ENERGIAPÄIVITYS: YHDEKSÄN PÄIVÄN GEOMAGNEETTIMYRSKYT KIIHDYTTÄVÄT KORKEAMPAA TIEDOSTAMISTA JA OIVALLUKSIA

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

9.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat valo-olennot,

Olemme astuneet yhdeksän peräkkäisen geomagneettimyrskypäivän portaaliin. Nämä myrskyt auttavat meitä ylösnousemuksessa tuomalla päivityksiä lisäämään valokeho- ja merkabasuhdetta, joita olemme ruumiillistamassa.

Monet ovat tunteet näiden energioiden tulevan tietämättä, että geomyrskyt toivat niitä. Tavalliset energia-aallot eroavat kovasti geomyrskyistä. Joskus saamme energia-aallon, joka kestää muutaman tunnin tai muutaman päivän, mutta harvoin niin monta päivää peräkkäin, minkä koemme nyt.

Oireita joita olet ehkä huomannut ja tuntenut:

* äärimmäinen väsymys

* huimaus tai pyörrytys

* pahoinvointikohtaukset

* flunssamaiset oireet

* kehosäryt ja -kivut

* kehon kuumuus

* ruokahalumuutokset

* hengitysvaikeudet

* paranormaalien tapahtumien lisääntyminen.

Voi tulla myös suuria oivalluksia menneisyydestä ja siitä, miten se liittyy nykyaikaan. Monet tekevät nyt näihin oivalluksiin perustuvia päätöksiä muuttaa elämäänsä. Tässä vuodessa on kyse muutosten tekemisestä, kun meistä tulee se aito itsemme, joka meidän oli aina tarkoitus olla. Tämä on ylösnousemuspolkua, ja meidän täytyy hyväksyä se täysin. Älä pelkää ottaa riskejä ja tehdä muutoksia – nyt on sen aika.

Olen puhunut aiemmin suhteiden katkeamisesta tänä vuonna, ja tätä tapahtuu edelleen. Kun siirrymme lähemmäs aitoa itseämme ylösnousemusprosessin kautta, meillä ei ole enää kärsivällisyyttä niille, jotka eivät siirry mukanamme. Näemme myös ristiriidat selvemmin suhteissamme ja tämä voi johtaa eroon ja sen tavan uudelleen ajattelemiseen, miten intiimit parit navigoivat. Meidän täytyy pysyä uskollisena itsellemme riippumatta siitä, missä suhteessa olemme. Tämä ei ole enää vain vaihtoehto.

Kun meistä tulee herkempi, tunnemme enemmän, ja kun tämä herkkyys lisääntyy, tunnemme myös massapurkausten lähtemisen auringosta, kuten minä. Tunnet kihelmöintiä kruunuchakran ympärillä, ja se kestää muutaman minuutin ja on sitten poissa. Tämä kertoo meille, että olemme yhdistyneet universumiin hyvin intiimillä tavalla. Herkkyytemme lisääntyy nyt ja tulevaisuudessa.

Tämän portaailin aikana näin yhtenä päivänä toisen olennon talossani koko päivän. Näin paranormaalista tulee normaalia. Psyykkisenä selvännäkijänä olen tottunut näkemään olentoja toisista ulottuvuuksista, mutta tämä oli ääritapaus, joka jatkui koko päivän.

Maadoittuminen on edelleen hyvin tärkeää ja nesteytettynä pysyminen. Jotain voi tapahtua ruokahalun ja veden juomisen osalta, eikä meillä ole ruokahalua tai janoa, vaikka tarvitsemme ruokaa ja juomaa. Varmista ahkerasti, että pysyt nesteytettynä ja syöt tuoretta ruokaa, vaikkei sinusta tunnukaan siltä. Tämä on uusi ylösnousemusoire … haluttomuus syödä tai juoda.

Minulta tulee uusi kuukausittainen ohjelmasarja, jonka teen paranormaalista ylösnousemuksesta – miten paranormaalista tulee normaalia ylösnousemusprosessissa. Tässä on linkki ensimmäiseen ohjelmaan.

Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.