ENERGIAENNUSTE TAMMIKUU 2017

TÄYSIN UUSI MAAILMA

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Tammikuu 2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onnellista uutta vuotta, ystäväni!

On hyvin paljon päivitettävää, joten mennään suoraan asiaan.

Uudestisyntymä

Vuosi 2017 on numerologisesti 1 (2+0+1+7=10 ja 1+0=1). Numero 1 edustaa uudestisyntymän, uuden alun ja inspiroituneen toiminnan energioita.

Tämä vuosi tuo mukanaan suuren määrän vauhtia ja liikettä, mitä tulee uusiin ideoihin, keksintöihin ja luomuksiin. Aikomukset, toimet ja teot joihin keskitymme nyt, erityisesti vuoden 2017 alkuosassa, asettavat sävyn sille, mitä vedämme puoleemme, luomme ja koemme seuraavien yhdeksän vuoden aikana.

Kun siirrymme eteenpäin, jotkut asiat saattavat tuntua edelleen tutuilta. Mutta olemme täysin eri tiellä nyt kuin viime yhdeksän vuoden syklissä. Joillakin voi viedä vähän aikaa huomata tämä, mutta ne jotka ovat herkkiä energialle, huomaavat tämän muutoksen nopeasti.

1-vuosi on aika kylvää haluttujen aikomusten siemeniä, erityisesti sen siemeniä, mitä haluaisimme luoda enemmän. Tämä pätee erityisesti luoviin hankkeisiin, uraan ja suhteisiin. Se pätee tapoihin, joilla päätämme näkyä maailmassa, ja tapoihin joilla huolehdimme itsestämme mielessä, kehossa ja hengessä.

Tässä on joitain tapoja, joiden kanssa voimme työskennellä ja integroida 1-energian tehdäksemme tästä vuodesta suuren ilon ja henkilökohtaisen täyttymyksen aikaa:

* Hyväksy voimasi, tule elämäsi johtajaksi

Tämä on aikaamme viitoittaa tietä ja synnyttää jotain uutta maailmaan! Valotyöntekijöinä, empaattisina ja tiennäyttäjinä meitä kutsutaan viitoittamaan uusia teitä, jotka tuovat ihmiset yhteen. Tämä on toiminnan vuosi, kun sisäinen kipinämme syttyy taas.

* Inspiroituneeseen toimintaan ryhtyminen

Kuluneiden vuosien aikana monet unelmamme, visiomme ja projektimme (kuten muutto uuteen paikkaan tai työpaikan vaihtaminen) ovat voineet tuntua olleen kuin odottamassa. Jos sinulla on ollut näin, niin tämä vuosi muuttaa sen. Avaimena on olla avoin ja käytettävissä inspiroituneeseen toimintaan aina, kun henki pyytää. Tästä syystä meditaatioharjoituksemme tai mikä tahansa, mikä auttaa meitä tekemään riittävästi tilaa sydän-mieleen kuullaksemme, mitä henkemme kertoo meille, on tärkeää.

* Salli itsesi loistaa, olet tähti!

2017 ei ole vuosi piiloutua tai näytellä pientä! On aika hyväksyä täysin suurenmoisuutesi ja päästää irti vanhentuneista tarinoista ja ajatusmalleista, joihin mielesi on samaistunut tunteakseen turvaa. Olet lahja taivaasta, ja on aika harmonisoitua kaikkeen, mikä tukee sinua loisteesi jakamisessa! Tähän voi sisältyä kursseilla käyminen, jonkin uuden kokeileminen tai lahjojesi ja taitojesi jalostaminen, jotta voit käyttää niitä täydemmin ja iloisemmin.

* Pidä päiväkirjaa inspiraatioistasi

2017 on uusien ideoiden ja visionääristen ajatusten ja inspiraatioiden vuosi. Kun näitä inspiraatioita tulee, on erinomaista aikaa kirjoittaa ne muistiin, jotta voit käydä katsomassa niitä koska tahansa ja alkaa tehdä niistä osan jokapäiväistä elämääsi. Tämä johtaa myös sisäisen opastuksen saamiseen ryhtyä toimeen ja toteuttaa joitain näistä inspiraatioista. Ideoiden ja aikomusten kirjoittaminen auttaa pitämään ne selkeinä ja järjestyksessä.

Valopyörre

Ensimmäinen monista parantavista pyörteistä, 1.1.2017, alkaa huuhtoa meitä runsaalla valolla. Tämä valo tunkeutuu meihin ja menee suoraan ihmisten sydämen ja mielen joka solun, kuidun ja molekyylin ytimeen. Tämä valo puhdistaa vanhoja malleja, ohjelmia ja ideologioita, jotka eivät enää palvele ihmiskunnan suurempaa hyvää. Niillä jotka vastustavat tätä valoa, on ekstravaikeaa siirtyä eteenpäin, joten meidän on tärkeää nyt lähettää kaikille rakkautta – myös niille jotka vastustavat.

Tässä on tammikuun avainpäiviä, jolloin tämä valopyörre huipentuu – kaikki ovat 1.1.1 numerologiassa:

1.1.2017

10.1.2017

11.1.2017

19.1.2017

28.1.2017

"Pyörre" on vain yksi sana energiaportaalista tai –ovesta. Näiden erityispäivien aikana planeetta avaa sylinsä vastaanottamaan aina vain suurempia valomääriä. Nämä erityispäivät antavat meille erinomaisen tilaisuuden vahvistaa se, mitä haluaisimme luoda enemmän elämäämme ja maailmaan. Näiden päivien energiapotentiaali voimistaa monenkertaiseksi aikomuksemme.

Suuria muutoksia edessä

Tärkein teema 1-vuoden aikana on joustavuus – pysyminen joustavana mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti, jotta voimme hyväksyä muutoksen helpommin. Koska varmin asia jota voimme odottaa tänä vuonna, on, että asiat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Ensin muutos saattaa näyttää melko pieneltä, mutta vuoden 2017 loppuun mennessä näemme, että olemme hyvin erilaisessa todellisuudessa kuin 2016 ja aiemmin.

Kaiken tämän muutoksen lahja on, että saamme päättää, mihin suuntaan haluamme pitkäaikaisen tulevaisuutemme menevän. Saamme olla nyt oman elämme maestro sen sijaan, että seisomme vain sivussa ja annamme ulkopuolisten vaikutusten muokata, mitä elämästämme tulee. Tämä voimaannuttava hetki on aikaamme loistaa!

Kun annamme näiden korkeampien energioiden tulla sisään ja täyttää meidät uudella visiolla uudelle yhdeksän vuoden syklille, tiedämme, että kaikki mikä ei ole enää korkeammaksi hyväksemme, kuolee pois.

Tämä on aikaa olla vastustamatta uusia energioita ja sallia itsemme integroida tämä voimakas uusi valo. Voimme pyytää apua korkeammista maailmoista ja oppailtamme ja korkeammalta itseltämme, jotka ovat valmiita jakamaan viisautensa kanssamme.

Voimme luottaa, että tämä suuri valovirta joka tulee nyt Maahan, johtaa meidät kaikkeen siihen iloon, rauhaan, hyvinvointiin ja täyttymykseen, josta olemme uneksineet ja visioineet.

Ole lempeä itsellesi, ystäväni, kun integroit kaikkea, mitä meille tulee nyt. Ja siunatkoon tämä uusi vuosi sinua runsaasti kaikilla elämäsi alueilla!

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.