2020 – NOPEUTUMISEN JA MONIULOTTEISUUDEN ALKAMISEN VUOSI

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

29.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta kaikki.

2020

Vuosi 2020 lähestyy nopeasti, ja se on jännittävä vuosi meille – ei ainoastaan ylösnousemuksessa, vaan tapahtuu myös harvinaisia kosmisia asetelmia pitkin vuotta. Nämä asetelmat "kaappaavat" energian, jota lähetetään, ja nopeuttavat sitä, jotta se pystyy kulkemaan ihmiskehon läpi täysin. Nämä kosmiset tapahtumat kohentavat ylösnousemuksemme uudelle tietoisuustasolle.

Olen ollut valokoodien peitossa koko syksyn 2019 viitoittaakseni tietä ja valmisteluna vuoteen 2020. Saan säännöllisesti päivityksiä ennen kollektiivia, jotta voin välittää ne energeettisesti massoille. Kyky sisältää enemmän valoa ei mahdollista ainoastaan itsemme päivittämistä, vaan myös meitä ympäröivän kollektiivitietoisuuden päivittämisen.

Valon koodaajana ja vahvistajana oleminen merkitsee, että olemme hyvin virittyneitä kyetäksemme kantamaan enemmän valoa ja jakamaan sitä massojen keskuudessa. Jos tämä kuulostaa sinulta, olet enemmän kuin todennäköisesti tehnyt tätä lapsuudesta saakka, muttet ollut tietoinen siitä, mitä teit. Monilla valotyöntekijöillä oli vaikea lapsuus, ja tämä on syy. Muut, myöskään perheenjäsenet, eivät ymmärrä sisältämäämme valoa ja sitä, miten muunnamme.

Korkean taajuuden valokoodeja on tullut minulle kaikki syksykuukaudet 2019, mutta se on lisääntynyt erityisesti joulukuussa. Nämä valokoodit kantavat energiaa ja ovat Lähdevalokoodattuja, työntämään meidät kaikki seuraavaan ulottuvuuteen. Kiinnitä valotyöntekijänä huomiota, kun näitä koodeja saapuu, jotta voit tulla ekspertiksi niiden vastaanottamisessa ja jakamisessa. Joskus vaaditaan vain vähän sen tiedostamista, mitä olet tehnyt koko ajan, että se tuodaan esiin voimakkaasti!

Täysin uusi moniulotteinen olento

Minulle muutos täysin uudeksi olennoksi tulemiseen tapahtui joulukuussa. Monille se tapahtuu 2020.

Olen muuttunut dramaattisesti monin tavoin kuluneina kuukausina vastaanottamieni valokoodien vuoksi. Nämä valokoodit ovat tuoneet seuraavan askeleen evoluutiossamme ja tulemisessamme täysin moniulotteiseksi olennoksi, ja siinä 3D-säänöt eivät enää päde.

Näen nyt asioita täysin uusista perspektiiveistä, joita minulla ei ollut aiemmin. Mihin tahansa osallistun, se tapahtuu kuin ensimmäistä kertaa ja näen sen täysin uusin silmin. Menneisyys tuntuu olevan poissa, ja sitä ei ole enää, mitä oli ennen.

Julkisuudessa oli myös eräs henkilö, josta en välittänyt lainkaan ja jota perheenjäseneni rakastivat. Yhtäkkiä heräsin yhtenä päivänä pitäen tästä ihmisestä, eikä minulla ollut aavistustakaan, mikä tämän muutoksen aiheutti tuolloin.

Olen muuttunut jatkuvasti kuluneet 20 vuotta, kun olen ollut moniulotteinen ja nähnyt asioita ja olentoja tämän todellisuuden ulkopuolella, ja minulla on ollut psyykkisiä lahjoja, mutta tämä on täysin uutta ja dramaattista. Tapahtuu universaali päivitys ja valokoodeja tulee kaikille.

Tänä aikana tapahtuu kumppanien eroamisia, kun monet huomaavat, ettei aiemmin hyväksytty ole enää siedettävää. Kun heistä tulee uusi olento, vanha olento ja se, mistä he pitivät ennen, ei ole enää oleellista. Uusi valo-olento määrää tahdin, ja tämä tapahtuu paljon korkeammasta valo- ja rakkausperspektiivistä.

Tammikuun kosmisia päivämääriä

10.1. kuunpimennys Ravussa

Valmistaudu tunteidesi nousevan koville kierroksille. Tätä voi tapahtua muutamaa päivää ennen pimennystä ja viikon sen jälkeen. Tarkkaile tunnetilaasi tänä aikana ja pidä itsestäsi ekstrahuolta parantaaksesi haavat, joita saattaa tulla pintaan.

12.1. merkittävä planeettatapahtuma: Saturnuksen ja Pluton yhtymä Kauriin 22 asteessa

Tämä voi tuntua muutama päivä ennen ja jälkeen. Saturnus on vastuun ja Pluto transformaation planeetta, ja molemmat ovat Kauriissa, joka on maamerkki. Kauris tunnetaan ei-hölynpölyä -merkkinä. Tämä on harvinainen tapahtuma, jota ei ole ollut 38 vuoteen. Ole varautunut valtaviin muutoksiin tietoisuudessasi, ja ne tapahtuvat maadoittuneella tavalla, koska Kauriissa on kyse käytännöllisyydestä ja maadoittumisesta. Odota näitä muutoksia tapahtuvan aivan yhtäkkiä, ja saatat huomata olevasi täysin uusi persoona, kuten minä olen huomannut!

Lisään pian uuden artikkelin, jossa on yksityiskohtia kaikista kosmisista tapahtumista kussakin kuussa, ja kerron, mitä on kaikille varastossa koko vuonna. Transformaatio ja moniulotteisuus odottavat, että liitymme niiden seuraan. Pysy kuulolla.

Rakkautta, Diane

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.