaan kontrolloida, koska se on ääretön ja ikuinen. Se on kaikki!

Ytimessäsi et halua oikeasti kontrolloida ketään. Tuo impulssi on vain mielen tapa suojella itseään. Eikö tunnu kevyemmältä tietää se? Tämän tietoisuuden myötä, voit sitten alkaa ymmärtää, että se mitä heijastettiin sinulle suhteessa, oli vain peili siitä, miten olet kohdellut itseäsi. Nämä ovat malleja, joita on sekä tietoisella että tiedostamattomalla tasolla, kasvatuksesi ja niiden henkilökohtaisten kokemustesi perusteella, joita olet kerännyt elämäsi aikana.

Askel 5: Tietäen, että kaikki kirjoittamasi oli vain asioita, joita haluat antaa itsellesi, palaa asioihin listallasi ja lue ne ääneen todeten seuraavasti:

"Haluan antaa itselleni _________________ (täytä kohta), joten päätän nyt antaa itselleni tämän."

Toista sama lause kaikista kirjoittamistasi asioista.

Askel 6: Kiitä sitä ihmistä, jota alun perin ajattelit, olemisesta peli, joka näytti sinulle, mitä et antanut täysin itsellesi.

Askel 7: Kiitä itseäsi olemisesta avoin ja halukas ymmärtämään, että koko tilanteessa on ollut aina vain kyse sinusta.

Askel 8: Päätä antaa itsellesi kaikki, mitä olet koskaan ajatellut toisten pitävän antaa sinulle, ja anna itsellesi sitä päivittäin.

Tämä olet sinä, joka palaat omaan voimaasi!

Kun alat antaa itsellesi kaiken, mitä ajattelit toisten pitävän antaa sinulle, huomaat, että onnellisuutesi ja tyytyväisyytesi lisääntyy isosti!

Alat huomata, että ihmiset jotka ovat kyvyttömiä tekemään tämän itselleen, alkavat rakastavasti siirtyä taustalle elämässäsi, kun taas niitä jotka voivat tehdä tämän itselleen, alkaa ilmestyä lisää eteesi, poikkeuksellisilla tavoilla.

Itsemme ilmaiseminen

Huhtikuun toisen puoliskon energiat tuovat meille korostuneen halun ilmaista itseämme uusin tavoin. Huomaamme tuntevamme enemmän harmoniaa sen persoonan kanssa, joka tiedämme olevamme ytimessämme. Saatamme alkaa paljastua vähän erilaiseksi kuin se ihminen, joka luulimme olevamme – se joka himmensi valoaan voidakseen olla jotain, mitä ei ollut.

Ne sisäiset muutokset joita koemme tänä aikana, alkavat heijastua suurina muutoksina elämässämme. Näitä muutoksia voi tapahtua mm. sellaisilla alueilla, kuin ura, paikkakunta, henkilökohtainen kasvu, koti ja suhteet.

Huhtikuun lopulla ja toukokuun alussa huomaamme, että vakaata edistymistä itsemme ilmaisemisessa tavalla, joka heijastaa todellista itseämme.

Suurin lahja jonka voimme antaa

Suurin lahja jonka voimme antaa nyt maailmalle, on päättää toimia aitona itsenämme mahdollisimman usein. Kun astumme tietoisesti aitoon itseemme, voimaannutamme ja inspiroimme toisia astumaan omaan aitoon itseensä. Tämä saa aikaan dominoilmiön, joka ulottuu maailman ympäri tavoilla, jotka nostavat globaalia tietoisuutta. Juuri tätä olemme nähneet kuluneet vuosikymmenet.

Ihmisiä herää yksitellen pitkästä unestaan, joka on pitänyt heidät kiinni vanhentuneissa ajatuksissa, rakenteissa ja järjestelmissä, jotka pitivät heidät etsimässä itsensä ulkopuolelta tapoja ilmaista sisäistä voimaansa. Hyvin pitkään olemme tunteneet avuttomuutta ja seisseet syrjässä tuntien, ettemme voineet tehdä mitään tuollaiselle voimattomuudelle.

Mutta nyt meistä on tullut voimaantuneita astumalla aidoimpaan ja rehellisimpään osaamme. Voimme nähdä suoraan harhakuvien ja häiriötekijöiden läpi. Vapaudumme yksitellen.

Miten jännittävää aikaa elää tällä planeetalla! Tarkkaile tätä tilaa!

Taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.