MITÄ JOS?

Kirjoittanut Rebecca Couch (heartlight.ca)
19.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Etsitkö syvempää merkitystä sille, mitä tällä hetkellä tapahtuu? Tuntuuko siltä, että jotain suurempaa tapahtuu, mutta et oikein pysty kuvittelemaan, mitä se on?

Huomaat tällä hetkellä rämpiväsi pelon, huolen ja surun aalloissa, samalla yrittäen parhaasi mukaan varmistaa, että välittömistä tarpeistasi huolehditaan … riittääkö se? Kun alkutomu alkaa vähän laskeutua (kuin Venetsian kanaalin vesi), alat nähdä hopeareunukset ja miten paljon sydämesi kaipaa elää pysyvästi uudella tavalla.

Eikö olekin ironista, että vaikka olemme eristyksissä, meillä on enemmän yhteistä ja olemme jotenkin enemmän yhdistyneitä kuin koskaan? Vaikka pelko on läsnä, sydämemme ovat auki. Vaikka vaikuttaa olevan myllerrystä ja jatkuvaa muutosta, on myös suurta rauhaa. Mutta kaikki tämä hiljaisuus … mitä se oikeasti merkitsee?

Yksi asia on varma: tämä on radikaali muutos. Emme voi kuvitella, mitä tapahtuu tai miltä tämä merkittävä nollaus/uudelleenasettaminen näyttää. Mutta se on meille valtava tilaisuus rakentaa uudelleen ja luoda parempi maailma yhdessä. Olemme täysin valmiina asemissa tekemään sen. Nyt on syvän sisäisen pohdinnan ja totuuden aika, kuten myös voimakkaan sitoutumisen ja toiminnan aika, jotta voimme ottaa parhaan irti tästä tilanteesta – maailman tilanteesta. Se mitä tapahtuu, on henkilökohtaista ja planetaarista.

Ja näin ollen avoimin mielin, mitä tarvitaan, kun kaikki palapelinpalat on heitetty lattialle: mitkä palat poimimme ja mitä paloja emme enää tarvitse?

Jotta voidaan inspiroitua laajempaan perspektiiviin, jota innostavat suurimmat mahdolliset vakaat totuudet, voimme kysyä itseltämme:

Mitä jos se mitä tapahtuu maailmassa – vaikka onkin pelottavaa tällä hetkellä – on todellisuudessa osa suurempaa suunnitelmaa, joka on syvällisempi ja täydellisemmin suunniteltu, kuin voisimme koskaan kuvitella?

Mitä jos on paljon suurempia totuuksia löydettävänä, asteikon hyvällä ja pahalla puolella?

Mitä jos – koska tuntemamme maailma oli korruptoitunut ja pois hallinnasta – tämä on nerokas suunnitelma tehdä maailmasta sellainen, kuin sen pitäisi olla, meidän ollessamme uuden maailman kanssaluojia, joiden on tarkoitus olla niin suurenmoisia ja vapaita, kuin olemme uneksineet?

Mitä jos meillä olisi ollut ratkaisut kaiken aikaa (kuin Dorothyllä!), mutta ne oli tukahdutettu, ja nyt niiden sallitaan toteutua?

Mitä jos uusia sukupolvia inspiroidaan edistyneillä ratkaisuilla, jotka ovat kehittyneet pitkälle omiemme yli, ja meidän tehtävämme on selvittää polku, pitää lyhtyä ja kannustaa ja tukea heitä tekemään suurenmoinen työnsä ja upeat luomuksensa?

Mitä jos meillä on jo ratkaisut vapaaseen yleismaailmalliseen energiaan, kokonaisvaltaiseen maanviljelykseen jolla voidaan ruokkia maailma, lääketieteellisiin kehitysaskeliin jotka ovat kaikkien ulottuvilla, ja voimme luoda rahoitusjärjestelmiä, jotka antavat yleismaailmallisesti yltäkylläisyyttä kaikille?

Mitä jos se mitä olemme tehneet epäkunnioituksesta Maata kohtaan, voidaan peruuttaa, ratkaista ja parantaa, ja meillä on jo teknologiaa ja kyky siivota se?

Mitä jos me kaikki ilmaisisimme todellisia lahjojamme ja taitojamme, joita kunnioitettaisiin ja hyödynnettäisiin lähiyhteisössämme ja laajemmin?

Mitä jos havaintotapamme tästä maailmasta laajentuisi kovasti ja meillä olisi kyky kommunikoida rakkaidemme kanssa toisella puolella, niin kuin he olisivat edelleen kanssamme?

Mitä jos eläisimme harmoniassa Äiti Maan ja kaikkien planeetan aistivien olentojen kanssa, kyeten myös kommunikoimaan eläinten kanssa?

Mitä jos olisimme myriadeilla tavoilla yksilöinä ja kollektiivina paljon voimakkaampia, kuin meidän on koskaan sallittu olla?

Mitä jos ajallamme eristyksissä on syvällinen ja rauhanomainen tarkoitus yhdistää meidät taas siihen, millä on eniten merkitystä – sisäinen suhteemme Itseen, rakkaisiimme, eläimiimme, kotiimme – jotta suhteemme laajemmin maailmassa muuttuvat iäksi?

Mitä jos tämä tuo meille sen onnellisuuden ja rauhan, jota olemme kaikki kaivanneet?

Mitä jos elämämme ja maailmamme voisi olla sellainen, minkä jätämme tyytyväisenä perinnöksi tuleville sukupolville?

Mitä jos emme ole yksin universumissa ja meitä ovat rakastaneet ja tukeneet koko ajan hyväntahtoiset universaalit olennot, jotka osallistuvat tähän voittoon ja uuden maanpäällisen taivaan luomiseen lopputuloksena?

Mitä jos pitkässä juoksussa ei ole mitään pelättävää ja kaikki sydämemme toiveet täyttyvät, kuten on luvattu?

Mitä jos kaikki tämä – ja vielä enemmän – on totta?

Yksi hetki, yksi päivä, yksi kanssaluova teko kerrallaan – alkaen avoimista mielistä, avoimista sydämistä, sisäisestä rauhasta ja inspiroituneesta toiminnasta.

Meillä on tämä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.