SOTKUINEN IHMINEN JA MESTARI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)

6.9.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänä aamuna siivouspalvelu tuli tekemään suursiivouksen asunnossani. Aina silloin tällöin tilaan tämän palvelun, tavallisesti silloin kun paikka on askeleen päässä interventiosta. Ei vaiskaan, minä pilailen. Mutta siellä oli tulossa melko pölyistä ja likaista.

Tällä kertaa oli vielä mukavampaa, että eräs rakas ystävä tarjoutui maksamaan sen. Enkä antanut periksi houkutukselle käyttää tuo raha "käytännöllisempiin" asioihin.

Monet ihmiset katsoisivat asuntoani ja kysyisivät: "Miksi et siivoa sitä itse? Se ei ole kovin suuri. Sinulla on kaiket päivät aikaa. Sinulla ei ole työpaikkaa tai lapsia." Jotkut saattavat ihmetellä, onko minulla salainen rahasto.

Tuo yritys ei ole halpa. Mutta heillä on hyvä maine. He tekevät homman puolessatoista tunnissa. Jos minä yrittäisin siivota, minun täytyisi omistaa puolitoista tuntia pelkkään keittiöön.

Ei siivoamisessa ole mitään väärää. Joskus nautin muutaman arkisen askareen tekemisestä. Minun tiedetään viheltelevän työskennellessäni. Ja nyt kun paikka on siisti ja puhdas, voin selvittää nuo huomiotta jääneet alueet, kuten kaapit ja laatikot. Huomasin myös, että se liikutti jumiutuneita energioita.

Ja rakas ystäväni, joka maksoi noille naisille, auttoi minua näkemään, että olen siivouspalvelun arvoinen. Loppujen lopuksi, olehan mestari. Luoja-jumala joka teeskentelee olevansa vain ihminen.

SUURTA AHDISTUSTA

Viime aikoina olen ollut erityisen ahdistunut asioista. Tuntuu siltä, kuin mieli yrittäisi pitää kiinni elämäni kontrolloinnista. Kuin tarttuisi viimeisellä hengenvedolla. Ja se ilmentyy vapaasti leijuvana ahdistuksena, ja tämä läikkyi myös paikkani siivoamiseen. Olin ahdistunut sen varmistamisesta, etteivät he siivonneet tiettyjä laitteita. Mutta naiset eivät osanneet englantia. Niinpä kävelin heidän kanssaan ympäri ja yritin selittää, mitä halusin.

Tuntuu siltä, että mieleni kysyy: "Voimmeko luottaa elämään?" Voinko luottaa, että se mitä haluan, tulee ponnistelematta? Asioiden menemättä kamalasti pieleen?

KESKENERÄISTEN ASIOIDEN VIIMEISTELY

Kun kumarruin sitomaan kengännauhojani tänä aamuna, siivoojat koputtivat ovelleni. Tervehdin heitä, ja kun olin näyttänyt heille paikat, yksi heistä, Silvia, osoitti kenkiäni ja sanoi jotain äidinkielellään. Nauroin ja sanoin: "Ai joo, en halua kompastua."

Ja epäröimättä Silvia kumartui sitomaan kengännauhani. Ensin vasemman, sitten oikean. Hymyilin hänelle ja sanoin: "Vau, äiti teki tuon viimeksi minulle." En ole varma, ymmärsikö hän noita sanoja, mutta tuolla hetkellä olimme hyvin selvästi yhteydessä toisiimme.

JA POINTTINI …

Rehellisesti sanottuna, en ole varma, mikä pointtini on tässä. Mutta kenties se on, että olemme sotkuinen ihminen, jonka ei tarvitse pitää paikkaansa tahrattomana. Ihminen jolla on fyysisiä ongelmia, jotka vaivaavat häntä, kenties jopa pelottavat. Ihminen joka ei luota vieläkään, että elämä tukee häntä.

Ja olemme myös mestari, sielu ja minä-olen. Suurenmoinen luoja-jumala ja -jumalatar. Olemme kumpaakin.

Olen ihminen, joka on epävarma ja peloissaan ja jonka kengännauhat täytyy sitoa joskus. Ja olen mestari, joka muistuttaa ihmiselle, että elämä palvelee meitä. Jos sallimme sen palvella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.