ENERGIAPÄIVITYS: AALTOJA JA GEOMAGNEETTIMYRSKYJÄ

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

30.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat,

Tänään noin klo 16 tunsin valtavan aallon tulevan tietoisuuteeni. Se kietoi koko kehoni valoonsa. Minua huimasi muutaman minuutin ja olin pois tasapainosta. Istuin olohuoneessa juttelemassa tyttäreni kanssa, kun se tapahtui. Kävimme läpi tulevaisuuden suunnitelmia ja yhtäkkiä aalto iski minuun. Minun oli sanottava hänelle: "Odota, nyt tulee aalto". Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän kuuli tuon lauseen minulta. Hän odotti, kunnes rauhoituin ja pystyin taas jatkamaan keskustelua. Koska olen tuntenut näitä aaltoja hyvin pitkään, pystyn kokoamaan itseni helposti, kun niitä tulee. Tämä on hyvin tärkeää eteenpäin mentäessä – että ne palvelevat tarkoituksena ja sitten voimme jatkaa eteenpäin. Sama pätee kaikkiin ylösnousemusoireisiin ja kaikkeen psyykkiseen, mitä tapahtuu. Meidän täytyy tunnustaa päivitykset, kun niitä tulee, ja kunnioittaa niitä.

Kun näitä aaltoja tulee, ne ottavat valtaansa koko kehon ja tietoisuuden. Ihminen ei voi tehdä muuta niiden kestäessä, kuin vain kiinnittää huomiota. Tämä kesti 5 minuuttia, mutta ne voivat olla lyhyempiä tai pidempiä. Niiden pituus ja voima vaihtelee aaltojen valokoodien mukaan.

Tämä aalto päivitti erityisesti järjestelmiämme valmisteluna seuraavaa aaltoa varten. Seuraavina päivinä, viikkoina ja kuukausina tulee lisää aaltoja. Useammat ja useammat tuntevat nämä energiat, kun heistä tulee herkempiä energialle. Te jotka jo tunnette aallot, luottakaa, että ne sisältävät koodeja, joita tarvitsemme ylösnousemiseen. Tuntekaa aaltoja, integroikaa ne ja siirtykää sitten eteenpäin.

Koko universumi ja jokainen olento on tehty energiasta. Olemme kaikki sähköenergiaa, joka ilmentyy aineena. Meidän ytimemme on sähköinen jumalainen olemus, joka virtaa meidän jokaisen sisällä. Kun useammat heräävät, he heräävät sille, kuka ja mitä he oikeasti ovat.

Tänään ja eilen meillä on ollut myös geomagneettimyrskyjä, mikä aiheuttaa monia oireita. Yksi huomattavimmista on äärimmäinen väsymys. Tämän lisäksi on voimakasta janoa ja nälkää. (Vaikka näitä oireita on ollut viime kuukauden siirtymästä alkaen.) Voimakasta kehokuumuutta ja nukkumisvaikeuksia sekä selväjärkisiä unia, kun vaihdamme ulottuvuutta. Kuten kaiken avaruussään osalta, emme saa vastustaa näitä muutoksia, vaan ottaa ne avosylin vastaan, kun niitä tulee. Toivotamme ne tervetulleeksi, koska näiden oireiden myötä DNA:mme voidaan päivittää ja elämäämme voidaan muuttaa laajentuneella tietoisuudella ja yhdistymällä jumalaiseen Luojaan.

Sopeudumme edelleen viime kuukauden ulottuvuus- ja aikajanahyppyyn, kuten ilmoitin sen tullessa. Tämä oli äärimmäinen tietoisuushyppy kaikilla olennoilla maaplaneetalla ja koko universumissa. Tämä jatkuu edelleen, kun prosessoimme uusia valoaaltoja uudella "kotelolla", joka tulee meille.

Sinusta voi tuntua erilaiselta nyt, ja olet tosiaankin erilainen. Värähtelet korkeammalla valotaajuudella ja näin sinulla on pääsy suurempaan todellisuuteen kuin ennen. Vastauksia kysymyksiin tulee nopeammin. Psyykkisiä kykyjä alkaa tulla käyttöön tai ne paranevat. Saatat nähdä olentoja toisista ulottuvuuksista, ja jos näet, ei huolta, nekin näkevät sinut. Älä ala pelätä, kun se alentaa taajuuttasi etkä sitten enää pysty näkemään korkeampia ulottuvuuksia niin paljon, kuin olisit voinut.

Kun muutumme, monilla alkaa olla uusia kykyjä, joita heillä ei ole ollut aiemmin. He pystyvät erottamaan totuuden valheesta. Heidän tarvitsee ohjelmoida itsensä uudelleen voidakseen ymmärtää, miten korkeammat ulottuvuudet toimivat 3D:hen verrattuna. He eivät pysty enää pyörittämään 3D-ohjelmia. Ne eivät toimi enää. Rakkaus ja myötätunto ovat pääsisältö 5D:ssä ja sen yli.

Itsesi rakastamisen määrä on yksi tapa tietää olevasi korkeammassa ulottuvuudessa. 3D-maailma on itserakkauden musertaja. Se suunniteltiin tällaiseksi pitämään kaikki matalassa taajuudessa.

Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja meillä on omat ominaisuutemme ja vahvuutemme. 3D-tavoite on olla samanlainen ja sopeutua siihen, mitä kontrolloijat haluavat.

5D:ssä olemme ainutlaatuinen ja kaunis itsemme, joka osallistuu niillä erityislahjoilla, joita meillä on. Ei ole stressiä tai painetta sopeutua yhteiskuntaan. Kaikkia kannustetaan olemaan aito itsensä, kuka hän oikeasti on.

Kun jatkamme ulottuvuushyppelyä, pääsemme lähemmäs ja lähemmäs valon kristalliulottuvuutta. Tietoisuutemme transformoituu ensin ja sitten kehomme alkaa ottaa kiinni, kumpikin intervalleina, jottemme tee liian monia päivityksiä kerralla. Tämä kaikki on jumalaista luomissuunnitelmaa.

Todellisuus ei ole kiinteä, vaan virtaava, ja kun menemme muihin ulottuvuuksiin, monet alkavat herätä tähän tosiasiaan. Kun muutumme ja heräämme, maailma ympärillämme muuttuu ja luomme sen 5D-maailman, jota haluamme.

Valo odottaa sinun hyppäävän mukaan ja kokevan universumin itse!

Rakastan teitä kaikkia!

Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.